Vyhledávání
Blažší podmínky rybářského práva(ČRS středočeského svazu)
23.1.2009 | Pumpik | 2.447 zobrazení | 17 odpovědí
Dobrý večer,měl bych pár dotazů ohledně rybářského práva.Jednáse o mimopstruhovou vodu,revíru ČRS Středočeského územního svazu pro rok 2009. § 16 vyhlášky č. 197/2004Sb. (1)V mimopstruhovém rybáčském revíru je povoleným způsobem lovu: a)lov na položenou nebo lov na plavanou b)lov přívlačí nebo hlubinovou přívlačí v době od 16.června do 31.prosince. Takhle to tam je napsaný,ale je to nějakej nesmysl abych chytal na těžko a na splávek až od 16.června to je akorat povolen lov štik:D.Setkal jste se stím budto jsem si toho minulí rok nevšim protože vím že se chytá na těžko celoročně(kolikrát mě v únoru kontroval poribný a nic neřek)A jak je to teda z čeřínkováním?To je od 16 června taky?Děkuji za odpovědi snad to nějak přečtete.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 24. ledna 2009 ve 22:39 ® bubu
-
regula určitě jeblo,toto nemohl rozdýchat
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 v 17:32 ® yerrx
-
Pumpik – kecají to není žralok ale sumeček žraločí (Pangasius sutchi)
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 v 11:30 ® Pumpik
-
Nechcete si někdo koupit žraloka?:D dorůstá se 1 a půl metru:Dwww.zoo-centrum.cz
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 v 10:51 ® Pumpik
-
Ok no,ale díky za ten odkaz nemusim asponotevírat řád:D
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 v 10:23 ® Alov
-
Pumpik > Jsou některé věci, na které se prostě neptá, protože pak vypadáš bud jako hnup nebo lenivec. Konkrétně ptát se na základní věcí z BP je docela ostuda. Tak příště radší poštuduj…
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 v 10:20 ® Pumpik
-
NordBoy: no tak já to nikdy neptořeboval čeřínkovat tak sem se jen ptal.Ale Alov mi poslal odkaz a už to mám vyčtený tak díky Alove
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 v 10:15 ® Pumpik
-
mrknu se tam
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 v 10:12 ®
-
- Pumpík-Sem jsem chtěl přispět krátkým, (byť trochu nazlobeným) příspěvkem a omylem jsem to šoupl do téma " zahánění ryb. půstu"
- Sobota 24. ledna 2009 v 9:53 ® Pumpik
-
Ok dej fotky.Ale néééé vy jste mě nepochopili,chci chytat melí rybky do čeřene to je jasný ne protot se ptám co do něj dáváte jestli jen šrot nebo co.No a jestli k tomu můžu mít najození pruty nebo jeden prut a nebo žádnej prut???Takhle sem to myslel
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 v 9:45 ® fish-team-voda
-
Ja jsem za sebou chytl na čeřínek kapra,raka a na konec štíhle
reagovat,pak sem dám fotky
- Sobota 24. ledna 2009 v 0:38 ® barn
-
jak chytat na dva pruty???to určitě ne.Chytáš do čeřene nástažný ryby,přece bys nechtěl trofejního kapra.-))
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 v 0:26 ® Alov
-
Prosím tě už dost. Tady máš odkaz na BP a uč se. Je to tam dost jednoduše popsané. Čeřínkování se používá hlavně pro lov nástražních rybek, takže jak do čeřenu chytit kapra nebo okounka ti zde nikdo zřejmě neporadí. Učit se, učit se, učit se…
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 v 0:10 ® Pumpik
-
Díky moc.Jo a hele nechci zakládat další diskuzi tak se zeptám tady
reagovataž se bude moct čeřinkovat tak co tam mam dát za žrádlo když budu chtít malího okouna nebo kapra?A když čeřínkuju můžu chytat k čeřínkování na 2 pruty nebo 1 prut nebo žádnej prut?
- Sobota 24. ledna 2009 v 0:05 ® Michal/
-
ANO
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 ve 23:47 ® Pumpik
-
Takže tam kde není žadný datum je to celoročně?
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 ve 23:25 ® Alov
- reagovat
- Pátek 23. ledna 2009 ve 23:23 ® Alov
-
Vidíš rozdíl mezi body a, b, c, d??? Máš pocit, že je něco spojuje??? Nevím, co na tom není k pochopení chlape
reagovatD