Vyhledávání
MO a pořádání závodů
1.2.2009 | kubas | 7.781 zobrazení | 79 odpovědí
Včera jsem si byl pro MP povolenku v naší MO a co jsem se nedozvěděl,v naší MO se zavedl poplatek 50Kč na závody, kdo přijde, tak se mu z částky 100 Kč(tolik stojí celkové startovné) odečte ta zaplacená 50Kč, kterou platil, při vyzvednutí ryb. lístku, v tom nevidím zase takový problém, i když docela nechápu podstatu, příjde mě to jako takové Julíkovné, ale to je logické přijdu k lékaři a zaplatím, ale když nepřijdu na závody, tak zaplatím za ně stejně. Bylo mě vysvětleno, že kdyby náhodou nevyšlo počasí, tak ať závody nejsou prodělečné, kdo to pak bude platit. Závody a prodělečné? Tak když se bojí, že prodělají, tak ať žádné závody nedělají! Načež přišel jistý člen této MO a řekl, že tento poplatek nezaplatí, že nevidí důvod, že na závody nechodí, několik minut se dohadovaly a nakonec mu zdělily, že když to nehodlá zaplatit tento polatek, že mu povolenku nedají a taky nedaly. Jak se na to dívate? Máte taky podobné „poplatky“? Má MO vůbec právo na to zavádět takovéto poplatky a zařazovat je do členské známky ?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 15. června 2009 ve 21:53 ® Cudla
-
Nějak mi to ještě blbne .Malej a velkej maj.
reagovat - Pondělí 15. června 2009 ve 21:50 ® Cudla
- reagovat
- Pondělí 15. června 2009 ve 21:49 ® Cudla
-
Ta Zásada 5–12.7platí ještě jsou volný místa
reagovat - Pondělí 15. června 2009 ve 21:45 ® Cudla
-
Ještě pár
reagovat - Pondělí 15. června 2009 ve 21:44 ® Cudla
-
omlouvám se všem ,ale počítač nemakal .fotky ze" Zlaté udice"Ddm Chomutov .Děkuji sponzorům Sema,MO Chomutov a Radkovi Rachačovi za ceny.Schrek 23 na jedné fotce není vítěz ,ale přebíral v zastoupení za M.Hubeného cenu za 1,místo 2.místo M.Sekera a 3.místo V. Majoroš (vasekmaj)
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 18:29 ® chosebaits
-
Cudla-.))
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 18:24 ® Cudla
-
zničit ledviny vid
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 16:31 ® chosebaits
-
Cudla-asi se tam podkáme,lojzarybka tam začal jezdit na ryby taky a tak by jsme mohli něco spáchat.
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 14:25 ® Cudla
-
No vypadá to dobře tak se tam asi určitě v tom červenci uvidíme
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 11:34 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla-projdi ostatní fota,at se máš čeho chytit.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 11:29 ® chosebaits
-
Nějaká zrada a nemohu to smazat.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 11:28 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla-cesta k vodě od ubytovny fotogalerie.lvicata.cz Cesta podel vody ,ona ciklostezka fotogalerie.lvicata.cz
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 11:24 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla-Tadyto je budova kde budete bydlet.Hřiště patří k arealu. fotogalerie.lvicata.cz
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 11:21 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla-tady máš pohled na obec zásadu z té hory Uhoštfotogalerie.lvicata.cz
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 10:47 ® Cudla
-
No zatím slyším samé klady,mě osobně stačí celta a karimatka.Jedná se mi o děcka.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 10:15 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla-Nevím jaký to bylo v Lubenci,ale tady vám to bude vyhovovat.K vodě je to po cestě,kde auta nejezdí a ani před tou ubytovnou není žádný provoz.U vody je opravdu klid,rybářu tam moc nejezdí,tudíš začátečníci nebudou nikoho obtěžovat.Podel vody sa dá dojít jak do Kadaně,tak i do Klášterce.Cestou do Klášterce se dostanete i k potopenému jezu o kterém je řeč.Dá se odtud udělat i slušný výšlap na horu Uhošt,vřele doporučuji.Za pěkného počasí je vidět až do Chomutova.V obci je i pěkná ekofarma,mužeš si zde koupit kozí mléko nebo sýr.Opravdu,budete spokojeni,aspon doufám.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 9:59 ® Cudla
