Vyhledávání
JERKBAIT
30.1.2009 | wenaX | 29.088 zobrazení | 334 odpovědí
tyto woblery často vídám v časopisech a mě bi zajímalo jak se vodí?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 23. září 2009 ve 23:38 ® Libor reakce na …
-
PetrC> dík, to bych nevěřil jak se dokáží rozepnout.
reagovat - Středa 23. září 2009 ve 23:31 ® PetrC reakce na …
-
Libor> kup si nové karabiny!!!!!! A vlasec alespoň 0,30mm nebo ještě lépe 0,35mm.
reagovat - Středa 23. září 2009 ve 23:28 ® Libor
-
Při cukatuře se mi otvírjí karabinky, co používáte za lanka? Bude mi na 10cm Fatso stačit monofil 0,26 8.5kg?
reagovat - Středa 23. září 2009 ve 23:16 ® PetrC reakce na …
-
Libor> s kratším je život s jerky snazší. A všechno vím a všechno znám.
reagovat - Středa 23. září 2009 ve 23:14 ® Libor
-
PetrC> jinak jsi měl pravdu, zvykl bych si i na kratší.
reagovat - Středa 23. září 2009 v 0:03 ® osprey
-
Libor: Já držel včera tři jiné draky. Ti by se ti teprve líbili… Ale jerkáče to nebyly.
reagovat - Úterý 22. září 2009 ve 23:07 ® Libor
-
Tak už mám tu tyč od rajčat doma, zároveň je to můj první Dragon – Team 195cm. Líbí se mi.
reagovat - Středa 16. září 2009 v 19:52 ®
-
http://www.mojelyze.cz/…performance/ toto bych taky zvážil, cena rozumná, akce přiměřená, nezvyklá rukojeť.
reagovat - Středa 16. září 2009 v 19:28 ® sethy reakce na …
-
Libor> Ale to je nejaka bezockova uprava ne? Nejaka novinka beztak, pepa by mohl vedet vic:)
reagovat - Středa 16. září 2009 v 19:00 ® Libor
-
sethy> našel jsem ho jinde o dost levnější:
http://www.dinoservis.cz/…krumpac.html
reagovat - Středa 16. září 2009 v 18:55 ® sethy
-
Tohle je aspon jerkac 148cm
http://www.adler-dobruska.cz/index.php?…
reagovat - Středa 16. září 2009 v 18:31 ® osprey
-
Libor: Na to, aby ses toho bál, to není. Ten prut se ti bude hodit i na velké woby. S tímhle prutem dostane vedení jinou dimenzi.
reagovat - Středa 16. září 2009 v 18:22 ® Libor reakce na …
-
osprey> uhodl jsi, bojim se toho, snad toho vlasec vytlumí hodně. Ale co, kdyžtak ho k těm rajčatům zapíchnu, navíc mám před barákem pěknej ořech, tak budu mít s čím setřásat sýkorkám a brhlíkovi krmení na zimu.
reagovat - Středa 16. září 2009 v 18:12 ® osprey
-
Libor: Hlavně si užij to zdolávání
reagovatJsou borci, co si na to ještě fouknou pletenku a to pak ta štičí tlama občas vypadá…
- Středa 16. září 2009 v 16:29 ® regulus reakce na …
-
Libor> laminát by ti nestačil, je to moc pružný, jerkáč je tyčka od rajčat.
reagovat - Středa 16. září 2009 v 16:21 ® Fugas reakce na …
-
Libor> ale musel bys použít jen spodní díl
reagovat. Jinak Team je super!
- Středa 16. září 2009 v 16:11 ® Libor
-
Fugas> díky, vemu toho Teama 30–70g, chytnu-li na něj za podzim alespoň kudlu 60cm, potěší mě to. P.S. taky jsem si říkal že by mi stačil starej dobrej dvojdíl laminát.
reagovat - Středa 16. září 2009 v 16:04 ® Fugas
-
Libor> já to pro začátek vyřešil přestavbou starého vláčáku. Měl zkrácenou špičku ze dveří u auta
reagovat, tak jsem ho pokrátil ještě odspoda, nasadil sedlo, korek a je hotovo. Spojku mám sice kousek nad rukojetí, nemá to moc oček( asi 5) ale to neřeším. Dříve to byl prut 2.70 Abu Black Max do60g, teď to má 185 a je to pěkně tuhá tyčka. Když zjistím že to funguje a bude mě to bavit, možná časem koupím opravdovej jerkáč + MP.Jinak se mi líbí také Dragon Millenium o kterém psal Míra. Nebo pak něco od Pennu, ale zkušenosti nemám.
