Vyhledávání
Onlinefishing.tv
31.1.2009 | Raf | 2.587 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo předplacenou internetovou Onlinefishing.tv? Jaký je případně váš názor na ni? Pro ty křeří se s ní ještě nesetkali – jedná se o čistě rybářskou britskou internetovou „televizi“, která se dá předplatit za 3–5 GBP měsíčně (minimálně na 6 měsíců). Nejede formou nepřetržitého programu, ale sami si vybíráte, na co chcete koukat. Kromě svých pořadů nakoupili i některé starší šlágry (např. známé Passion for angling). Trailery a pořady které jsou zdarma k nahlédnutí na mě působily velmi přirozeně a lákavě. Nové „show“ tam zatím podle všeho příbývají velmi často. Projekt by mohl být dobrou inspirací pro Chytej TV, i když zpoplatnění by se asi nelíbilo všem :-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 14. února 2009 v 9:10 ® ART
-
dneska jsem zkouknul nějaký free film a vypadáa to slibně asi si to nepředplatím z nedostatku času ale jinak je to výborný
reagovat - Pátek 13. února 2009 ve 14:20 ® Michal/
-
To je škoda, jak jsi to platil, přez účet, nebo přez mobil, někde to chodí, tak někde jinak…
reagovat - Pátek 13. února 2009 ve 14:15 ® Raf
-
Aktualizace – tak jsem si Onlinefishing.tv předplatil. Zatím naprostá spokojenost – skoro bych řekl až šlágr. I když samozřejmě i tady se najdou rybářské pořady, které je lepší stopnout hned na startu. Koukám na ni vcelku zodpovědně a ještě nemám shlédnuto ani 20% pořadů
Špatná zpráva pro neangličtináře je ta, že jsem mluvil s jejím ředitelem Gareth Purnellem a české titulky se zatím nechystají.
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 ve 22:44 ® Michal/
-
Zní to slibně, taky to tak vypadá. Předplaceno nemám, ale možná
reagovatSpíš si raději zajdu na ryby
Ale je to krásný
Škoda, že něco takovýho není i u nás.
- Sobota 31. ledna 2009 ve 22:28 ® Pumpik
-
jak.novi-hele četl sis co psal raf?Kdyby to bylo zadarmo tak už sou to odkazi ne
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 ve 20:12 ® Jak.novi
-
Raf: a da se na to dívat zadarmo
reagovat