Chytej.cz

Poradna při koupi rybářského náčiní necteno

2.2.2009 | fish-team-voda | 5.914 zobrazení | 57 odpovědí

Ahoj,zakládám forum,které by mělo sloužit jako porada při koupi rybářského náčiní,jako jsou pruty,navijáky apod. doufám že se tím vyřeší xx nově založených témat :)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 16. srpna 2009 ve 13:09 ® Rico
Rico

abu a buuuuu

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 ve 12:27 ® regulus reakce na …
regulus

PetrC> ve tvém případě, bych to viděl na nějakej Sportex a naviják, tak třeba ABU GARCIA RECORD, co ty na to??? :-)) )

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 v 11:40 ® inspo reakce na …

PetrC> Na zaručeně šťastný a veselý úlovek ti stačí pár korun v tescu. A je to mnohem levnější než ten ospreyův set :-) .

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 v 11:17 ® Sander reakce na …
Sander

skwor > určitě pošilhává po Dragonu, takže s béčkovými firmami na něj nechoď :-)

Jsem zvědav na tu máčovku a reel, snad budem kámoši. Během nadcházejícího týdne by to mělo být doma.

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 v 10:52 ® skwor reakce na …
skwor

PetrC> Shimano nechceš? :-)

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 ve 2:24 ® PetrC reakce na …

osprey> milý Míro, přesně tak jsem to myslel a přesně tak jsem to i čekal. Tedy až na toho Dragona. V tomto bodě vidím velikou slabinu tvého snažení jak mi pomoci při výběru. :-)

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 ve 2:21 ® PetrC reakce na …

inspo> na to jsem nepomyslel. Ten prut a naviják bych potřeboval na nějakou rybolovnou techniku, pomocí které bych ulovil nějakou rybu. A je možno, že by mi byla dána, jako přidaná hodnota, rada na některou z rybolovných technik, která mi zaručí šťastný a veselý úlovek?

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 v 1:30 ® osprey
osprey

PetrC: Dragon HM80 Black Hunter a Daiwa Morethan Branzino, velikost tak 4000. Myslím, že budeš spokojen, i kdybys chytal kapry z loďky:-))

reagovat
Sobota 15. srpna 2009 ve 21:16 ® inspo reakce na …

PetrC> Takhle se těžko radí, pokud to teda není myšleno jako recese. Co takhle napsat aspoň rybolovnou techniku, na kterou by to mělo být.

reagovat
Sobota 15. srpna 2009 ve 20:07 ® PetrC

Dobří dni ve spolek. Potřebuji poradit. Prosím, poraďte mi. Chci si koupit prut a naviják, ale nevím jaký. Děkuji za pomoc s výběrem.

reagovat
Pátek 14. srpna 2009 v 1:24 ® Juraj

ondra.s.> To nadšení z jakéhokoliv výrobku od Mivardi, tě rychle přejde hned jak dojde na reklamaci.

reagovat
Středa 12. srpna 2009 ve 22:25 ® Petas reakce na …
Petas

ondra.s – Říkám že za ti peníze co stojí špatný není, ale určitě než koupíš tak si vezmi do ruky víc prutů ať máš s čím porovnávat.

reagovat
Středa 12. srpna 2009 ve 21:39 @ ondra.s

na netu je ještě k sehnání.takže myslíš že universum bude v téhle kategorii dobrá,nebo dostačujicí volba?

reagovat
Středa 12. srpna 2009 ve 20:37 ® Petas
Petas

ondra.s.> Mivardi universum, 3,3m jsem pořídil na jaře tchánovy k svátku. Také začíná rybařit. Prut to špatný není, pro začátečníka si myslím že dostačující, jen nevím jestli ho ještě seženeš. pokud se nepletu tak už se nevyrábí. Bezproblémů vodí kapříky kolem 50cm.

reagovat
Středa 12. srpna 2009 v 18:25 @ ondra.s.

chci prut hlavně na stojatou vodu,na kapry.žádný kapitální úlovky,ale zase ne na malý čudly.viděl bych to na medium 3,30 nebo 3,60.jelikož to chci vyzkoušet,chci si pořídit nějaký levnější prut.rozmýšlím mezi shakespeare IN2 a mivardi universum nebo mivardi matrix.ve feederu se zatím jen rozkoukávám a nechci sáhnout po něčem co se k tomu nehodí

reagovat
Středa 12. srpna 2009 v 16:43 ® Petas reakce na …
Petas

ondra.s.> Na tvou otázku se nedá prakticky odpovědět, musíš být konkrétnější, například dej na výběr 2,3 modely mezi kterými se rozmýšlíš. Na jaké vodě budeš prut používat – stoják, řeka, rychlá řeka ..... Která značka je lepší se říct nedá, skoro každá má některé výrobky dobré, jiné horší.

reagovat
Středa 12. srpna 2009 v 16:21 @ ondra.s.

dobrý den.chtěl bych se poradit jakou značku feederového prutu zvolit pro začátek.nemohu se rozhodnout jestli mivardi nebo shakespeare.díky

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 19:53 ® fish-team-voda
fish-team-voda

nemá někdo zkušenosti s tímto navijákem? www.rsp-fishing.cz

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 18:47 ® fish-team-voda
fish-team-voda

skwor:v poho :-)

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 18:32 ® skwor
skwor

fish-team-voda: Nebylo to myšleno špatně, pokud to tak vyznělo, tak se omlouvám. Recenze bych bral taky.

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 18:27 ® fish-team-voda
fish-team-voda

skwor:tak alespon jsem se snažil ,Robur má pravdu s těma recenzema

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 18:18 ® skwor
skwor

Fakt si myslíš že tohle pomůže? No… iluzi ti brát nebudu.

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 17:39 ® Robur
Robur

práva:-) , navíc dneska když někoho upozorníš na vyhledávač, tak už to nemá grády. Už se těším, až napíšu: Seš debil nebo co, že nečteš a nepoužíváš recenze.

Nechcete se na něco zeptat?

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 17:32 ® jarda21
jarda21

Robur: S tema recenzema je to dobrej napad, soucasnej stav je dost neprehlednej.

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 17:25 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Robur:nebo založit na toto téma diskuzi,ale snaha byla :-)

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 17:24 ® Robur
Robur

nevyřeší, protože to bude nepřehledne a napřeskáčku. takže nápad dobrý, ale nereálný. Mám jiný návrh. Co takhle aby každý udělal recenzi svého rybářského náčíní viz. ostatní – recenze a dal svoje hodnocení, to by možná pomohlo víc.

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 17:22 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Nemá někdo zkušenosti s tímno navijákem: Okuma Beachcaster 390 ?? www.rsp-fishing.cz

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1