Chytej.cz

JERKBAIT necteno

30.1.2009 | wenaX | 29.094 zobrazení | 334 odpovědí

tyto woblery často vídám v časopisech a mě bi zajímalo jak se vodí?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 15. září 2009 ve 23:17 ® osprey reakce na …
osprey

pepa-č> Co je 185 wt?

Mimochodem, pokouším se právě v trofejích nadělat ze sibiřských jeseterů ruské, ale nedaří se. Systém ten druh nezná či co. Ale jeden čas znal…

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 23:11 ® 

osprey> nejlepší prut na dírky je mušák 0,75–1ft 185wt :-)

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 23:07 ®  reakce na …

Sander> byly to všeho všudy tři slova. První bylo sloveso, druhé předložka a třetí podstatné jméno a celá větička byla v rozkazovacím způsobu.

A protože jsem malý pán, mám málo fishbodů, tak tu nemám komu co rozkazovat, tak to bylo opravněně a spravedlivě smazáno.

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 23:05 ® Sander reakce na …
Sander

pepa-č > v tom případě mě mrzí, že jsem to nestihl :-)

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 23:03 ®  reakce na …

Sander> bylo to zasloužené

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 23:03 ® Sander
Sander

osprey > a jak se Pepan popasoval s takovým omezováním, takovou ignorací svobody slova? :-)

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 23:02 ® Sander reakce na …
Sander

pepa-č > a možná i impulzem pro změnu, třeba i přizpůsobení se či zvyku na zaběhnutý koloběh :-)

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 23:02 ® osprey
osprey

Sander: Navzdory tomu, že jsem dnes Pepovi osobně smazal jeden příspěvek, si myslím, že je pro server přínosem.

Ty jeho fóry jsou asi jako tvoje pruty na dírky, jenom na tebe si tu lidi za těch pár let zvykli:-))

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 22:57 ®  reakce na …

Sander> to je v pořádku, tak to má být. Nesouhlas je východiskem pro každou diskuzi.

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 22:53 ®  reakce na …

osprey> 3,9 bych ještě snesl, ale jestli má 4,2 tak je to moc :-)) )

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 22:50 ® Sander reakce na …
Sander

pepa-č > nesouhlasím. Možná by jsi se na to měl podívat z druhé strany. Víš z které myslím.

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 22:49 ®  reakce na …

osprey> to je citát z regulovi karty – přišel mi velmi příhodný :-))

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 22:48 ® 

Chodím na chytej od doby, co je tady osprey redaktorem. A bohužel se mi zdá, že humor, nadsázka, ironie se tu moc nenosí. A jakékoli jiné názory než konformní a prostřední vždy vyvolají reakci typu: „Tohle tady nechceme slyšet, to tady neříkej, opatrně, někdo by mohl nesouhlasit.“ Je to můj čistě soukromý názor (který nikomu necpu, nikdo ho nemusí brát vážně a ani číst ho není povinné), ale tohle je špatně.

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 22:47 ® osprey
osprey

pepa-č: Moje latina končí u Vae victis! a Homo homini lupus. Ber laskavě ohled na nás ostatní nebo ti na vánoce daruju jednodílnou matchku od Hardyho (k vyzvednutí v Anglii).

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 22:44 ® osprey
osprey

regulus: Kdybys Pepu znal, věděl bys, že to nikdy nemyslí, tak jak brutálně to píše. Ale na druhou stranu je to člověk, pro něhož je čistota stylu nade vše.

Jezdili jsme oba na kole 20 km na Orlík s matchkou v ruce, takže si myslím, že jeho fakt těch 180 cm v kuse nerozhází – stejně dnes všude vozí ten svůj přepůlenej třímetr.

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 22:36 ®  reakce na …

regulus> Rara temporum felicitas, ubi quae velis sentire et quae sentias dicere licet.

Ale já to tak prezentuju, jako své názory. Nikdo tě nenutí to, co píšu brát vážně, nikdo tě nenutí tomu věřit, nikdo tě nenutí na to brát zřetel.

To co píšu, zejména v této otázce je často nadsázka, a jestli ti to dosud jasné a nedokážeš rozlišit, co je vážně a co ne, je blbý.

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 22:36 ® PetrC reakce na …

regulus> přišli nepřišli, mělo by se to tady vymazat až do čtvrtého kolena. :-)

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 22:35 ® PetrC reakce na …

osprey> na tebe? To s tím psaním článků o MP bylo mířeno na Pepu a Jiřího, nebo na Jiřího a Pepu. Oni dva už něco málo předvedli, ale měli by se ještě pochlapit.

