Vyhledávání
JERKBAIT
30.1.2009 | wenaX | 29.093 zobrazení | 334 odpovědí
tyto woblery často vídám v časopisech a mě bi zajímalo jak se vodí?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 15. září 2009 v 15:54 ® inspo
-
Libor> Co třeba tenhle: http://www.rsp-fishing.cz/…1-95m-30-80g
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 15:50 ® osprey
-
pepa-č: Dobře víš, že moje nástrahy živoří v izolaci a žádný sociální život nevedou. To Liborův pop měl nedávno mladé… Řešilo se to tu.
Takovouhle nekázeň ale já nehodlám trpět. Sociální život se neblaze podepisuje na kondici nástrah. Jsou pak utahané a nedělají, co se od nich chce.
Dost bylo srandy. Jdu vykonávat seriózní práci. Do večera nebudu.
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 15:45 ® reakce na …
-
osprey> Chytrý jerk, by v tvé krabici neměl žádný sociální život a zblbl by mezi obyčejnými dřevy.
Mít chytrého jerka je zopdovědnost.
To je jako když máš housle. To taky není jen obyč kus dřeva.
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 15:40 ® reakce na …
-
osprey> podceňuješ chytrost chytrých jerků, z tvé krabice by utekl, bo by se tam neshledal s kamarády, ale s barevnými dřevy. Dal by se na pochod a domů by došel.
Kdybys ho utrhl, ty se s ním neshledáš. Já ano, protože se uvolní a dá se na cestu. Kam? K tobě? Jistě ne. Ke mně? Jistě, že ano.
Prostě jerka (chytrého) nelze opustit nebo o něj přijít. To je parťák.
Přes to nejede vlak.
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 15:32 ® reakce na …
-
Libor> jistě, že lze jerkařit s vícedíly. Ale když už to chceš dělat, tak hýml s plnou parádou, a jednodíly k jerkům patří
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 15:32 ® osprey
-
pepa-č: Tak to nemluví o mě. Kdybych já ho vytáhl zpod lavičky, tak bych si ho jednak s všemi těmi trojháky necpal do kapsy a jednak by ses s ním už neshledal – pokud bych ho neutrhl.
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 15:28 ® reakce na …
-
osprey> ale domů se dostal. sice se nadřel, ale zvládl to. a ještě mi řekl, že ho nějaký pobuda, chtěl vytáhnout z pod lavičky a strčit do kapsy.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 14:31 ® osprey
-
Libor: Jednodíl je krása pro fajnšmekry. Muškaři si ale dneska svoje hůlky skládají běžně ze čtyř kousků a vůbec jim to neva. Jelikož se nejspíš staneš jen příležitostným jerkařem, nelam si s tím hlavu a klidně jdi do dvojdílu.
Já mám Draka Millenium, což je levná věc, s níž nikoho neoslním, ale ty naše kudly chytá spolehlivě.
A s chytrostí Pepových jerků bych to nepřeháněl – tuhle jsem jednoho potkal pod lavičkou v parku, byl chudinka zatoulaný a třásl se zimou…
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 14:15 ® Libor reakce na …
-
pepa-č> díky, jo a s tím chytrým jerkem jsi mě pobavil, zasmál jsem se.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 14:10 ®
-
Libor> spin and fly v Legerce – měl tam (neím zda stále) celkom zaujímavý prútik Yad za 1000peněz. Možná (snad) i jednodíl.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 14:09 ® Libor
-
pepa-č>
osprey> díky páni magistři
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 14:08 ® PetrC
-
dedacek> a já měl o tebe takovou starost, jak jsi v noci hekal, viz:
dnes v 0:46 ® dedacek reakce na…
PetrC> Taky ach a ještě jednou ách.
Ale i tak tě nemám rád, stejně jako ostatní individua lovící ryby na živou rybičku.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 14:02 ®
-
Libor> http://www.jerkbait.com/…uct_info.php?… na mikrojerky do 70g by to mohlo stačit. pozor na krátkou rukojeť, někdo to miluje, někdo nenávidí.
edit: ha, Lieferzeit 2 měsíce
no fuj.
dragony nemají jednodíly.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 13:52 ® osprey
-
Libor: Zajdi ke Drakům (trefíš?) a tam celá řada modelů vhodných pro jerkbaity má provedení pro multík i pro smekáč.
Těch 15 cm je trochu problém, tady je to spíš otázka hmotnosti. Jerk nemá ve vodě zas tak velký odpor, ale váží dost.
