Chytej.cz

Poradna při koupi rybářského náčiní necteno

2.2.2009 | fish-team-voda | 5.911 zobrazení | 57 odpovědí

Ahoj,zakládám forum,které by mělo sloužit jako porada při koupi rybářského náčiní,jako jsou pruty,navijáky apod. doufám že se tím vyřeší xx nově založených témat :)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Středa 19. srpna 2009 v 0:48 ® PetrC reakce na …

osprey> ano, a bylo to i veselé.

Děkuji a také ti přeji mnoho zdaru a …

Jo a pokud budeš mít někdy potřebu se mě na něco, na cokoli zeptat, tak se nestyď a ptej se. Snad tvou důvěru nezklamu a potěším svým názorem tvé touhy po vědění po něčem, co již dávno znáš…

Hmmm, tak SZ není má silná stránka. Nějak ji zanedbávám a možná by bylo vhodnější mi ji zrušit a dát ji někomu, kdo ji využije. A přesto jsem pro světový mír a …

;-)
reagovat
Středa 19. srpna 2009 v 0:42 ® PetrC reakce na …

skwor> :-) Děkuji…

Také jsem kdysi měl jeden proutek od Ing. Zemana. Nebyl špatný, ale a očka, ta očka. Jo a rukojeť, ta rukojeť. Ale byl to v jádru dobrý prut, takový český Ugly Stick.

reagovat
Středa 19. srpna 2009 v 0:39 ® PetrC reakce na …

regulus> zestárl jsem, jsem stár a tak nějak nevím – to bude tou menopauzou. Už ani nevím co jsem chtěl říci/napsat. Jsem zcela mimo a i mimo se svými myšlenkami.

A myslíš, že by mi to vyhovovalo? :-)

To ano, občas jsem normální, ale to jen výjimečně. ;-) Asi bych měl občas mrknout i tam, kam jsem se nekoukl už ani nevím. Otázkou je, jestli se k tomu v nejbližší době dostanu. Nestíhám, nestíhám ani dýchat, jíst, pít a ani si vybrat měsíc loňské dovolené. :-(( Asi jich tam pár bude. Jdu se stydět!

reagovat
Pondělí 17. srpna 2009 ve 13:41 ® osprey
osprey

PetrC: Hezky jsme si poplkali. Přeju hodně zdaru a pokud bych se někdy chtěl zeptat na něco ohledně multíků, mohu se s důvěrou obrátit? Třeba i přes SZ, i když, jak se zdá (viz níže), to asi není tvá nejoblíbenější forma komunikace:-)

reagovat
Pondělí 17. srpna 2009 v 10:57 ® skwor reakce na …
skwor

PetrC> Tobě už odpuštěno bylo :-) Wonderoda mám nějaký A2–240, gramáž asi zapomněli napsat :-)

reagovat
Pondělí 17. srpna 2009 v 9:38 ® regulus reakce na …
regulus

PetrC> myslím si, že by ti to plně vyhovovalo :-)

Ty seš ale číslo. :-)) ) Mimochodem, koukni taky někdy do osobní pošty, máš tam víc jak rok nepřečtenou zprávu a ne jednu.

reagovat
Pondělí 17. srpna 2009 v 1:26 ® PetrC reakce na …

osprey> no právě, o tebe až tak nejde, jde o ty vidle. :-)

Tak to jo, pokud to máš nalajnovaný, tak je to lepší než se plácat s prdícím páprdou na pokoji. :-)

Jasně, ale jsem oproti začátečníkům skutečný začátečník a ač je to o rybách stále znova a nanovo, ne každý začátečník začíná od piky. Nestěžuju si, je hezky a koupě multíku je jen další krok a další začátek a na mouchu si pomýšlím už nějaký ten pátek. Zatím ale marně. Na začátečníka si totiž nechci vyskakovat moc vysoko.

reagovat
Pondělí 17. srpna 2009 v 0:05 ® osprey
osprey

PetrC: Budu muset. Je tma, nenašel bych vidle:-))

Pokoj v domově důchodců mě mine, já zdechnu za pochodu. Je to tak lepší.

Co se toho začátečnictví týče, všichni jsme začátečníci. Ono u ryb je to pořád jiné a tak vlastně furt začínáme. Navíc začátečnická léta jsou ta nejhezčí – proto jsem si taky koupil multík, předtím feeder a zkouším i mouchu. Tu opatrně a v malých dávkách.

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 ve 23:39 ® PetrC reakce na …

osprey> tak tebe bych chtěl mít na pokoji až jednou budu v domově důchodců. Vzpomínali bychom na to jak bylo a představovali si jak bude. Prosím tě, s těmi vidlemi opatrně. Nech to klidně na zítřek, až bude den, ještě to vydržím. :-)

Jo a jsem začátečník, tak se mě klíďo píďo ujmi. ;-)

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 ve 22:32 ® osprey
osprey

PetrC: Při představě, jak budeme společně trpět, jsem přímo pookřál. Beru vidle a jdu na půdu odházet to seno. Snad to tam ještě bude:-))

Robur: Sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo. Zatím se tu dobře baví pár lidí, piluje si své vyjadřovací schopnosti a šíří pohodu. Jestli sem vleze nějaký opravdový začátečník, já se ho osobně ujmu:-))

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 ve 22:30 ® PetrC reakce na …

Robur> sorrrrrííííí, za to můžu já!

