Chytej.cz

JERKBAIT necteno

30.1.2009 | wenaX | 29.082 zobrazení | 334 odpovědí

tyto woblery často vídám v časopisech a mě bi zajímalo jak se vodí?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   12 11 10 ...
Neděle 20. června 2010 ve 23:37 ® Jak.novi
Jak.novi

Tady oživuju něco pro ciciho.

reagovat
Pátek 29. ledna 2010 v 8:28 ® Fugas reakce na …

PetrC: nic se neděje:-) . Ten obrázek je hroznej, ale nedovedu ho zvětšit…

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 18:47 ® PetrC

Až teď jsem si všiml, že to je toaletní papír. Takže se omlouvám, prádlo se odkládá…

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 11:59 ® Fugas reakce na …

tak to je ještě vyšší level:-)

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 10:23 ® PetrC reakce na …

Fugas> ale s prádelním kotlem a neckami s valchou.

:-) :-)
reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 10:17 ® Fugas

Máte doma někdo tenhle reel?:-)

reagovat
foto/forum/2010/th-img11646.jpg
Pondělí 25. ledna 2010 ve 3:27 ® upbraider
upbraider

Tak už jsem jí našel ORO barvu. Aspoň že jsem byl s tou RFSH barevně blízko…

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 2:39 ® upbraider
upbraider

Tak děkuji moc za objasnění. Budu si ji musel holt najít sám…

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 23:49 ® sethy reakce na …
sethy

Libor> o tom se na veřejnosti nemluví…

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 23:48 ® Libor
Libor

a co potom teprve TORO?

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 22:37 ®  reakce na …

osprey> tak, ORO je tak neuvěřitelně účinná barva, že proto jí Rapala raději přestala vyrábět. Nebylo by co lovit a prodeje woblerů by šly do kytek. ORO je třeba vidět, ORO je třeba zažít, kdo nepoznal neuvěří. ORO je barva, kterou maloval sám svatý Petr. O barvě ORO se musí mluvit tiše a důstojně. ORO je zázrak.

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 22:16 ® osprey reakce na …
osprey

pepa-č> ORO je něco jako Fantom opery nebo Zorro mstitel. Každý ví jak vypadá, každý ví, že dokáže neuvěřitelné, ale v reálu potkáš v opeře uklizečku a v Mexiku narkomafii…

Až budu chtít, aby se děly věci nevídané, použiju Sanderbait MF. Dá se s tím i jerkovat.

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 22:04 ®  reakce na …

upbraider> to je RFSH. Tajná a zázračná ORO je jiná. ORO je jistota. To hodíš do vody a … Dál psát nebudu, nikdo by mi nevěřil. ORO je ORO je ORO. Tečka.

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 v 8:58 ® upbraider reakce na …
upbraider

Není ORO barva tato??

reagovat
foto/forum/2010/th-img11559.jpg
Neděle 24. ledna 2010 v 8:45 ® upbraider
upbraider

Měl bych prosbu na vyznavače barvy ORO. Podařilo se mi najít na netu jen že se jendá o barvu OrangeROach z 96tého ale nikde nemohu najít fotku konkrétního wobblera v ORO barvě.

Nedali byste sem, pokud to není tajemství, prosím fotku / odkaz s wobblerem této barvy? Chci jí jen jako inspiraci pro výrobu vlastních nástrah. Děkuji.

reagovat
Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 14:11 ® HaD
HaD

VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE DLOUHÝ VÝPADEK ZPŮSOBENÝ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ EXTERNÍM ÚTOKEM. PO DLOUHÝCH HODINÁCH SE NÁM PODAŘILO SYSTÉM OBNOVIT A DOŠLO POUZE K DROBNÝM ZTRÁTÁM – PŘÍSPĚVKY Z VČEREJŠÍHO DNE. PROVEDLI JSME BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A VĚŘÍME, ŽE SE SITUACE NEBUDE OPAKOVAT.

DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

reagovat
Úterý 19. ledna 2010 v 16:49 ® PetrC reakce na …

osprey> ne, to se neomlouvej.

No vidíš, a já se mylně domníval, že to bylo ve středu. To jsem Slider na tuty neznal.

A jestli se pletu, tak se omlouvám.