Takový Team do 80 g by šel. Pokud se do těch 80 g udržíš i s nástrahami. Jestli ale chceš přes 100 g, je mi tvého smekacího navijáku předem líto. Je to jedna rána za druhou do řadiče.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 13:46 ® Libor
-
Tak kdo mi doporučí jaký jerkový prut? Potřebuju ho už na víkend abych mohl vyndat pár velikejch štik
reagovat, nástraha jerky do 15cm.
- Úterý 15. září 2009 ve 13:43 ® osprey
-
dedacek: Já jen aby to bylo 1 : 1. Prostě jsem uzavřel diskuzi dvou neústupných osobností, které kdyby se potkaly naživo, by možná nikdy tak daleko nedošly.
Vrátit to nemůžu i kdybych hořce litoval svých skutků a fakt chtěl. Je to jako ta věta: Co peklo schvátí, to už nenavrátí.
Hodně lidí tady na chytej oceňuje relativně pohodovou atmosféru a chodí sem kvůli tomu. Rád bych ji udržel – i za cenu těchto nepopulárních kroků. Tahle otázka byla donedávna o jercích.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 13:36 ® dedacek reakce na …
-
osprey> Protestuji, já jsem nepoužil ani jednu nadávku!
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 13:31 ® osprey
-
HaD: Plandavka Wirek, odlehčený model, stříbro nebo měď.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 13:30 ® HaD reakce na …
-
osprey> nějak si to nevybavuju
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 13:27 ® osprey
-
V téhle chvíli Vás, pánové utnu. Poslední dva příspěvky zmizí. Říkejte tomu třeba cenzura, ale diskuze budou v rámci slušnosti a za použití argumentů, ne nadávek.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 13:06 ® reakce na …
-
dedacek> pokud si myslíš, že chytám na jerky, protože jsou drahé, jsi mimo. Chytám i na nastrahy které nestojí víc jak 10kč. Právě proto, že u nás stojí jerky a woby a vše tolik, kupuju to odjinud. Skoro všechno. Třeba i smáčky, které u nás stojí 10kusu/pytlík 120korun kupuju za 2 dolary. Šetřím, kde se dá. Bo utrácet zbytečně mi přijde hloupé.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 13:03 ®
-
Tak tedy vážně: chytrý jerk se vyhne vázce, chytrý jerk rybu po záseku nenechá spadnout (třeba jí přemlouvá nebo tak – já to neřeším, jak to dělá, ale musí mít výsledky – to je jeho věc). Mení barvu v závislosti na počasí a světelných podmníkách. V případě, že selže a urve se, najde cestu domů, kde ho po dvou max třech dnech najdu vysíleného na zápraží. Chytrý jerk jede sám k místům s velkou rybou. Chytrý jerk se nezamotá v krabičce do ostatních. Chytrý jerk začně křičet, když vidí, že jsi jej neberu k vodě a předejde tak zapomenutí. Chytrý jerk ve vodě pozoruje a na břehu mi podá podrobné info: „Kde jsou ryby, jaké? Kde jsou vázky? Kolik je kde vody? Můžu jít hlouběji? Radeji ne, není důvod. Na co si dát pozor.“
Prostě chytrý jerk je parťák.
Blbé jerky jsou jen kusy barevného dřeva s háčky. A u nás mají jen ty blbé. Ty chytré se musí dovážet z Anglie nebo USA.
To je celé.
Nějaké dotazy?
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 13:03 ® osprey
-
Chlapi, nejste blb ani jeden, na to o vás vím relativně dost. Zamyslete se, kde leží cíl vaší diskuze.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 12:59 ® dedacek
-
pepa-č> Já totiž rozeznávám nástrahy, které umím vodit a mám na ně záběry a nástrahy , které neumím vodit a nemám na ně záběry. Souhlasím s tím ,že blbům je skutečně jedno co napíší a na co chytají-jen když je to drahé.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 12:57 ® osprey
-
pepa-č: Ty zas jedeš
reagovatNeblázni, tady na to nejsme až tak zvyklí…
- Úterý 15. září 2009 ve 12:53 ®
-
dedacek> chytří to poznají, blbům je to jedno.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 12:52 ® dedacek reakce na …
-
pepa-č> Jak se poznají blbé jerky od chytrých?
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 12:44 ®
-
dedacek> ano, ale blbé – a hlavně: nechci ukazovat na co chytám
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 12:43 ® osprey
-
HaD: Viděl jsi moje díly Galerie nástrah?
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 12:39 ® dedacek
-
kdyby p.č.s Hejdukovky použil nožičky a ušel cca 200 m od svého bydliště určitě by narazil by na prodejnu kde mají jerky.
reagovat