Vyhledávání
O co jde MK?
17.12.2004 | Tomash | 8.631 zobrazení | 64 odpovědí
Zajímavý to „člověk“ tento MK. Toto fórum bych rád založil právě pro tuto „takyosobu“, aby se vyjádřila a nenarušovala ostatní fóra svými KYDY! Ostatní nu nohou něco vzkázat a pokusit se mu/jí osvětlit své BRUTÁLNÍ rybářské chování…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 3. března 2005 v 7:52 ® Tomash
-
HaD : Tak já tě teda potěším…
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 23:33 ® silur
-
koukám jako blázen ale pořád žádnýho,, MK nevidim takže neodpovídám" a monolog nemůže být věčný.
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 23:26 ® srami
-
Plně souhlasím s HaDem
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 23:22 ® HaD
-
kdo me budete chtit potěšit, tak už se na tuhle stupidni debatu vyserete
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 22:51 ® Tomash
-
NO COMMENT!!! Někteří by se měli stydět…
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 22:10 ® Klon
-
obcasny_pijak
nechapu co je na tom divnýho,ty by ses nechal od někoho mlatit,já teda ne,když vyrazím na ryby tak si chci zachytat a né aby mě tam někdo napadal,nevím jak je to u vás,ale třebe u nás se taky stalo že 2 zmlátily staršího rybáře a ukradli mu vercajk za 60 tisíc a on nezmohl nic,a já o to aby se my to stalo nestojím,ale už to na mě taky parkrát zkoušely a dostal jsem i na hubu,ale nějak jsem se vždy bránil a myslým že díky tomu jsem nedopadl hůř. Tak snad teď pochopíš co jsem tím myslel a když né tak se ti asi nic podobnýho nestalo
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 22:09 ® Zlinsky_lovec
-
tak uz i ty boxery budou na rybach potreba
reagovatNee,delam si srandu,jak to tak ctu.....
- Středa 2. března 2005 ve 21:58 ® OakenHead
-
Vypadá to, ale asi jako jediný soucítím s MK, i když ji vůbec neznám!
4 MK: Nechtěla by se někde setkat, abychom s mýma podobně smýšlejícíma kamarádama naplánovali nějaké „akce“ proti rybářům. Jsem z Brna, tak nejlépe někde v Brně. Co Ty na to?
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 21:57 ® fikus
-
Klon: ale já to myslel fakt skoro na všechny. Pro mě MK není odpůrce, ale spíš ty!! Toto jsi napsal:
„Já jsem tam třeba psal pravdu,a taky to tak dělám než se nechat někým zmlátit tak radši zaůtočím dřív než se bude snažit o něco on“.Komentář nad tvou větou nechám na jiných.
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 21:37 ® Klon
-
obcasny_pijak –
tentokrát nemohu souhlasit já a to stebou,je pravda že nějaký věci byli ve fóru „konflikty u vody“ smyšlené,ale nebyly to výplody dětí že by se nějak vytahovali nebo si hráli na Ramba. Já jsem tam třeba psal pravdu,a taky to tak dělám než se nechat někým zmlátit tak radši zaůtočím dřív než se bude snažit o něco on. Boužel u vody ty konflikty jsou a někdy nezbývá nic než je řešit na místě. Představ si že by tam přišel takový odpůrce jako je MK a začal by ti kopat do vercajku,tak bys mu taky asi rozbil hubu,vím že asi napíšeš že si to nemyslel pro všechny stejně,ale musíš brát i to že pud sebezáchovy je složitá věc a klidně může dojít i na ty nože atd. to je k tomu vše co jsem chtěl říct ,je to jen můj názor nic jiného.
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 21:10 ® fikus
-
MK: nedá mi to nereagovat na tvé příspěvky. Myslím, že ohnivá debata o tvých příspěvcích se spustila protože jsi reagoval ve fóru: Konflikty u vody!? Raději jsem si je přečetl dvakrát abych se náhodou někde „nepřečetl“ a musím s tebou souhlasit (ovšem né ve všem). Protože mačety, nože, boxery, pistole… a já nevím ještě jaké další zbraně mezi rybářské potřeby určitě nepatří. Když jsem odpovídal v onom fóru, tak jsem si myslel, že jsou to jen vyjímečné příhody od vody, ale až pak jsem pochopil, že se tam jen děti vytahují a dělají ze sebe RAMBA. Neměj jim to za zlé a toleruj jejich představivost. Háky zapichlé v hubě přece dětem přát nebudem. A to ostatní co si myslíš o rybářích je jen tvoje věc. Já ti to neberu, ale taky ti to neschvaluji. Myslím, že bys skutečně jednou mohl zkusit co je to rybářská vášeň. Bez předsudků. Buď se ti rybařina zalíbí nebo ji nepochopíš.
reagovat - Středa 2. března 2005 v 19:59 ® Zlinsky_lovec
-
Jasne,odmitam na ni reagovat........
reagovat - Středa 2. března 2005 v 19:58 ® Chose
-
denyg-to neřeš. ten člověk je prostě nemocnej. to že tady o5 prudí je vaše zásluha,protože mu na ty slinty odpovídáte. když ho budete ignorovat tak ho to omrzí a bude pokoj. prostě to NEŘEŠ a bude klid.
reagovat - Středa 2. března 2005 v 19:57 ® pupak
-
denyg – U Z S E N A T O V Y S E R ! ! ! ! !
reagovat - Středa 2. března 2005 v 19:54 ® Zlinsky_lovec
-
Verite tomu?Cellio alias Comi alias Bogi alias Standy alias Ten kdo se nesměje alias MK alias Sedum alias .....
reagovat - Středa 2. března 2005 v 19:31 ® Zlinsky_lovec
-
MK:Posledni slova k tobe:Ses trapna,sbohem. All:Nereagujte na ni. kdo chce byt zajimavy malym iq,tak at je,my normalni to tem lidem nevysvetlime. Asi to bude blondyna
reagovatPs:Mk:Víš proč blondýna chodí do práce v sobotu i v neděli?Aby ji nemuseli v ponděli znovu zaučovat Maly vtip o tobe,ale nejsem si jist,jestli to pochopis.
