Vyhledávání
Štička v akváriu
2.2.2009 | Cvrnc | 12.323 zobrazení | 58 odpovědí
zdravím všechny, chystám se chovat štičku v akváriu, připravuji se na to už půl roku a teď si myslím, že jsme konečně připraven, jen nevím , kde bych mohl takou štičku sehnat, mohli byste mi pls poradit? a pokuď nekdo máte zkušenosti s chovem štik, tak budu moc rád, kdyby ste mi poradili se všemi úskalími se kterými jste se setkali..
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. února 2009 ve 22:38 ® Cvrnc reakce na …
-
jj rybiček mám kotel.. štičky miluju, kdybych měl jaké koliv pochybnosti, tak na to kašlu… O candátovi vím relativně málo, byl to jen takový teoretický nápad. Top je štika, jejímu lovu se věnuju co to jde,takže už to přerostlo touhu lovit. Do štik jsme blázen.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 22:37 ® 1Mara
-
Cvrnc- nic mi dotoho není,ale proč si nevyplníš ůdaje do registru, a o dravcích toho zřejmně taky víš málo a to chceš mít štičku v akvárku ? chudák
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 22:36 ® Michal/
-
Cvrnc< Sander má pravdu. I ta malá štička ti deně zbagruje 1–2 rybyčky. Spočítej si to, za měsíc to máš při nejmenším cca 35 rybyček, nechceme aby z ní byla anorektička. Zima trvá asi tak 5 měsíců to máš 175 rybyček při nejmenším, navíc jak štička bude růst,tak bude i víc žrát.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 22:35 ® Cvrnc reakce na …
-
Jj mám další 4 akvária, kde už půl roku pěstuju různě živorodé rybky, takže mám od každý možný velikosti rybiček do 6cm. i přesto si nejsem 100% jistej, že už jsem připraven, proto budu rád, pokU´d mi někdo poradí na co si dát pozor… Nerad bych jí něják ublížil…
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 22:35 ® skwor
-
Cvnc: Máš už s akvaristikou nějaké zkušenosti? Víš kolik štička během toho roku vyroste? Víš jak je malý candátek náchylný? Seženeš jim potravu? Chceš je jenom proto, aby ses díval jak loví? Pokud na všechny otázky kromě poslední odpovíš ano, tak se do toho pusť, pokud ne, tak si sežeň jiné ryby.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 22:31 ® Cvrnc reakce na …
-
já jsme na vláčák jednou dostal taky štičku asi 9cm, a taky jsem jí pustil, ikdyž teď si možná víc vyčítám 8cm candáta… ten by byl asi taky super, ale nesměl by lovit v noci, to by mě nebavil.-D.. ymslíš, že by se štička se stejně velkým candáten snášeli?
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 22:31 ® Sander
-
Jak jsi přišel na to, že jsi momentálně připraven? Máš možnost pravidelně sehnat optimálně velké rybičky jako potravu? Teď v zimě to není sranda. Sehnání štičky je druhotná záležitost, nejprve bych vyřšil tu první.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 22:26 ® Pumpik
-
já sem dřív načeřil štiky okouny atd… a nikdy mě nenapoadlo že by mě to začalo zajímat v akvárku a ted lituju že sem to z toho čeřenu nevzal
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 22:14 ® Cvrnc reakce na …
-
taky…
reagovat, ael stejně dík..
- Pondělí 2. února 2009 ve 22:12 ® Michal/
-
jj ale pochybuju
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 22:11 ® Cvrnc reakce na …
-
no to je těžký
reagovat… No tak kdybys někde zjistil o výlovu ve středních čekách, tak mi dej vědět ok?
- Pondělí 2. února 2009 ve 22:10 ® Cvrnc reakce na …
-
No kdyby pmím, tak jsem s vláčákem u vody i vnoci, ael jak to mám udělat, když už není sezóna… S tím okounem je to taky těžký.. půl roku rozmnožuju rybičky,abych měl pro tu malou mršku zásoby a okouňák to zlikviduje rychle… nebo jak velikej se dá sehnat te´d v přírodě?
