Vyhledávání
hledání ryb
29.1.2009 | LukasKuba | 2.737 zobrazení | 7 odpovědí
Chtěl bych vyzkoušet feeder i v tomto období ale pořádně nevím jak mám vyhleda zimující ryby. jistá mýsta bych měl ale nejsem si jist jestli je dokážu správně lokalizovat.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 30. ledna 2009 ve 13:55 ® LukasKuba
-
Díky za rady.Pár vytipovanejch míst mám tak to tam zkusim. posilovč teda požívat nebudu. Když nic nechytim nevadí. aspon budu v přírodě a budu mít od všeho klid.
reagovat - Pátek 30. ledna 2009 ve 12:42 ® Homer
-
Na feeder sice nechytám, ale trošku zkušeností se zimní plavanou mám. Pokud máš ploticové krmení, teď v zimě bych to s posilovačem radši moc nepřeháněl. Klidně bych to říznul trochou hlíny bez posilovače. S tou solí je to pravda, některá ploticová krmení, zejména ta zimní, bývají trochu slaná. Pokud slané není, troška soli neuškodí. Výběr vhodného lovného místa pro zimní rybolov, je nejdůležitější předpoklad úspěchu. Hledej hlubší, klidnější loviště, poblíž úkrytů a překážek. Silnějším proudům je lepší se vyhnout.Vhodná místa jsou také poblíž přítoků, tloušti bývají často u okrajů ledu. Ideální místo je pod výtokem teplejší vody, čističky , elektrárny apod.
reagovat - Pátek 30. ledna 2009 v 9:18 ® LukasKuba
-
Jasně diky. hned si ho zakoupím a dám se do čtení ať jsem zase chytřejsí.
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:53 ® Salmo
-
Tak za prvé ti musím vytknout tu příšernou hrubku ve slově místa,ale každý se překlepneme,že…
Jinak teď vyšel v Kajmanovi zajímavý článek od ospreye na tohle téma.Podle nadpisu 1.díl to asi bude na pokračování,takže si to pročti,třeba ti to pomůže
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:53 ® LukasKuba
-
taková místa jsem našel.Tak snad budu mít štěstí. ještě by mě zajimlo jak má bejt silný krmení. Mám připravený krmení na plotice ale ještě pořádně nevím čím to posílím.. dočetl jsem se že ryby dobře reagujou na slaný,protože jim chyběj minerály. neví někdo co je na tom pravdy??
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 19:17 ® vondras
-
pokud jde o řeku tak předpoklad je nějáké díry mírně tekoucí hlubší voda a také překážky v toku pilíře,spadlé stromy velké kameny a pod.,chce to ted mít silné krmení a zakrmit opravdu méně a ty místa pomalu prochytávat slabý cajk je podmínkou hodně štěstí a nějáké ty cejny,plotice a tlouště atd, pozor nenechávat dlouho ryby na mrazu nejen na sněhu ale třeba i focení hodně zdaru a nadšení !?
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 14:56 ® Mega-Fish
-
nebýt furt na jednom míste a přesouvat se
reagovat