Vyhledávání
Naše výrobky.
23.1.2009 | Piranha | 23.079 zobrazení | 214 odpovědí
Jelikoš se v diskuzi o feederu dost často diskutuje o domací výrobě feederových košíčků a olůvek, zakládám forum, které bych chtěl, aby bylo zaměřeno právě na domácí výrobu jak forem na lití, tak i samotných výtvorů. Tak že, kolegové, cpěte sem veškeré vaše návody, plánky, mustry a výrobky na lití olúvek, košíčků a krmítek.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. března 2009 v 18:17 ® Piranha reakce na …
-
Kazan> partak s toho ma udelanou reklamu na aute, je to ale folie a ne plast.Da se to srulovat.Kus cca 40×20cm vysel cenove necelych 300,–- vc. potisku.Polotovar nevim kolik stoji.
reagovat - Pondělí 2. března 2009 v 17:33 ® Kazan reakce na …
-
Nordboy> Kubajs má patrně na mysli obrázky postaviček nebo reklamek dělané z tohoto materiálu. Jinak se tento materiál používá i na bezpečnostní a výstražné tabulky. Takže asi zkusit nějakou prodejnu s ochrannými oděvy, bezpečnostními pomůckami.
reagovat - Pondělí 2. března 2009 v 17:16 ® reakce na …
-
Kubajs – nerozumím…
reagovat - Pondělí 2. března 2009 v 15:30 ® Kubajs
-
NordBoy:to by se dalo sehnat na magnetech na lednici
reagovat - Pondělí 2. března 2009 v 8:05 ® Piranha reakce na …
-
naspal jsem tam po 15ti brosich a ten igelit je pekne drzi, otazka je az se to trochu vytaha.Spos je to jako zasobnik na hacky.
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 21:51 ®
-
Piranha – No to dá rozum, že na olovo, hliník a jiné neželezné kovy žádný magnet ještě nikdo nevymyslel…Tam by asi pomohla spíš nějaká pojistka aby se krabička neotvírala – co gumička?? Nicméně ten tvůj futrál na vizitky tohle asi také nevyřeší!?
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 19:20 ® LojzaRybka reakce na …
-
Nordboy>tento matroš máme v práci na kovové nástěnky
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 18:58 ® Piranha reakce na …
-
Nordboy ale brocky asi ne co
reagovatZ tohohle nevypadaj ani ty brocky.Uz se mi stalo, ze se mi otevrela krabicka s brokama a vysypala se mi.
- Neděle 1. března 2009 v 18:11 ®
-
Piranha – Kdysi jsem dostal od jednoho taxikáře tabulku „magnetického plastu“ ze kterého mají na dveřích aut udělané cenovky a jiné nápisy. Jde to báječně stříhat normálními nůžkami a tak jsem tím vyložil dna a stěny krabiček na háčky, karabinky a pod. Nemá to chybu a háčky se ani nehnou, takže se nejen nesypou, ale ani netupí. (Nevím, kde by se ten magnet. materiál dal sehnat, ale vřele ho doporučuji).
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 17:12 ® Piranha
-
Dneska jsem doma nase vizitkovnik co jsem dostal tehda k vanocum.Jak tak na nej koukam, hodil by se na robnosti jako hacky, obratliky a ruzny serepetičky co se v batohu radi vysejpaj.Dobry na hacky v tech psaníčkách co se prodavaj po deseti. Sice to neni domaci vyroba, ale myslim si, ze se to da vyuzit.
reagovat - Sobota 28. února 2009 v 18:08 ® Kazan reakce na …
-
kaco> něco jsou rewelky, něco lak na nehty
reagovat - Sobota 28. února 2009 v 1:15 ® kaco reakce na …
-
Čím si farbil tie hlavičky ? Dík ?
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 ve 23:13 ® romank1
-
Pletivo 6,35mm
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 ve 22:33 ® EDYS reakce na …
-
Je to hodně podobné klasickéme kupovanému krmítku..Až na to že oni maji jednu stranu rovnou a druhou vypouklou..Ale další forma bude vrtána vrtákem čislo 5..takže váha bude u tohoto krmítka někde na 15g..Což využiju o něco více než tadyk tyto..V obchoděě bys tadyk tuto velikost koupil jen v 10g..Tadyk asi 30–40g..plus 10–20g krmení..Využití: proudnější voda a chci na ní méně krmit..
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 ve 21:07 ® EDYS reakce na …
-
U nas byli jen 6mm..mate nějaký výběr ne..
reagovat?A krmítka z krámu maj tež ty oka 6mm..
- Čtvrtek 26. února 2009 ve 20:40 ® romank1
-
Kazan-ceny z Ferony
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 v 19:45 ® Kazan
-
Děkuji, přeci jen, kvůli pletivu do Ústí nepomažu, blíž to je do Budějek, jak doporučil Regul Feronu. Jinak hodím taky něco do placu, kokilky na jigové hlavičky. Jsou dělané z hliníku, domácí výroba. Jinak háčky na hlavičky dělá M-art nebo Kokas.
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 v 19:22 ® Piranha reakce na …
-
Kazan> Karle v predlicich jak je hofman, pamatujes, tak vedle jsou velky vrata do dvora a tam je plotove centrum, koupil jsem tam po metru 0,8 a 10 mm, celkem dohromady to vyslo na dve stovky.S toho mensiho se da udelat 100 kosicku.Jako drat na ocka pouzivam nerezovej svareci dratek na TIG.
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 v 19:07 ® regulus reakce na …
-
Kazan – v Brně to mají ve Feroně, takže něco obdobnýho jen tam u vás.
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 v 18:40 ® Kazan
-
Nevím jestli jsem to někde nepřehlédl, ale kde kupujete to hezké pletivo na výrobu košíčků.
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 v 17:06 ® Piranha
-
EDYS ty nevypadaj vubec zle, jsou ciste lity, na pohled jednoduchy a tudis asi i kvalitni.
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 v 16:46 ® EDYS
- reagovat
- Čtvrtek 26. února 2009 v 16:46 ® EDYS
-
Takže první dva výrobky z nové formy..Celkem se to i povedlo až na váhu..Takže formu budu dělat znova ale menším vrtákem..Váha cca 30–40g ale malý košík..
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 v 7:37 ® Piranha
-
Hosi uz tu byly zminovany i jiggy na kopyta a twistwry, uz je nekdo zkousel delat?Ja mam dojem ze se na to prodavaj i origo tvarovany kacky.
reagovat - Čtvrtek 26. února 2009 v 7:11 ® FishmanAlda reakce na …
-
ani ne od 40g do 80g a hrusky 60 a 80g
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 21:38 ® njesek
-
Beer.Beda:díky za radu,byl jsem se na ni podívat ale nebral jsem ji,zkusil jsem dvě a nějak neseděli k sobě,po dotazu u prodejce,jestli mají i jinou ve skladě jsem se dozvěděl,že je to zbytek z prodeje,tak jsem od toho šel radši pryč
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 21:27 ® Michal/
-
tak to budou pořádně těžký olova
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 21:20 ® FishmanAlda
-
:) taky moje prace
reagovat - Středa 25. února 2009 v 7:06 ® jarivali
-
jo,sranda to byla.Nejvíc jsem se bál,jestli ta forma bude dobře vyschlá a olovo se mi nerozstříkne
reagovat - Středa 25. února 2009 v 1:12 ® romank1
- reagovat