Vyhledávání
JERKBAIT
30.1.2009 | wenaX | 29.416 zobrazení | 334 odpovědí
tyto woblery často vídám v časopisech a mě bi zajímalo jak se vodí?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 15. září 2009 ve 12:35 ®
-
Nástrah je dost, ale sehnat odpovídající ploutve je někdy oříšek
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 12:32 ®
-
sethy> Vy na Moravě jste napřed
reagovatU nás na jihu je nej hi-tech výkřik techniky srkačka
Já si nestěžuju, co chci, to si vždy seženu.
- Úterý 15. září 2009 ve 12:30 ® HaD reakce na …
-
osprey: ono nic není tak horké, jak to na první pohled vypadá. Nástraha je jedna věc, ale ruce a cit pro ryby druhá. Na jedné „štikoakci“ chytali proti sobě dva vynikající vláčkaři. Jeden s jerkem, druhý s odlehčenou plandavkou. Hádej kdo vyhrál 5:2 a chytil metrovku.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 12:29 ® sethy reakce na …
-
pepa-č> Pepo nerikej ze se u nas nedaji sehnat jerky: http://www.scierra.cz/index.php?… freestyler
http://www.ravenbrno.cz/…eaver_creek/
http://hanackyrybar.cz/…dsdetail.asp?…
a tak bych mohl jeste pokracovat, ale nechce se hledat:)
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 12:27 ® HaD
-
No slušná diskuze
reagovat) K tomu trhání tlam – prostě mám ten pocit. Potřeboval bych víc času a chycených ryb, aby se z pocitu stalo něco víc, za což bych se uměl i postavit
- Úterý 15. září 2009 ve 12:22 ® osprey
-
Je to 14 dní, co jsem vykopal tuhle otázku ze smetiště dějin. Chvíli to bylo o dvou příspěvcích denně, ale už se nám to rozbíhá…
Se mnou je potíž, že já chytám všechno a na všechno. Nikdy nebudu v žádné technice expert, ale můžu chytat s čímkoli, co mi kdo strčí do ruky.
Nejsem tudíž expert na jerky, ale když dostanu do ruky patřičný cajk lhostejno zda ve verzi smekací nebo multi, pak s ním budu moci chytat. I chytit. Nic víc.
V rybařině jsou nádherné a impozantní chvíle a pro ty to dělám. Je jedno, jestli se člověk kouká na lipana, jak mu sbírá suchou mouchu nebo mlátí do kusu dřeva a najednou se v trávě udělá vlna a jede si pro něj. Pro všechno tohle žiju a technika tomu jen dává další rozměr. Když člověk cítí, jak si nástraha z multíku bere vlasec a vnímá ten pocit kontroly nad procesem, je to paráda.
Ale expert nejsem. Experti mlčí nebo mluví v hádankách. Dnes už vím proč. Kdybych tady nebyl redaktor, dělal bych to taky.
reagovat - Úterý 15. září 2009 ve 12:01 ® dedacek
-
PetrC> To bych byl nerad kdyby tě to bolelo a v noci by jsi nemohl spát.
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 11:59 ® Libor reakce na …
-
Filip00> jen se rozviň
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 11:59 ® Libor reakce na …
-
PetrC> protože toto je diskuzní fórum přece
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 11:54 ® PetrC reakce na …
-
Libor> proč nevyhledáš odpovědi na své otázky? Určitě je najdeš.
To nechápu…
Tak Míro, máš to tady.¨Chtěl bych mít tvou trpělivost.
Dobrou a hezké sny. Jo a ještě vylůlat…
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 11:51 ® Filip00 reakce na …
-
Libor> čtu tu vaší diskuzi a napadají mě různé myšlenky, ale zapojit se si netroufám
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 11:45 ® Libor reakce na …
-
PetrC> chybovat je lidský, a pamatuj že chybama se člověk učí. Počkám na někoho jinýho kdo mi bude mít chuť poradit. Bojím se že to odnese osprey.
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 11:35 ® PetrC reakce na …
-
pepa-č>
čoveče, já ti nevím, asi jsem někde udělal chybu, ale starší mi říkali, že výchova není jednoduchá…
Ha ha hááá, hy hy hýýý (hi hi hííí raději ne – Hi – Lo).
Ale jsem rád, půjdu se vyčochtat a dát si dvacet. Ale nejdřív něco popapkám. Mňamity mňam…
Jo a ten tamten z Řecka, tak ten asi hloupý nebyl, byl původní a něco dal.
A co na to Jarka Metelka?
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 11:23 ®
-
PetrC> A proč otázky lidem vadí? Otázky používal i Aristoteles, když chtěl někoho dovést k odpovědi. Byl snad hloupý? Nebo to dělal blbě? Není to celé zajímavé? Není otázka často jasnější než odpověď? souvisí kvalita odpovědí s kvalitou otázek? A co na to Jan Tleskač?
