Chytej.cz

feeder necteno

1.2.2009 | Ome | 5.989 zobrazení | 48 odpovědí

Ahoj , doporučili by jste mi někdo nějaký levný feederový prut?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 14. května 2009 ve 22:28 ® airbus
airbus

Aby to bylo zpravne musi i ta – ona se netela pridat do odkazu tak ji tam dej

reagovat
Čtvrtek 14. května 2009 ve 20:02 ® airbus
airbus

Hele taky sem se porozhlídnul a našel sem toto :-) http://www.tropicliberec.cz/…vijak-zdarma- Navijak je k tomu zdarma i s vlascem v ruce sem nemel ale vypada pekne :-)

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 19:27 ® fish-team-voda
fish-team-voda

ome:tak počkej až ti bude 15 a najdi si brigádu :-)

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 18:20 ® Ome

Ok…díky , zkusím někde sehnat prachy , i když vubec nevím kde

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 17:21 ® Robur
Robur

jo, to je pěkna volba, podobně vypadá ten můj albastar. Ryby to určitě chytat bude.

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 17:14 ® Salmo
Salmo

Ome> Jak už dole psal skwor,tohle by ti mělo stačit – www.carpproduct.cz

Měl jsem ten klacek v ruce a není to zas taková hrůza.Za ty peníze je víc než dobrej.

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 10:08 ® sus1 reakce na …

Ome:Tak přijd častěji,možná nějakou hádku zažiješ.:-)) ))))

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 8:03 ® Piranha
Piranha

www.rybarskepotreby-shop.cz

Je to medium/light prut, dobry pro zacatecnika, da se na tom naucit na stojaku celkove chytani, aby jsi si vedel rady se zaberama co je vitr a tak.Je mekci, ale na reky pro zacatek na mensi a mene tahle se pro zacatek hodi.Cena je sice malinko vyssi, asi o 100, ale je to delenej prut, jako vetsina feederovych prutu, naucis se ho bud skladat navazanej , nebo to po lovu vzdycky ucvaknes.Jestli ti mohu jeste poradit, vyvaruj se tech velikejch akci, kdy jsou pruty prodavany za 300,–- podle mne se to kdo vi kolik let vali na sklade, prehazuje se to z mista na misto a zakopava o to.To nebude ani asi moc kvalitni prut.Dale bych urcite nesel do teleskopu.Pokud se do budoucna budes chtit venovat feederu, nauc se pracovat s delenyma klackama, jsou i tenci a lehci.

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 21:03 ® skwor
skwor

Ome: Na www.lovy.cz máš v kategorii Akce velké slevy telepicker 2,7m za nějakých 350 Kč. Mrkni na to.

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 21:03 ® Robur
Robur

www.braunstar.cz

tak hobby g se nějak s nabídkou pohoršilo.

Jinaki mne napadl ještě telefídr viz. odkaz

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 20:54 ® Robur
Robur

sus1, já to pcohopil. Ale za 1600 má od Mikada vlastně matchku i fídr, takže se to vlastně dělí dvěma.

Jinak k tématu: můj první fídr byl vlastně picker z laminátu od Albastaru a spokojený jsem moc. Šháněl jsem tehty na vletrhu mušák do 1500. Nic neměli, tak jsem za 350 koupil fídr a byl to můj prví krok k fídru. Funguje doteď.

Takže si myslím, že za 400 sežene. Zkus obchody hobby g, tam bývá v nabídce za obdobné ceny Shakespeare a nebo se dívej po Albastaru. Každopádně, jdi do dély 300 cm a výš. Komfort záseku se ti zlepší.