-
Potřebujem někde najít slušnou základnu jako byl Lubenec né daleko ,ani žádnej Hilton něco obyčejnýho.Stačí základní vybavení a trochu trpělivosti s náma.Taková tlupa 20děcek spůsobí trochu rozruchu,kor když polovina jsou úplní začátečníci,část mamánci,jen pár je jich ostřílenejch,o který se „nemusíš“starat.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 9:45 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla-vidět krásný cejny není velkej problém,ale chytit ho je opravdu kumšt.Myslím si,že sklamaný nebudete.Myslim v globálu.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 9:34 ® Cudla
-
Chosebaits:dík tvrdili že je to hned u vody ,tak to děcka budou mít alespon rozcvičku.Cejni mi udělaj radost už je málo lokalit kde se hezký vidí
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:21 ® kubas
-
Podmínky pro vydání povolenky k lovu jsou:
a)uhrazený členský příspěvek b)platný rybářský lístek c)splněná pracovní povinnost v předchozím roce d)řádně vyplněný a včas odevzdaný záznam o docházce k vodě a přehled o úlovcích včetně sumáře úlovků, a to pro každou vydanou povolenku
Takhle je to napsaný ve stanovách MRS, tak nevím, ale pak je tam cosi režijních poplatcích atd. Už se v tom nevyznám
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 12:30 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla-středisko,no tak to je ten penzion .Chodívám tam občas pro točený,je to tak kilák od vody.U vody je tam klid až na tu ciklostezku za zadkem.Ryby tam ve vodě plavou taky,min.ježdíka lapneš skoro vždy.)Až uvidíš lopatáky 75+ táhnout proti proudu jak delfíny,tak nepadej na zadek.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 11:50 ® Cudla
-
Je tam nějaký středisko nevím nebyl jsen tam .Doufam že alespon bílá ryba bude brát.Jezdíval jsem tam kdysi ještě to nebylo pod vodou
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 11:42 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla-, Mě překážet nebudete voda je všeh.Tam tudy většinou projíždím s lodí.To budete na louce u vody a nebo ve vsi v penzionu??? Ono cokoli řešit s dopspělíma má vždy nějakou neschodu.Byj jsem jednou na závodeh na Matyldě a nebylo zas tak špatný.A o tý pomoci ani nemluv,znám i z vlastní skušenosti.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 11:13 ® Cudla
-
Já vím Z Radkem máš pravdu dává nám i na soutěže když jedem na tábor Letos ti budeme překážet na Zásadě 5–12.7 tak nám to tam dobře prokrm.Závody dospělých to je dost nevděčnej podnik,vždy se na jde kecal kterej by to udělal líp + organisátor vybral blbej termín + nadržuje se místním + ceny by vybral lepší + pivko je teplé + stálo to za H…!!!Když někomu řekneš aby ti pomhl tak na to nemá čas,remcalové jsou všude
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 10:33 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla-Dle kubase to jsou závobody pro dospělé.Platit startovné u dědí by byla asi hloupost.Jo,Rachač,to je zlatej člověk.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 10:28 ® Cudla
- reagovat
- Pondělí 2. února 2009 v 10:20 ® Cudla
-
Takový maličkosti,ale potěší
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 10:19 ® Cudla
- reagovat
- Pondělí 2. února 2009 v 10:18 ® Cudla
- reagovat
- Pondělí 2. února 2009 v 10:17 ® Cudla
-
Pořádáme pro děti do 15let, v DDM Chomutov v rámci Bambiriády obdobu Zlaté udice (1den:teorie a hod na terč 2den rybolov)připojuje se i MO chomutov. Ceny máme od sponzorů Vyzdvihnout musím Radka Rachače a SEMU,není to reklama,ale maj pro nás pochopení a hodnotné ceny.Občerstvení v režii DDM.Startovné se neplatí
reagovat