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 11:19 ® PetrC reakce na …
-
Libor> hmmm…
Víš jak je veselé někomu něco, cokoli, doporučovat? Hlavně pruty? Ha ha ha, to jsme se zasmáli…
Víš, dnes ráno jsem napsal, že je vhodné, a někdy i přímo nutné, hledat a číst a pochytit alespoň ty nejzákladnější základy. Dále jsem psal, že je nudné se opakovat a psát to samé stále dokola. Zkusil jsem jinou formu, takovou, která by mohla být třeba originální a přesto by ti mnohé mohla dát, ale nevyhovuje ti.
Takže nic…
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 11:11 ® Libor reakce na …
-
PetrC> nebaví mě tvoje otázková hra, chtěl jsem doporučení prutu. Dobře snižuji i na 200cm. Představoval jsem si že mi někdo pošle odkaz na tento a tamten klacek, s kterým ucukám tohle a tamhleto. Ale ty celou dobu mluvíš jen v otázkových odpovědích. Jsi ale originální, to se musí nechat.
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 11:01 ® PetrC reakce na …
-
Libor> hmmm, čekal jsem jinou odpověď, ale dobře.
Položím ti další otázku. Jak a jaké zahraješ divadlo (a nemusíš ani brodit)? Proč myslíš, že se jerkové pruty vyrábějí v délkách okolo 200cm?
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 11:00 ®
-
Libor> já ne, já neznámé a nezvyklé vyhledávám a upřednostňuji. Vždy a všude!
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 10:57 ® Libor reakce na …
-
PetrC> s jerkem se hraje divadlo, krátké pruty aby šlo to divadlo lépe. Za kopřivu chci dosáhnout abych mohl chytat,ne vždy když nebrodím osáhnu ze střáňky až dolů apod., prutu 180cm se bojím, bojím se nezvyklého a neznámého tak jako všichni lidé.
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 10:53 ® PetrC reakce na …
-
pepa-č> prd jsi vyhrál, nauč se psát Hi – Lo apod.
No vidíš, stojí šest liber a je skvělý a skvělé je i to, že když ho potřebuješ (třeba trháš jako já), tak ti do tří dnů přijde do Čech a pak týden čekáš na naší poštu a Flipa, než ti ho do Písku doručí. To je ale báječná, toho času co mám. Zahraju si piškvorky a lodě…
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 10:49 ® PetrC reakce na …
-
Někdy je i 180cm moc. Co bych dal za 150cm! A jak by se s ním lovilo ze břehu! A šel bych i do kratšího a zabrodil bych se až po uši.
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 10:48 ® reakce na …
-
PetrC> stojí 6liber a je skvělý
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 10:48 ®
-
a mám stý příspěvek. Hurá!!! co jsem vyhrál?
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 10:47 ® PetrC reakce na …
-
pepa-č> nepíše se hi.lo, ale Hi – Lo! To už bys měl vědět!
No a jak jsi mohl zapomenout?! Stojí cca 330 kaček a je skvělý!
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 10:46 ® PetrC reakce na …
-
Libor> na výšce nezáleží. Ale jak tak koukám, nevíš spousty základních podstatností. To by se mělo napravit, ale proč opakovat to, co už bylo tolikrát napsáno.
Ach jo…
Optám se. Jak se vodí jerk? Proč se doporučují krátké pruty? Proč chceš dosáhnout špičkou prutu za kopřivu na břehu? Proč se bojíš prutu s délkou 180cm?
Tak a piš!
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 10:41 ® reakce na …
-
Libor> neboj, já jsem taky vysoký a o 3m vláčácích jsem psal nedávno v dravcích, ale 180 je na jerky dobré.
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 10:40 ® reakce na …
-
PetrC> hi.lo, jak jsem mohl zapomenout
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 10:37 ® Libor
-
PetrC> jsem dost vysokej, tak se bojím abych dosáhl špičkou za kopřivu na břehu. Máš pravdu, monstra zatím vodit nechci. Bojím se že z nějaké 180cm budu vyděšenej.
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 10:34 ® PetrC
-
pepa-č> asi jsem měl štěstí na obchodníky, ale běžně seženeš třeba Suick, Hi -Lo, Muskimania apod.
Ale dovoz je dovoz. Ve všech ohledech. A když tě to baví, tak v tom pokračuj. Ušetříš, ale zase se nezasměješ personálu.
reagovat - Úterý 15. září 2009 v 10:30 ® PetrC
-
Libor> 210cm je moc dlouhý prut. Tedy pokud nebudeš lovit z první paluby Kvýn Mery, nebo tahat pidi jerky typu slider.
reagovat