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 20:47 ® Alov
Alov

sus1> Tak to jsem v zápalu boje přehlídl asik :-)) No co už. Tak jsem zas za blba no. Už si zvykám :-)

Ome> V klidu chlape. To se stává. Jsou horší věci na světě :-)

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 20:31 ® Ome

Hoši nehadejte se tu pořád , já jsem chtěl jenom jestli by tu byl někdo tak hodý kdo by mi prodal svuj starý prut za nějké 300 ,ale asi jsem jenom uškodil páč se tu každý hádá :-((

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 20:25 ® sus1

…když pominu rozhovor:Piran­ha.Alov,skwor. :-))

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 20:23 ® sus1

Na začátku diskuse se píše toto :,,, takže jsem myslel spiš něco kolem 400 ale to asi neseženu" Ale jinak,dej to sem ještě jednou,do třetice vše nej.:-)) ))

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 20:12 ® Alov
Alov

sus1> Roburova resp. moje reakce byla na reakci ze začátku diskuse kámo. Až pak Ome naznačil, co si přesněji představuje. Tak kušuj kámo :-))

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 20:12 ® Alov
Alov

sus1> Roburova resp. moje reakce byla na reakci ze začátku diskuse kámo. Až pak Ome naznačil, co si přesněji představuje. Tak kušuj kámo :-))

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 20:09 ® sus1 reakce na …

Píše si o prut kolem 400Kč?!a ne 1600Kč.:-)

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 19:50 ® Alov
Alov

Je to přesně jak říká Robur. Nejtvrdší špička už je použitelná jak do silného proudu, tak i anlternativně na plavku. Ne jednou už jsme ho tak použil. Můj akorát nemá ten vkládací díl. Jak už jsem napsal. Tomuto prutu nemám co vytknout…

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 19:25 ® Robur
Robur

nevím jak se chová ten Alovoův fídr, viz. jeho doporučení, ale pokud jsi chudý student, tak Mikado má většinou tu 5. špičku už fest tvrdou, takže zároveň získáš i alternativu match prutu. Takže mikado doporučuji, jen čekám, zda to ALov potvrdí. Já mám Mikado t rex a tam lze i měnit délku 360 a 390, takže to má ještě dalí přidanou hodnotu.

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 19:20 ® Alov
Alov

www.robinson-europe.cz

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 19:17 ® sus1 reakce na …

To je asi lepší volba, jak cena tak skladovatelnos­t,byt' je kratší.Ale jak píše,pořád je to dost peněz.:-((

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 19:13 ® Alov
Alov

Ome> Hlídej si zde bazar. Občas se tam něco objeví. Nebo počkej, našporuj nějaké kačky a pak kup. Není kam spěchat…

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 19:12 ® Michal/
Michal/

Ome< Mám ale nedám :-) Je to šmejdík, ale je to můj první a občas ho pučím kamarádovi na vláčku :-) Ale je to ten první :-)

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 19:11 ® skwor
skwor

Ome: Co tohle? www.carpproduct.cz

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 19:11 ® Michal/
Michal/

Alov< A jo :-) sem si ani nevšiml, že je tu prajzak :-)

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 19:11 ® Ome

Všem děkuju za rady ale stejně na nic z toho nemám , neměli by jste někdo doma nějký starý feeder , klidně hnusný , starý , který nepoužíváte ami by posloužil jen na přiležitostní chytání na nějký ryby jen pro radost?

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 19:10 ® Alov
Alov

Piranha > Já nekritizuju UNL. Bylo to napsáno obecně. Si trošku stahovačný. Kritika je dobrá. To máš pravdu. Ale kritika musí být oprávněná nebo podložená fakty. Ted správná kritika. Ale u tebe to zas až tak kritika není. Ty so prostě občas nevidíš do huby nebo napíšeš něco dřív, než to promyslíš. Tímto tu zde v této otázce končím a doufám, že se Ome vrátí. Páč minimálně Inspo bude mít radost, že tu má nového kámoše z prajske :-)

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 19:08 ® Kubah

Alov> Od Mikada mám 2 feedery a jsem naprosto spokojený, úplně mi vyhovují.

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 19:06 ® Piranha
Piranha

Panove nezlobte se ale ted delame to co plno jinech a to se mi nelibi, PLKAME a hadky.Myslete si ze jsem vul a ze treba plkem a ja si budu myslet svoje a basta.Uz sem nejdu a Omemu preju aby nasel to co potrebuje, ja neznam prut za 500 co by byl super tak ze nepomuzu.V jinych cenovych relacich ano.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1