Vyhledávání
feeder
1.2.2009 | Ome | 5.990 zobrazení | 48 odpovědí
Ahoj , doporučili by jste mi někdo nějaký levný feederový prut?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 1. února 2009 v 19:06 ® skwor
-
Piranha: A to je přesně ono. S kamarády si to můžeš říct osobně nebo přes icq a ne to s tím zasírat tady. A když už, tak nech tu svobodu i ostatním. Nezasedl jsem si na Tebe, jenom už ty kraviny prostě nemůžu nechat bez komentáře. Zkus se nad tím zamyslet, bezdůvodně bych to nepsal. A krom toho nejsem jediný kdo si to myslí. Omlouvám se že to cpu sem, dám spamovat nebudu.
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:05 ® Alov
-
Tak dkyž už jsme u toho radění
reagovatJá osobně letošek odchytal na tenhle obchod.lastia.cz a nemůžu mu nic vytknout. Sice Mikado není zrovna top oblíbená značka, ale jak jsem řekl. Na stojáky na jemné chytání supr. 5kg kapřík v naprosté pohodě. Navíc k prutu 3 grafitové špičky + 2 sklolaminátové. Takže docela široká škála použití. Jen bacha na tu fotku. Tu tam mají špatně už rok. Tento prut je bez vkládacího dílu
- Neděle 1. února 2009 v 19:03 ® sus1 reakce na …
-
Ome:Prut Zebco Cool Carp 360 Délka 360cm Počet dílů 2 Akce 2,75lbs Transportní délka 185cm Váha 510g SIC očka Výrobce: Zebco Dodací lhůta: Skladem
Prut je vyroben z tvrzeného sklolaminátu. Pruty dobře pracují náhozu a bezchybně přizdolávání.Ceny
reagovat
cena bez DPH + 19 % DPH cena s DPH Jednotková cena: 542,00 Kč 103,00 Kč 645,00 Kč - Neděle 1. února 2009 v 19:01 ® Piranha reakce na …
-
Ja nevim zese porad staras o moje vzkazy.Uz jsem ti psal ze se na UL bavime jako kamaradi a navic se i temer denne schazime, je to uz trosku na smysli ICQ to forum ale proc ne chodi tam stejna banda lidi a pokud ti vadi moje prispevky, tak je necti a nereaguj na ne.A budes ustrenej a tva klavesnice taky.Nevim co sis na mne kvuli necemu zased, ano kritizuju a rad a hodne ale to je taky treba a to mi nikdo nevymluvi.
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:00 ® Michal/
-
Ome< Já sem na tom stejně
reagovatNic nedostávám, ale občas něco málo sem tam dostanu, to našetřim, pak skočim za máti a ta mi něco doplatí
Ale lepší vercajk je tak od 800 Kč, ale nwm nwm.
- Neděle 1. února 2009 v 18:59 ® Alov
-
Piranha> Ano máš pravdu. Když se kouknu doprava na seznam for, tak tam vidím samé „smysluplné témata“. Obsah některých snad nemá význam ani komentovat. Nelíbí se mi to, nečtu to, držím hubu. To ještě dokážu. A neschovávej neustále vše za to, že jsi kritik atd. Prostě se stačí někdy ovládnout a hotovo. . .
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 18:58 ® Ome
-
No jak říkáte kolem 1000 na to vubec nemám , je mi 14 a nedostávám vubec kapesné , takže nemám z čeho šetřit , takže jsem myslel spiš něco kolem 400 ale to asi neseženu
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 18:56 ® skwor
-
Piranho, a kolik lidí myslíš, že čte třeba Ústecké fórum, kam za den naflákáš desítky plků o ničem? Z tohodle se aspoň můžou poučit další, co si to fórum časem přečtou. A pokud odkážeš na starší témata, tak ťě ubezpečuju, že většina z prutů co se tam doporučuje se už hodně blbě shání.
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 18:53 ® Kubah reakce na …
-
Piranha> Zeptat se v krámě prodavačů není moc dobrý nápad. Většina jich se snaží se zbavit neprodaných věcí a jak uvidí nováčka, tak mu to vynachválí že na to sami chytaj, že je to bezchybný…
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 18:53 ® Piranha reakce na …
-
Alov>jenom ze ja porad jen preskakuju mraky plku a poptavek na tema jakej feederovej prut co tohle a co tamto a je to dobry a porad dokoloa se tu toci jen a jen klacky.Tak at se zalozi nejaka diskuze na tema pruty, nebo naradi a je to.Jako osobne mi nevadi, ze je to tu, ale pak treba vypadnou fora kde se mluvi, kvuli foru, ktery buder mit do 10ti prispevku. Jinak to s tim balatonem neni to same, prut si osahas v prodejne vyberes ale ja na balaton nepojedu na prochazku 600 kilometru nakrmit si a za 3 dny tam pojedu na tejden rybarit. Jsem velkym kritikem, ale uz jsem takovej.
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 18:45 ® Michal/
-
skwor< Myslím si, že sklamaný nebude
reagovatJinak sám za sebe bych mohl doporučit řadu Alivio od Shimana, ale to je od 1500
Ale zase líbilo se mi co má ten Mivardi
- Neděle 1. února 2009 v 18:43 ® Alov
-
skwor> Není zač. Spíš jestli se Ome ještě vrátí…
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 18:41 ® skwor
-
Alov: Děkuji za důvěru
reagovatSnad nebude Ome zklamaný.
- Neděle 1. února 2009 v 18:38 ® Alov
-
Piranha> Zadavateli jde zřejmě o to, zůžit svůj výběr na osvědčené typy feederových prutů a poté vyrazit do prodejny si tyto ošahat a vybrat svého favorita… Je to to samé, jako kdybych v tvé otázce ohledně lovu na Balatonu napsal, že nejlepší si je tam zajet zachytat, zjistit si kde se prodává povolení a pak už se tak blbě nemusíš ptát. David jistě ocení tvé přivítání nového člena na chytej.cz. Kdyby byli všichni takoví machři jako si ty, tak má chytej 10 uživatelů. Tak si dej nohy do lavoru s teplou vodou a než psát tohle, tak radši mlč. . .
Ome> Klidně se ptej. Skwor má dobrý přehled a jistě ti poradí. . .
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 18:26 ® Piranha
-
Podle mne je nejlepsi skocit si do prodejny zeptat se tam vemes so to do ruky a podivas se na ten klacek.
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 18:11 ® skwor
-
Co považuješ za levný? Kolem tisícovky seženeš Mivardi universum feeder 330cm, což je pro začátečníka slušný prut.
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 17:57 ® Ome reakce na …
-
ok , promin jsem tu jenom 10 minut asi , dá se to nějak zrušit?
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 17:54 ® Piranha
-
Proc zakladas forum o feederu kdyz tu je diskuze o feederu?Nechapu to, pane boze tohle mi na mozek nejde.
reagovat