- Středa 2. března 2005 v 19:20 ® ywan
-
MK : z toho čo si tu napísal nemôžem usúdiť nič iné, len že si K**** alebo P***, pretož nepochopím človeka, ktorý sa sere do vecí, o ktorých nič nevie. takže tu nelez
reagovat - Středa 2. března 2005 v 18:43 ® Ebobo
-
Ne. ty jo… to je az nepochopitelny. tomu se musim az zasmat!Takova demence. NE fakt to nebudu rozebirat na to by nestacilo forum.
reagovat - Středa 2. března 2005 v 18:40 ® Ebobo
-
Hm. nema cenu se rozcilovat na dmntem…,uz vim proc rikal HaD,abysme to neresili. A navic myslis ze chodim po forech a diskuzich se slovnikem a hledam kazdy slovo?Hm. co dodat.
reagovat - Středa 2. března 2005 v 18:11 ® Ebobo
-
To je videt MK jak vynikas svou chytrosti,kdyz ani neumis zaklady pravopisu:vinikam chitrosti(uvedeno: 2005–03–02 v 16:12). Tady jsi se teda predved dokonale jak jsi „chytrej“.
reagovat - Středa 2. března 2005 v 18:05 ® rybar11
-
Tebe sere, že nás to baví. nemůžeš vydržet, že ostatní mají koníčka a kámoše! Sedíme si v přírodě a Tebe to prudí. Víš co? Zkus to někdy a pak teprve buzeruj.
reagovat - Středa 2. března 2005 v 17:55 ® srami
-
Že se vůbec rozčilujete a reagujete nad ubožáčkem Moje první a poslední reakce
reagovat - Středa 2. března 2005 v 17:54 ® pif
-
prosím všechny,aby neuráželi chovance našeho psychiatrického ústavu. Podcenili jsme jeho umění úniku a opět se mu podařilo nepozorovaně opustit náš ústav!!!slyší na jméno MK,což znamená mentální krize. prosím všechny,aby brali ohled na jeho trvalou diagnózu,která ce zove schizofrenie spojená se zoofobiální úzkostí. jeho osobnost se pohybuje ve dvou fázích. v první je kormorán a vše,co plave ve vodě zabíjí. v té druhé je zarputilí ochránce všeho živého. prosím,omluvte jeho chování a mějte ohled na jeho duševní stav. všem děkuji a jak se nám podaří tohoto chovance odchytit,dáme zprávu na tento web.
reagovat - Středa 2. března 2005 v 17:26 ® Tomucha
-
všichni kromě té gumy mate pravdu
reagovat - Středa 2. března 2005 v 17:21 ® Klon
-
MK chceš udělat radost,tak já ti jí udělám,seš pěknej kretén,debil a psichycky nemocnej člověk,lidi jako ty se u měj schovávat jen svoji totožnost,protože jsou posraný až za ušima že by jim někdo za jejich debilní názory rozbyl hubu,což bych mimochodem mile rád udělal. Takovejch jako si ty znám plno,pořád by někoho moralizovali a pak někde za rohem udělaj sami nějakej průser a pak oni nic oni za to nemužou. Jestli seš takovej frajer tak prozraď kdo jsi,nebo já ti dám adresu a přijď my to říct do očí. Jinak mám dojem že by mělo jít zjistit odkud píšeš a vyhledat si tě,Hackeru je tady dost. Jinak jak už jsem psal seš normální debil a nám rybářům nesaháš ani pokotníky.
HaD: sorry za výrazi,dál se k tomu už vyjadřovat nebudu.
reagovat - Středa 2. března 2005 v 16:36 ® Tomucha
-
ja myslim že MK jsou inicialy jeho jmena. takovej člověk nic jinyho nevymysli
reagovat - Středa 2. března 2005 v 16:05 ® hraji
-
MK není třeba nic vysvětlovat, je třeba ho ignorovat, on nám vnucuje svůj pohled na svět jako nejlepší a činí tak prostředky, které jsou stejně špatné jako ten svět. Společně ho ignorujme
reagovat - Středa 2. března 2005 v 16:04 ® Tomash
-
MK : A já myslel, že už si dal pokoj… Tak nám prozraď, kdo jsi. Hoříme zvědavostí!
reagovat - Středa 2. března 2005 v 15:37 ® HaD
-
jake: o tom mluvím
reagovat - Středa 2. března 2005 v 15:14 ® jake
-
Už vás to zase chytá a snažíte se tomu kreténovi odpovídat? Chyba. Už je zase na koni. Ignorace, přátelé nic jiného než ignorace na tyto lidi neplatí. Ať si píše co chce. Dělejte, že nic nevidíte. To ho nejvíc nasere a přestane prudit.
reagovat