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 ve 22:30 ® PetrC reakce na …

skwor> jejdanánku, spletl jsem si tě s jiným milovníkem Shimana. Bude mi odpuštěno? :-) Ty brďo, tak ty máš druchemácký zázrak? Už se mám před tebou na pozoru. :-)

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 ve 21:31 ® skwor reakce na …
skwor

PetrC> Počkej, já chtěl hyperloop, či jak se to jmenuje :-) Jo a Wonderoda mám :-)

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 ve 21:29 ® Robur
Robur

ty, woe 14 dnů tady nedávám pozor a zase taková psycho soda.

Osprey, pochopení pro hosty odhoď stranou, kdo to má číst.

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 ve 21:19 ® PetrC reakce na …

Rico> čoveče, ty jsi takový…

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 ve 21:18 ® PetrC reakce na …

osprey> určitě jsem tě nechtěl ranit a cítím se mizerně při pomyšlení, jak jsi raněn a mám výčitky a jsem raněn. Budeme tedy ranění oba. Oba budeme bulet a fňukat. A víš co? Najdeš-li mi Wonderoda a EmKá stodesítku, budu na tebe pět samé chvály. Všude, tam i tam. Už je ti líp? ;-) :-)

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 ve 21:13 ® PetrC

regulus> no jo, ale ty na mne jdeš nějak zhurta. A myslíš, že by mi to šlo k pleti? A myslíš, že bych to zvládl? A myslíš, že bych měl? :-)

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 ve 20:40 ® PetrC

inspo> ono ani o ty peníze nejde, ale v Tescu bych se nevyřádil a žena říká, že bych to potřeboval a znáš tamní pokladní. ;-)

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 ve 20:38 ® PetrC

skwor> už jsem nad ním přemýšlel a asi do něj půjdu. Je to přeci jen jednička v oboru a cosi mě k nim přitahuje. A co ty? Už máš doma své vysněné Shimano Nexave? :-)

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 v 19:30 ® LuboO reakce na …
LuboO

skwor> ako poznam tvoj nazor na siiiimo, mal by si ten napis shimano na trenclach akurat tak v miestach, kde sa zvyknu obcas hnedo zafarbit:)))

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 v 19:23 ® sus1

Dyt nic neřikam???a hned tolik popela .:-))

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 v 19:12 ® Sander
Sander

A jak to tak čtu, ani o mně by tu nevěděli :o)))

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 v 19:12 ® Sander reakce na …
Sander

sus1 > hale, kdyby se měl mazat každý příspěvek porušující pravidla, ani bysme tě tu neznali .o))

* Příspěvek nesmí obsahovat vulgarismy.
* Každý příspěvek by se měl týkat tématu konkrétní diskuze.
* Chcete-li se s kamarádem domluvit na ryby, použijte osobní zprávy.
* Nepište do diskuze zprávy typu: „Máš osobku“, „jak jdou“, „je tu nějak mrtvo“ apod. Chcete-li rozproudit diskuzi, buďte věcní.
* Nenapadejte ostatní návštěvníky, každý má právo na názor.

:o)))

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 v 19:07 ® osprey
osprey

sus1: Nikdy jsem ti nic nesmazal. Omylem jsem během pracovního procesu nahradil tvůj příspěvek vlastním textem:-)) Teď už si dávám majzla:-)

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 v 19:04 ® sus1 reakce na …

Rico> A to bud rád,že tě ho ,, jenom" upravil,mě je rovnou maže.:-))

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 v 18:55 ® osprey
osprey

Rico: Já PetraC osobně neznám, takže s ním hraju jeho hru a chovám se k němu slušně – jsem tu něco jako hospodskej v HaDově podniku a musím mít pro hosty pochopení:-)

S ohledem na to ti (a prosím tě, nezlob se) upravím text příspěvku.

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 v 18:53 ® skwor reakce na …
skwor

LuboO> Kdepak, mám jenom jejich ponožky :-D

Rico> Myslíš, že tohle bylo nutné?

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 v 18:23 ® Rico
Rico

osprey> posli ho rovnou někam a je to…

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 v 15:40 ® osprey
osprey

regulus: Sportex dá svoje výhody pocítit až při zdolávání objemově bonitnějších exemplářů, jinak je oproti konkurenci o pár gramů těžší a to by „začátečníka“ jako je PetrC mohlo deprimovat až odradit:-) Černý lovec je lehoučká hůlka s velkým rozpětím možností – od malých rybek až po ty slušné. Pravda, proti Sportexu trošku křehčí a vyhoněná.

Multiplikátor bych začátečníkovi nemohl doporučit (Rekorda mám). Začátečník obvykle nevěří, že naviják musí být nad prutem a s MP se špatně chytá na plavanou či položenou, zejména se prut blbě odkládá do vidliček, v nichž má tendenci se převracet.

Snažil jsem se o příjemnou oku lahodící sestavu lehkou do ruky a schopnou pokrýt nároky začínajícího rybáře. No a podívej, jak jsem dopadl:-))

PetrC: Hluboce jsi mě ranil:-) Zajdu na půdu a vyhrabu ti svého starého Wonderoda osazeného MK stodesítkou.

reagovat
Neděle 16. srpna 2009 ve 13:30 ® LuboO
LuboO

Sander> akymi beckovymi firmami? skwor ich ma plnu skrinu, vraj aj na treclach ma napis shimano alebo shimaaaaaaaano, podla skutkoveho stavu istej veci…:))))

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1