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 ve 23:34 ® osprey reakce na …
osprey

PetrC> V jaké době? Nějak ke konci roku. A jestli jsem se o sezónu spletl, tak se omlouvám. Mohlo se stát.

reagovat
Neděle 17. ledna 2010 v 16:53 ® BigMike reakce na …

Kazan> díky, díky, já myslel ty nové, co tady dávali hoši k dobru jako velkou tajnost:) Ale také už bych mohl vyzkoušet udělat indiánský wob. Pár jich doma mám dělaných tak z 60.let od jednoho známého – spíš jako muzeiní exponáty i když jsem je jednou teké všechny vyzkoušel. Už tehdy dělal i jerkbaity, byť maličké. Cestoval po světě a školil „rudé bratry“ v Sýrii i jinde partyzánskému způsobu boje atd.- procestoval celý svět! Bohužel už „cestuje“ v jiných dimenzích, ale jeho zážitky a nejen od vody by vydaly na českého 007:))

reagovat
Neděle 17. ledna 2010 v 16:50 ® BigMike reakce na …

osprey> já truhlík, hned mě to mohlo napadnout, že si ze mě děláš srandu, ono drát o průměru 4 mm je opravdu na kostřičku moc. Když já ti ve všem visím na rtecha a pak lehce uvěřím všemu. Rapala je dobrá značka, také jí občas chytám, Mepps také znám, ale kroutí vlasce:(

reagovat
Neděle 17. ledna 2010 v 15:58 ® PetrC reakce na …

osprey> prosím, v jaké době jsi začal lovit se Sliderem?

reagovat
Neděle 17. ledna 2010 ve 14:58 ® osprey
osprey

sethy: Ano, rok 2006, to byl začátek, hlavně ale 2007 a ještě i 2008.

Big Mike: O žádném drátu nevím, žádné nástrahy nevyrábím, chytám jen na rotačky MEPPS a woby Rapala:-)

reagovat
Neděle 17. ledna 2010 ve 14:47 ® Kazan reakce na …

BigMike> můžu ti půjčit tohle, má to 15cm

reagovat
foto/forum/2010/th-img11523.jpg
Neděle 17. ledna 2010 ve 12:31 ® BigMike

Osprey: jestli bude odpovídat velikost průměru drátu na kostřičku, co jsi vezl, tak to budou obludky nejméně 30 cm dlouhé:)))Až se to bude rýsovat, dej vědít, zajdu se mrknout abych něco okopčil:)) Lákají mě ty Zalty, potřeboval bych aspoň jeden vidět in natura.

reagovat
Neděle 17. ledna 2010 ve 12:25 ® PetrC reakce na …

sethy> to bylo za krále Klacka.

reagovat
Neděle 17. ledna 2010 ve 12:07 ® sethy reakce na …
sethy

osprey> A kdy to bylo? Ja začal 2006 a to o něm ještě téměř nikdo nevěděl:) Tenkrat to na něj bralo…

reagovat
Sobota 16. ledna 2010 ve 23:47 ® osprey
osprey

pepa-č> Chytal jsem se Sliderem v době, kdy ho nikdo neznal. A uměl jsem ho velmi slušně. Dnes je pozdě. Nějaká pětka (5 cm), pro štikaře k smíchu – lapač čtyřicítek (ne, že by nemohla vzít větší). Dost těžce jsem nesl, že během jediné sezóny se z něj stala totální provařenka, i když já sám mlčel jako hrob.

Dal jsem se cestou vývoje vlastních šíleností. Sice sám nevím, jestli to bude dobré, ale žádný e-shop to rozhodně nenabízí. Akorát mi to jde jak psovi pastva:-)

reagovat
Sobota 16. ledna 2010 ve 20:51 ® Libor reakce na …
Libor

majrou> nejlepší by bylo chytat velký štiky :-)

reagovat
Sobota 16. ledna 2010 v 18:29 ® majrou reakce na …

Libor> no zkus tam dat mensi hacky, ale nevim, jestli budou chodit. Nebo si je udelej sam, dej tam vic olova a mensi hacky. Mne to funguje

reagovat
Sobota 16. ledna 2010 v 0:51 ® Libor
Libor

7cm slidery jsou prťavci, s desítkama jsem na podzim vycukal několik kudel do 50cm, mám obavu že když koupím 12cm štičky se nezvětší. Nechtěl bych jim těma hákama propichovat zbytečně hlavy.:-((

reagovat
foto/forum/2010/th-img11502.jpg
novější starší
Stránky:   12 11 10 ...