Vyhledávání
feeder
1.2.2009 | Ome | 5.989 zobrazení | 48 odpovědí
Ahoj , doporučili by jste mi někdo nějaký levný feederový prut?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 14. května 2009 ve 22:28 ® airbus
-
Aby to bylo zpravne musi i ta – ona se netela pridat do odkazu tak ji tam dej
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 ve 20:02 ® airbus
-
Hele taky sem se porozhlídnul a našel sem toto
reagovathttp://www.tropicliberec.cz/…vijak-zdarma- Navijak je k tomu zdarma i s vlascem v ruce sem nemel ale vypada pekne
- Pondělí 2. února 2009 v 19:27 ® fish-team-voda
-
ome:tak počkej až ti bude 15 a najdi si brigádu
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 18:20 ® Ome
-
Ok…díky , zkusím někde sehnat prachy , i když vubec nevím kde
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 17:21 ® Robur
-
jo, to je pěkna volba, podobně vypadá ten můj albastar. Ryby to určitě chytat bude.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 17:14 ® Salmo
-
Ome> Jak už dole psal skwor,tohle by ti mělo stačit – www.carpproduct.cz
Měl jsem ten klacek v ruce a není to zas taková hrůza.Za ty peníze je víc než dobrej.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 10:08 ® sus1 reakce na …
-
Ome:Tak přijd častěji,možná nějakou hádku zažiješ.
reagovat))))
- Pondělí 2. února 2009 v 8:03 ® Piranha
-
Je to medium/light prut, dobry pro zacatecnika, da se na tom naucit na stojaku celkove chytani, aby jsi si vedel rady se zaberama co je vitr a tak.Je mekci, ale na reky pro zacatek na mensi a mene tahle se pro zacatek hodi.Cena je sice malinko vyssi, asi o 100, ale je to delenej prut, jako vetsina feederovych prutu, naucis se ho bud skladat navazanej , nebo to po lovu vzdycky ucvaknes.Jestli ti mohu jeste poradit, vyvaruj se tech velikejch akci, kdy jsou pruty prodavany za 300,–- podle mne se to kdo vi kolik let vali na sklade, prehazuje se to z mista na misto a zakopava o to.To nebude ani asi moc kvalitni prut.Dale bych urcite nesel do teleskopu.Pokud se do budoucna budes chtit venovat feederu, nauc se pracovat s delenyma klackama, jsou i tenci a lehci.
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 21:03 ® skwor
-
Ome: Na www.lovy.cz máš v kategorii Akce velké slevy telepicker 2,7m za nějakých 350 Kč. Mrkni na to.
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 21:03 ® Robur
-
tak hobby g se nějak s nabídkou pohoršilo.
Jinaki mne napadl ještě telefídr viz. odkaz
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:54 ® Robur
-
sus1, já to pcohopil. Ale za 1600 má od Mikada vlastně matchku i fídr, takže se to vlastně dělí dvěma.
Jinak k tématu: můj první fídr byl vlastně picker z laminátu od Albastaru a spokojený jsem moc. Šháněl jsem tehty na vletrhu mušák do 1500. Nic neměli, tak jsem za 350 koupil fídr a byl to můj prví krok k fídru. Funguje doteď.
Takže si myslím, že za 400 sežene. Zkus obchody hobby g, tam bývá v nabídce za obdobné ceny Shakespeare a nebo se dívej po Albastaru. Každopádně, jdi do dély 300 cm a výš. Komfort záseku se ti zlepší.
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:47 ® Alov
-
sus1> Tak to jsem v zápalu boje přehlídl asik
No co už. Tak jsem zas za blba no. Už si zvykám
Ome> V klidu chlape. To se stává. Jsou horší věci na světě
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:31 ® Ome
-
Hoši nehadejte se tu pořád , já jsem chtěl jenom jestli by tu byl někdo tak hodý kdo by mi prodal svuj starý prut za nějké 300 ,ale asi jsem jenom uškodil páč se tu každý hádá
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:25 ® sus1
-
…když pominu rozhovor:Piranha.Alov,skwor.