- Středa 16. září 2009 v 10:09 ® Libor reakce na …
-
pepa-č> souhlasím s tím startovacím prutem, ono to asi ani nijak nejde
reagovat - Středa 16. září 2009 v 9:53 ® reakce na …
-
osprey> např. 7wt je na 7mičku šňuru. čím vyšší číslo, tím tvrdší proutek. No a na dírky je nej takový proutek jaký jsem psal včera (bylo to po 22té hodině
reagovat)
- Středa 16. září 2009 v 1:28 ® Prutos reakce na …
-
osprey> zatim si vystačim s candáty…dokud jsou menší než já tak se jich nebojim. Krom toho Megalodon není ryba,prej jakási paryba čico…takový já nechytam .-)
reagovat - Středa 16. září 2009 v 1:16 ® reakce na …
-
regulus> to jistě nemusím
jen říkám, že (já) když už bych se do toho chtěl vrhnout (jako chce Libor) tak s plnou parádou a tedy s jednodílem. Dvoudíl je praktičtější – o tom žádná. A (pro mě) je praktické takové přisprostlé slovo. Praktická řešení jsou ty snadná a prostřední, to se mi(!) nelíbí.
Kompromis a praktičnost jsou cestou k zakrnění a úpadku
Ale ono je to fuk, bo libor s jedn9m jerkáčem neskončí a to co teď kupuje je jen startovací prut. Pak koupí první multík, druhý jerkovací prut s očkama na „správný“ straně, pak druhý MP…a už v tom lítá.
reagovat - Středa 16. září 2009 v 1:10 ® osprey
-
Prutos: Co chceš, vkrádá se sem život. Pomalu ale jistě. Otázky žijí, lidi, co donedávna nevěděli, jak vypadá slušná ryba, sem tahají monstra až se toho jeden bojí, děsím se toho, co bude za rok nebo dva
Budeš se fotit s Megalodonem?
reagovat - Středa 16. září 2009 v 1:07 ® osprey
-
Libor: Ber toho Teama. Myslím, že jsem ho i držel – s pistolí i v tomhle provedení. Je fakt ostrý a navzdory tomu, co mnozí napovídají, je to dobrý prut.
Chtít prut na jerky a říkat, že chceš jen do 40 g, to je ovšem hodně polovičaté. Myslím si ale, že vím, co tam nabiješ a na to ti to postačí hravě a až se osmělíš, snese i víc. Dá se jít i za těch 70 g. Utáhne to i velké klasické woby. Na sumce ale chybí síla ve spodním dílu – myslím na ty velké. Tak ho nepřeceňuj.
A uvidíš, co tomu bude říkat tvůj naviják. Já jsem Red Arca docela litoval a tak jsem koupil první multík a pak už to jelo.
reagovat - Středa 16. září 2009 v 1:02 ® Prutos
-
šálí mě zrak , nebo jste to tu tak rozjeli? kurňa zítra mám co číst..dnes na to nemám sílu
reagovat - Středa 16. září 2009 v 0:54 ® Libor
-
Nebo toto, http://www.rsp-fishing.cz/…-20-60g-akce
reagovat - Středa 16. září 2009 v 0:51 ® Libor
-
toto se mi líbí: http://www.rsp-fishing.cz/…-30-70g-akce
uchodí to moje občasné vycházky? Nástrahu pře 40g nechci.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 23:30 ® osprey
-
regulus: Nepotřebuje. Kdybys ho ale znal osobně, nikdy bys nevěřil, že ta provokující, překvapující, hádající se a mnohé nasírající virtuální bytost může být on.
Až vás tady s tímto faktem dostatečně seznámím, nechám ho v tom plácat, jak jen dovede.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 23:25 ® regulus
-
pepa-č> Obávám se, že mi nerozumíš, jen mi připadne, že musíš mít pravdu za každou cenu (možná taky můj blbej subjektivní názor). Já jen chtěl podotknout, že jerkáč v jednodíle není dogma a ani nic lepšího, nic víc, pro mě za mě si chytej s čím chceš. No a to celý jsem napsal v duchu onoho citátu „je vzácné štestí žít v době kdy si můžeš myslet co chceš a říci (napsat) co si myslíš“.
osprey> myslím si že Pepa nepotřebuje advokáta
)
PetrC> to snad ne
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 23:19 ® Sander
-
pepa-č > tuhle větu používám rád. Obzvláště když v práci položím telefon, to pak zazní laboratoří i několikrát denně
reagovat