Chytej.cz

Domácí výroba krabičky necteno

31.1.2009 | kinghlína | 7.352 zobrazení | 9 odpovědí

Mám dotaz, chci si vyrobit větší zásobní krabičku na mušky, našel sem jsem hodně starou dřevěnou krabičku, ale nemůžu nikde sehnat nákej podobněj materiál na vypolstrování krabičky co se používá v kupovanejch krabičkách, neporadil byste mi někdo? nemá někdo náké zkušenosti?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 3. února 2009 ve 21:11 ® l_boy

Já používam tyky podložky pod myšáka…je to asi nejlepší materiál… Taky jsem zkoušel takovou „spešl karimatku“ z podobnýho materiálu, le ta je tost drahá-cca 500 kč,a ta obyč je na nic. Jinak polystiren nepoužívám ,páč protihrotem se to za čas uplně znehodnotí a molitan je mi strašně nepříjemnej…

reagovat
Úterý 3. února 2009 ve 20:55 ® lubo OV
lubo OV

Před pár lety jsem podobně řešil materiál na feederové návazce. Polystyren se mi moc neosvědčil, protože při opakováném vytahování háčků se drolil. Nejvíce se mi pro háčky osvědčila spodní strana té nejobyčejnější podložky pod počítačovou myš za 10 Kč. Kdysi jsem si takto vyrobil zásobník na návazce pro feeder a slouží dodnes.

reagovat
Úterý 3. února 2009 v 16:52 ® stopař
stopař

Taky používam protiskluzové koberečky do koupelny a tím že používám BL háčky tak nemám žádný problém.Na lepení na desku se používál Bizona nebo Herkulesa.

reagovat
Úterý 3. února 2009 v 16:05 ® Axamith
Axamith

Jako ideální materiál bych doporučil mirelon. Je lehký, nesákává vodu jako molitam, netřepí se a háčky v něm perfektně drží. Mám ho již několik let v zásobních a vzorových krabičkách k plné spokojenosti. Vyrábí se jako tepelná izolace v trubkách ( to je pro tebe k ničemu ) a v návinech nebo deskách. Dá se pěkně dělit lámacím skalpelem. viz. www.mirelon.com

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 21:25 ® vondras

řekl bych že je také skvělý materiál co se dává pod plovoucí podlahy a to i té míře že se prodává v různých šířích resp, průměrech

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 16:53 ® plescarp

zkus polystyren ale nejaky tenky je good i na navazce

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 12:12 ® Cudla
Cudla

ještě jedna

reagovat
foto/forum/2009/th-img7281.jpg
Neděle 1. února 2009 v 11:58 ® Cudla
Cudla

Používam protiskluzové koberečky do koupelny ,POZOR,obsahují mřížku z vláken ta se povede píchnout mušku hloubš tak se hůř vyndavá .Bez protihrotu parádá.Barevná část má vyšší maso tak nehrozí tolik uvíznutí mušky.Lepit lze chemoprénem i do obalů od videokazet.

reagovat
foto/forum/2009/th-img7280.jpg
Sobota 31. ledna 2009 v 18:31 ® sidonius
sidonius

Já bych zkusil molitan(používá se do postelí), já ho v krabičce mám už asi rok a je v pohodě. Mušky do něj zapíchneš a lehce je i vytáhneš.

reagovat