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:23 ® sus1
-
Na začátku diskuse se píše toto :,,, takže jsem myslel spiš něco kolem 400 ale to asi neseženu" Ale jinak,dej to sem ještě jednou,do třetice vše nej.
reagovat))
- Neděle 1. února 2009 ve 20:12 ® Alov
-
sus1> Roburova resp. moje reakce byla na reakci ze začátku diskuse kámo. Až pak Ome naznačil, co si přesněji představuje. Tak kušuj kámo
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:12 ® Alov
-
sus1> Roburova resp. moje reakce byla na reakci ze začátku diskuse kámo. Až pak Ome naznačil, co si přesněji představuje. Tak kušuj kámo
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:09 ® sus1 reakce na …
-
Píše si o prut kolem 400Kč?!a ne 1600Kč.
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:50 ® Alov
-
Je to přesně jak říká Robur. Nejtvrdší špička už je použitelná jak do silného proudu, tak i anlternativně na plavku. Ne jednou už jsme ho tak použil. Můj akorát nemá ten vkládací díl. Jak už jsem napsal. Tomuto prutu nemám co vytknout…
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:25 ® Robur
-
nevím jak se chová ten Alovoův fídr, viz. jeho doporučení, ale pokud jsi chudý student, tak Mikado má většinou tu 5. špičku už fest tvrdou, takže zároveň získáš i alternativu match prutu. Takže mikado doporučuji, jen čekám, zda to ALov potvrdí. Já mám Mikado t rex a tam lze i měnit délku 360 a 390, takže to má ještě dalí přidanou hodnotu.
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:20 ® Alov
- reagovat
- Neděle 1. února 2009 v 19:17 ® sus1 reakce na …
-
To je asi lepší volba, jak cena tak skladovatelnost,byt' je kratší.Ale jak píše,pořád je to dost peněz.
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:13 ® Alov
-
Ome> Hlídej si zde bazar. Občas se tam něco objeví. Nebo počkej, našporuj nějaké kačky a pak kup. Není kam spěchat…
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:12 ® Michal/
-
Ome< Mám ale nedám
reagovatJe to šmejdík, ale je to můj první a občas ho pučím kamarádovi na vláčku
Ale je to ten první
- Neděle 1. února 2009 v 19:11 ® skwor
-
Ome: Co tohle? www.carpproduct.cz
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:11 ® Michal/
-
Alov< A jo
reagovatsem si ani nevšiml, že je tu prajzak
- Neděle 1. února 2009 v 19:11 ® Ome
-
Všem děkuju za rady ale stejně na nic z toho nemám , neměli by jste někdo doma nějký starý feeder , klidně hnusný , starý , který nepoužíváte ami by posloužil jen na přiležitostní chytání na nějký ryby jen pro radost?
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:10 ® Alov
-
Piranha > Já nekritizuju UNL. Bylo to napsáno obecně. Si trošku stahovačný. Kritika je dobrá. To máš pravdu. Ale kritika musí být oprávněná nebo podložená fakty. Ted správná kritika. Ale u tebe to zas až tak kritika není. Ty so prostě občas nevidíš do huby nebo napíšeš něco dřív, než to promyslíš. Tímto tu zde v této otázce končím a doufám, že se Ome vrátí. Páč minimálně Inspo bude mít radost, že tu má nového kámoše z prajske
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:08 ® Kubah
-
Alov> Od Mikada mám 2 feedery a jsem naprosto spokojený, úplně mi vyhovují.
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:06 ® Piranha
-
Panove nezlobte se ale ted delame to co plno jinech a to se mi nelibi, PLKAME a hadky.Myslete si ze jsem vul a ze treba plkem a ja si budu myslet svoje a basta.Uz sem nejdu a Omemu preju aby nasel to co potrebuje, ja neznam prut za 500 co by byl super tak ze nepomuzu.V jinych cenovych relacich ano.
reagovat