Vyhledávání
Vnadeni masnaky
20.1.2009 | clingfish | 2.930 zobrazení | 18 odpovědí
Dobry den, chtel bych se zeptat, zda-li je povoleno v ramci MRS vnadit masnaky. Dekuju moc
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 6. února 2009 v 16:32 ® slimak
-
omyl…
reagovat - Pátek 6. února 2009 v 16:31 ® slimak reakce na …
-
tebe bych chtěl potkat…:))))
reagovat - Pátek 6. února 2009 v 0:34 ® Jarda carp
-
All : jedině červy.
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 ve 20:18 ® Ftmči
-
Piranha: Právě proto bylo dříve zakázané krmit červi, protože ten samý systém uplatňovali i rybáři u řeky. Chodit kolem řeky, kde bude na každý druhý větvi nad vodou kus hnijícího masa… V době zákazu chytání na červi jsem ještě nechytal, co jsem psal, vím jenom z vyprávění.
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 ve 20:16 ® LojzaRybka reakce na …
-
Maťko>to soudruhové nepovolili jen kvůli tomu aby se vody hned nevybrali,tenkrát bylo plno masařek který by toho zřejmě zneužili
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 19:50 ® Piranha reakce na …
-
Tata mi vypravel ze tehda, kdyz byl jeste kluk, tak v karviny byl nejakej reznik, kterej vlastnil svuj rybnik a pestil tam duhaky.A aby je nemusel porad krmit a chodit tam, tak ze zbytku co mu zbyly z ryb, nebo z reznistvi ruzny kosti, masa a salamy, udelal takovej jakoby da se rict špíz.Navleknul to vsehno asi po 50cm za sebou na snurku a cely to od jara natahoval pres celej ten rybnicek cca 1,5m nad vodu. No a jak tak si to vesele smrdelo a hnilo, prilakalo to behem par minut mouchy, ktery to zacali zrat a srat do toho mlady a jak se to pak lihlo, tak ty cervy, kukly a vubes vsechno padalo rovnou do vody a ty pacholcí to zraly.Rikal tata jak se to tam varilo pod tou snurou
reagovat:D.A taky to nikomu neublizilo.
- Čtvrtek 5. února 2009 v 19:44 ® Maťko
-
Chytání a vnadění masnými červy je to nejlepší pro rybáře co může být.Je to 100% potrava pro ryby.Takové bludy jaké byli za Soudruhu zdůvodňovány,že červy se prožerou střevama ryb,je nesmysl – ale bylo to zakázané snimy vnadit.Ten kdo vnadí červy více i nachytá.
reagovat - Středa 21. ledna 2009 v 18:19 ® Piranha reakce na …
-
Tak taky to jde, ja za sebe rikam ze bez nich na ryby uz nejdu.Hnojak je dobra vecicka mam jich taky moznost mit mraky, ale jak rikam, krmeni, moje krmeni cervy obsahuje.
reagovat - Středa 21. ledna 2009 v 17:25 ® Kubah reakce na …
-
Piranha> Já si bez nich směs dovedu představit
reagovatRadši místo nich používám střihaný žížaly nebo hnojáky..
- Středa 21. ledna 2009 v 17:16 ® 1Mara
-
ripka neotravuj špekoune ! Já třeba vím že za komančů se nesmnělo krmit červi a byloto přímo napsané v RŘ a taky tam bylo napsáno že rybář je povinen sebou mít rybářský podběrák a časem byl i dodatek že musel být připravenej k rybolovu, dnes tam není o něm ani zmíňka a frajeři tahaj suveréně ryby po kamenech,písku atd. To se my vůbec nelíbý ! Jinak je pravda že si neumím představit reprezanti za ČR v plavané a federu že nekrmí červama,sice to jde ale máto svou nevýhodu takže asi tak.
reagovat - Středa 21. ledna 2009 ve 12:36 ® ripka
-
zákon to nepřímo zakazuje.
zatím tam hoď nějakýho svýho vypasenýho příbuznýho
reagovat - Středa 21. ledna 2009 v 8:51 ® Piranha reakce na …
-
Ja krmnou smes bez cervu bych do vody nehodil.Slepeni cervy jsou tyky in.Neznam feederare, nebo plavackare, ktery by s nimi nekrmil.
reagovat - Úterý 20. ledna 2009 ve 23:28 ® b.gun
-
clingfish: Jinak tady jsem ti dohledal něco k tématu vnadění … brno3.momrs.cz
reagovat - Úterý 20. ledna 2009 ve 20:58 ® b.gun reakce na …
-
monaster: Máš pravdu, dřív to bylo uvedeno v rybářských předpisech. Ale není pravda, že by se to dneska tak úplně smělo. Jen vnadění neřeší rybářské předpisy, proto nehrozí postih ze strany RS (pokud to tedy není dodatek v soupisu revírů k nějaké konkrétní vodě, která slouží i třeba jako zdroj vody).
Jinak mimo téma – na rybách jsem nebyl ani nepamatuji, naposledy někdy o vánočních svátcích na Rio Elbe na parmách. Teď už druhým týdnem přežívám na lécích a absťák po rybách ukájím na Fly Simulatoru …
reagovat - Úterý 20. ledna 2009 ve 20:36 ® monaster reakce na …
-
b.gun: dřív se to nesmělo máš pravdu. jak se jinak máš? chodíš vůbec na ryby?
reagovat - Úterý 20. ledna 2009 ve 20:10 ® b.gun
-
No, zas tak úplná samozřejmost to není. Nicméně, ze strany rybářské legislativy a RS ti postih za vnadění červy nehrozí (pokud tedy místní úprava v BP na tom konkrétním revíru vnadění nezakazuje).
reagovat - Úterý 20. ledna 2009 v 19:43 ® Piranha
-
Samozřejmost!!!!!
reagovat - Úterý 20. ledna 2009 v 18:23 ® Salmo
-
ANO
reagovat