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 22:04 ® Pumpik
-
Cvrnc:z okounem to neni takovej problém vem plavačku červa a máš ho hned.A na štiku se hold počkaáš no,třeba ti skočí na malou třpitku jako salmovi
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:58 ® Michal/
-
cvrnc< To já nevím, já se to dozvím kolikrát od člověka co mu ten rybník patří atd. atd.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:55 ® Cvrnc reakce na …
-
No blázen jsem
reagovat(tichej) A nevíš kde se dá zjistit jeslti se nějaký výlov plánuje, zas nejsem takovej blázen,abych objíždě rybníky a čekal, až nějaký budou slovovat.-D
- Pondělí 2. února 2009 ve 21:47 ® Michal/
-
cvrnc< to by jsi byl blázen já sem z Moravskoslezského kraje= SV ČR. Ale to ti spíš bude milejší si zajít na výlov, dělají se i z jara a tam možná někoho překecáš.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:45 ® Cvrnc reakce na …
-
střední čechy,ale mám auto a kvůli štičce ten benzín klídno projezdím…
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:44 ® Cvrnc reakce na …
-
mám akvárko okolo 1000l,ale dám jí asi do 200l, okouna bych asi taky bral,ael to bude stejnej problém ne?
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:44 ® Michal/
-
cvrnc< je to v létě. Řekni mi odkaď si?? Stačí poloha SV ČR apod.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:43 ® Cvrnc reakce na …
-
A kdy a kde ty štičky chcípaj.. klidně bych je tam jel zachraňovat…+si ji vzít i do akvária… A na psutruhovkách se taky dají sehnat?
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:41 ® Pumpik
-
Jéžiši já mám taky akva taky bych chtěl štiku ale tedkon asi težko ne?Počkej na květen nebo tak,nebo na ty výlovi.Nebo si chyt okouna já se na ně chystám a až časem malou štiku chytnu seženou nebo koupim tak okouny pustim a hodim tam štiku,a kolik máš litrů akva?Chce to alespon 120L mít akva.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:41 ® Michal/
-
chosebaits> Tam se jedná o malé tůňky, které sou plné ryb. Průtok je minimální, ale ty tůňky to odřízne a hlavně ty malé rychle vyschnou. Když neprší i 3 týdny, tak vyschnou i ty velké. Ale není to zase tak hrozný
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:33 ® chosebaits reakce na …
-
Michal-jak muže vyschnout řeka??? Povodí musí dodržovat nějaký prutok v řece,nebo vi tam nemáte nějakou aspon malou přehradu??
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:29 ® Michal/
-
Takovou štičku teď seženeš težce
reagovatNejlepší je to při výlovech, nebo si musíš počkat na pstruhovce. U nás když občas vyschne řeka, tak tam plno malejch štiček tak do 10 cm chcípá, tak než je nechat chcípnout, tak si ji raději vem. Ale jak jsem řekl, teď štičku seženeš hodně těžko.
- Pondělí 2. února 2009 ve 21:23 ® 1Mara
-
Nevím ale můj názor je že Štika patří do vody v rybníce a né do akvária,tam patřej jiné druhy rybiček, hlavně akvarijních. Jen můj názor.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:18 ® LojzaRybka
-
já ji chytil na mimo svazovce
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:15 ® fish-team-voda
-
není to nezákoné?když má míru?
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:13 ® LojzaRybka
-
jednou jsem chytil malou štičku,cca 5cm do síťky když jsem chytal rybkám blechy a tak jsem ji dal do akvárka taky,do tří měsíců štika vše sežrala kur… jedna a pustil jsem ji do rybníka,je tam ještě dnes.V akvárku za tři měsíce pěkně vyrostla
reagovat