Vyhledávání
Poradna při koupi rybářského náčiní
2.2.2009 | fish-team-voda | 5.914 zobrazení | 57 odpovědí
Ahoj,zakládám forum,které by mělo sloužit jako porada při koupi rybářského náčiní,jako jsou pruty,navijáky apod. doufám že se tím vyřeší xx nově založených témat :)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 16. srpna 2009 ve 13:09 ® Rico
-
abu a buuuuu
reagovat - Neděle 16. srpna 2009 ve 12:27 ® regulus reakce na …
-
PetrC> ve tvém případě, bych to viděl na nějakej Sportex a naviják, tak třeba ABU GARCIA RECORD, co ty na to???
reagovat)
- Neděle 16. srpna 2009 v 11:40 ® inspo reakce na …
-
PetrC> Na zaručeně šťastný a veselý úlovek ti stačí pár korun v tescu. A je to mnohem levnější než ten ospreyův set
reagovat.
- Neděle 16. srpna 2009 v 11:17 ® Sander reakce na …
-
skwor > určitě pošilhává po Dragonu, takže s béčkovými firmami na něj nechoď
Jsem zvědav na tu máčovku a reel, snad budem kámoši. Během nadcházejícího týdne by to mělo být doma.
reagovat - Neděle 16. srpna 2009 v 10:52 ® skwor reakce na …
-
PetrC> Shimano nechceš?
reagovat - Neděle 16. srpna 2009 ve 2:24 ® PetrC reakce na …
-
osprey> milý Míro, přesně tak jsem to myslel a přesně tak jsem to i čekal. Tedy až na toho Dragona. V tomto bodě vidím velikou slabinu tvého snažení jak mi pomoci při výběru.
reagovat - Neděle 16. srpna 2009 ve 2:21 ® PetrC reakce na …
-
inspo> na to jsem nepomyslel. Ten prut a naviják bych potřeboval na nějakou rybolovnou techniku, pomocí které bych ulovil nějakou rybu. A je možno, že by mi byla dána, jako přidaná hodnota, rada na některou z rybolovných technik, která mi zaručí šťastný a veselý úlovek?
reagovat - Neděle 16. srpna 2009 v 1:30 ® osprey
-
PetrC: Dragon HM80 Black Hunter a Daiwa Morethan Branzino, velikost tak 4000. Myslím, že budeš spokojen, i kdybys chytal kapry z loďky
reagovat - Sobota 15. srpna 2009 ve 21:16 ® inspo reakce na …
-
PetrC> Takhle se těžko radí, pokud to teda není myšleno jako recese. Co takhle napsat aspoň rybolovnou techniku, na kterou by to mělo být.
reagovat - Sobota 15. srpna 2009 ve 20:07 ® PetrC
-
Dobří dni ve spolek. Potřebuji poradit. Prosím, poraďte mi. Chci si koupit prut a naviják, ale nevím jaký. Děkuji za pomoc s výběrem.
reagovat - Pátek 14. srpna 2009 v 1:24 ® Juraj
-
ondra.s.> To nadšení z jakéhokoliv výrobku od Mivardi, tě rychle přejde hned jak dojde na reklamaci.
reagovat - Středa 12. srpna 2009 ve 22:25 ® Petas reakce na …
-
ondra.s – Říkám že za ti peníze co stojí špatný není, ale určitě než koupíš tak si vezmi do ruky víc prutů ať máš s čím porovnávat.
reagovat - Středa 12. srpna 2009 ve 21:39 @ ondra.s
-
na netu je ještě k sehnání.takže myslíš že universum bude v téhle kategorii dobrá,nebo dostačujicí volba?
reagovat - Středa 12. srpna 2009 ve 20:37 ® Petas
-
ondra.s.> Mivardi universum, 3,3m jsem pořídil na jaře tchánovy k svátku. Také začíná rybařit. Prut to špatný není, pro začátečníka si myslím že dostačující, jen nevím jestli ho ještě seženeš. pokud se nepletu tak už se nevyrábí. Bezproblémů vodí kapříky kolem 50cm.
reagovat - Středa 12. srpna 2009 v 18:25 @ ondra.s.
-
chci prut hlavně na stojatou vodu,na kapry.žádný kapitální úlovky,ale zase ne na malý čudly.viděl bych to na medium 3,30 nebo 3,60.jelikož to chci vyzkoušet,chci si pořídit nějaký levnější prut.rozmýšlím mezi shakespeare IN2 a mivardi universum nebo mivardi matrix.ve feederu se zatím jen rozkoukávám a nechci sáhnout po něčem co se k tomu nehodí
reagovat - Středa 12. srpna 2009 v 16:43 ® Petas reakce na …
-
ondra.s.> Na tvou otázku se nedá prakticky odpovědět, musíš být konkrétnější, například dej na výběr 2,3 modely mezi kterými se rozmýšlíš. Na jaké vodě budeš prut používat – stoják, řeka, rychlá řeka ..... Která značka je lepší se říct nedá, skoro každá má některé výrobky dobré, jiné horší.
reagovat - Středa 12. srpna 2009 v 16:21 @ ondra.s.
-
dobrý den.chtěl bych se poradit jakou značku feederového prutu zvolit pro začátek.nemohu se rozhodnout jestli mivardi nebo shakespeare.díky
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 19:53 ® fish-team-voda
-
nemá někdo zkušenosti s tímto navijákem? www.rsp-fishing.cz
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 18:47 ® fish-team-voda
-
skwor:v poho
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 18:32 ® skwor
-
fish-team-voda: Nebylo to myšleno špatně, pokud to tak vyznělo, tak se omlouvám. Recenze bych bral taky.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 18:27 ® fish-team-voda
-
skwor:tak alespon jsem se snažil ,Robur má pravdu s těma recenzema
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 18:18 ® skwor
-
Fakt si myslíš že tohle pomůže? No… iluzi ti brát nebudu.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 17:39 ® Robur
-
práva
, navíc dneska když někoho upozorníš na vyhledávač, tak už to nemá grády. Už se těším, až napíšu: Seš debil nebo co, že nečteš a nepoužíváš recenze.
Nechcete se na něco zeptat?
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 17:32 ® jarda21
-
Robur: S tema recenzema je to dobrej napad, soucasnej stav je dost neprehlednej.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 17:25 ® fish-team-voda
-
Robur:nebo založit na toto téma diskuzi,ale snaha byla
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 17:24 ® Robur
-
nevyřeší, protože to bude nepřehledne a napřeskáčku. takže nápad dobrý, ale nereálný. Mám jiný návrh. Co takhle aby každý udělal recenzi svého rybářského náčíní viz. ostatní – recenze a dal svoje hodnocení, to by možná pomohlo víc.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 17:22 ® fish-team-voda
-
Nemá někdo zkušenosti s tímno navijákem: Okuma Beachcaster 390 ?? www.rsp-fishing.cz
reagovat