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 22:31 ® regulus reakce na …
regulus

pepa-č> praktické je chodit na ryby jak se říká nalehko, to znamená táhnout sebou co nejmíň bagáže, což ona strkačka a podobný vylomeniny nesplňují. Takovýto způsob rybolovu praktikuji už téměř 40 let a je úplně jedno jestli je to plavačka, vláčení nebo muškaření. Abych pravdu řekl nějak moc nechápu tvoje myšlenkový pochody, fajn vyhovuje ti jednodíl, nic proti, ale rozdíl mezi jedno a dvoudílem je jen v transportní délce v ničem jiným, pokud ovšem pán trvá na jednodílu, je to jeho volba. Zrovna tak je volba na délce prutu, co vyhovuje tobě, nemusí vyhovovat jinejm. Nauč se pokládat svůj názor za subjektivní, nemáš vždycky pravdu, někomu jinýmu nemusí zrovna vyhovovat to co pasuje tobě.

PetrC> ale no tak, už na to přišli tak to nemá cenu. :-)) )

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 22:26 ® osprey
osprey

pepa-č: Univerzál je teleskop 3 m do 60 g. Vlastním. Má chyceno snad vše od ouklejí po sumce metr dvacet, je provozovatelný se smekáčem, multíkem i muškařským navijákem – a celkově je tak nějak na prd.

Přeju hodně úspěchů na cestě za podobným skvostem:-))

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 21:58 ®  reakce na …

osprey> na junglefishing s MP si pořídím ještě jeden blank a budu ho brutálně customovat a vyrobím echt speciál. Samozřejmě to bude univerzál. Každý prut musí být univerzál.

reagovat
Úterý 15. září 2009 ve 21:53 ® osprey
osprey

PetrC: Nemyslíš doufám mě? Já prý mám napsat něco o feederu.

pepa-c: Po tvé návštěvě uchouni stávkují a jen ten zavírací nůž vedle té větve na obrátce tvojí plavecké dráhy vykazuje známky aktivity.

Jinak jsem trénoval MP v podmínkách džungle. Svoji samomluvu tady zveřejňovat nebudu, musel bych to sám po sobě vymazat. Myslím, že stačí říct „hody spodem + nástraha kolem 15 g…“

Jedno zubaté zvíře kolem 60 cm, jehož existenci od června tuším, se konečně projevilo. Do sekundy ale bylo dole. Dva menší jedince jsem musel odháčkovat.

reagovat
Úterý 15. září 2009 v 17:19 ® PetrC reakce na …

pepa-č> no, to taky. Pro změnu. :-)

reagovat
Úterý 15. září 2009 v 17:15 ® 

PetrC> ostatní potřebují? hm… :-)

reagovat
Úterý 15. září 2009 v 16:33 ® PetrC

Hele vy dva, nechtěli byste raději každý napsat alespoň po dvou článcích o multiplikátorech?

Nechci vám radit, ale něco už jste naházeli a ostatní potřebují trochu té kulturní kultury.

reagovat
Úterý 15. září 2009 v 16:23 ®  reakce na …

regulus> praktické je prakticky sprosté slovo. Praktické je chytat z židličky na srkačku, nebo ležet opilý v bivaku zatímco mám vyvezeno a čekám až mě Flajzar vzbudí.

Celé jerkování je tak trochu „ch***í proti větru“ a v tom je ta krása a proto ten jednodíl. Když už, tak už. :-)

reagovat
Úterý 15. září 2009 v 16:22 ® PetrC reakce na …

regulus> pšššt, už ani muk. Víš, že se tu o jercích nesmí diskutovat, že jsou tady jerky tabu. Safra, kdo tu tenkrát tolik hlásal předešlá slova?!

Vlastně byli dva, že? ;-)

reagovat
Úterý 15. září 2009 v 16:14 ® regulus reakce na …
regulus

Libor> pod 100g bych nešel a začal bych vážně uvažovat o multíku, smekáčům to vážně nesvědčí.

pepa-č> nevím co je na jednodílu za parádu, je to akorát nepraktický na transport. Jednodíl vychází z místních potřeb (vylezu z baráku, hodím prut do lodi, nemusím se s ním skládat).

reagovat
Úterý 15. září 2009 v 16:01 ® 

inspo> drahý, dlouhý, měkký, dvoudíl, nebrat!

reagovat
Úterý 15. září 2009 v 16:00 ® 

osprey> jaká sranda? Všechno vážně.

reagovat