Chytej.cz

Záběry,zvláštní záběry necteno

14.1.2009 | | 2.597 zobrazení | 17 odpovědí

Ahoj rybáři,zima je dlouhá a pořádně chladná,plno z nás ještě nezahájili lov nového roku a někdo zase den po dnu tráví čas u dírek a pokouší své štěstí.Sedím pěkně v teple a přemýšlím nad předchozím rokem,a vspomínám na skvělé zážitky u vody.Stali se mi také věci ktéré jsem moc nepochopil a jak už to při rybaření je,asi se to nikdy nedovím..Proto zakládám toho téma a zajímalo by mě co zajímavého se stalo vám:-D..

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 19. června 2010 ve 22:32 ® fiflip1995

Já jsem jednou chytal na plavačku na Vltavě,byl jsem tam asi hodinu a nic nepřišlo,tak jsem chtěl jít domu,na montáři jsem měl stříbrnej háček,nechal jsem ten prut jen tak na břehu s háčkem uvnitř,šel jsem se vychcat ke stromu,když jsem se vrátil vytáhl jsem to a na háčku byl seknmutej malinkej okounek,tak ho nechám zase jen tak nahozenej a po inutě na to zaútočila štika 50 – moje 1.štika

reagovat
Pátek 16. ledna 2009 v 0:05 ® 

Alov: je zajjímavý ze to vydrzi takovej tah vid,vlase se musi rezat jako strasnym zpusobem..Asi proto se mozna nechala pak tahat,protoze radsi tak nez proti a je to pro ni vetsi bolest.me by ji urcite taky bylo líto

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 23:50 ® Alov
Alov

Ntjn. Nebo by mi taky frnkla s prutem a to by už taková sranda nebyla. Ale vážně. Bylo mi ji líto. Byla z toho docela v řiti. Jsem měl v báglu ještě z mé první a zatím poslední výpravy na soukr. revír povinnou desinfekci, tak jsem ji to na ten krk stříknul. Měla ho trošku podřený a od krve. Jsem si připadal jak ten nebožtík blázen Irwin :-)

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 23:46 ® 

Alov:Ted si vem ze by zacala litat :-D .Stacili by ti vodni lyze a mohl sis zajezdit po hladině :-D

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 23:27 ® Alov
Alov

ftm> Nelítala a ke konci ani nekladla odpor. Byla v šoku a asi dost přidušená. Poté, co jsem ji to odmotal stála ještě asi 3 minuty u břehu a pak pomalu odjela…

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 23:22 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Alov:a litala ti?:-D

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 23:13 ® 

ta jo to musí bejt něco :-D

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 22:59 ® Alov
Alov

Není nad to v noci nahazovat na bojlí, štelovat swingera, okamžitě jízda jako prase a po cca 30 minutách mordu a boje se ve tmě u břehu objeví labut se silonem kolem krku. Krásný souboj :-D DD

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 22:55 ® 

a nebo taky dobrý jdu na privlač na lábko,nasadim na karabinku twistra pěkně růžovýho pěkně scházim lábko u jednoho kanálu pěkně něco zaseknu,tahám máááá to divnej odpor,vložka :-D ..Další záběr ponožka :-D ..no a potom jsem sešel kanál o něco níž a tam už vážně záběr ryba si hrála semnou ne já s ni,no a na konci představení mi vyskocíla nad hladinu aby jsem se na ní podíval..A ona to parma kolem 70+,v tom skoku vidim twistra v jeji hube a jen jak jí pada :-D ..Dobrý ne :-D

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 22:44 ® 

Chytli jste někdy bolena na ocásek od rybíčky?Já dvakrát za sebou :-D ..Jdu cíleně na candoše a nebo rychlejšího trůmena a po 30minutách záběr,tak seknu a sám šel na břeh ani neklepal hlavou,tahám tahám a on to bolen,druhej den to samý.Jeden rybář na mě ůplně koukal.A přitom at´ tak rybář skouši cokoliv na přívlač nic nezabere.Pacholci :-D

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 21:36 ® holatkojan
holatkojan

a pak by věděli že mají záběr a neseděli tam 8 hodin že?

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 21:34 ® bubu reakce na …
bubu

holátko,jistojistě měli v té krčmě příposlechy. Jo,pokrok nezastavíš.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 21:08 ® holatkojan
holatkojan

8 hodin prut bez dozoru?? to pro vás nemám ani název.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 20:39 ® yerrx
yerrx

To my jsme jednou byli na soukromáku a tatík se strykem šli na kapry, už tam byli asi 4 hoďky a nic, no tak co zhvízdali se jak hovada. Hned vedle byla totiž taková hospůdka tak tam zajeli a pruty nechali nahozené. Už to bylo asi 8 hodin od začátku lovu a tak že už pudem. Přidem začnem stahovat a tatík řve Je tám! takže kdoví jak dlouho tam musel viset:D

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 22:02 ® daniel14 reakce na …

jj stalo na řece ale s malim okounkem:-D

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 20:35 ® 

Stalo se vám něco takovýho?Mě nikdy předtim :-D

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 20:34 ® 

Myslím si že fishteamvoda si moc dobře pamatuje situaci když jsme byli na rybách na Kateřině a mě se za ten den stalo dvakrát to samé ikdyž jsem to moc nepochopil…Chytáme s FTV kapříky já měl jedn prut na plavačku a druhej na těžko,FTV oba na těžko..S plavanou jsem si krátil chvíly skoro podmírovejma kaprama a na těžko jsem čekam něco většího.Chytám chytám a najednou vidim záběr na těžko tak pokládám prut se splávkem do stojanu a spěchám k druhému prutu:-D ..Záběr přestal,tak jsem šel chytat dál na plavačku a po 10 minutách když policajt byl uplně bez pohybu což v tu chvíly bylo divné,jsem šel přehodit.Jako jistotu vždycky zasekávám no zasek jsem a byl tak kapr:-D asi stál 10minut na místě nebo co…A to samý se mi stalo ještě jednou jako poslední zaběr,ještě jsem si dělal srandu a říkám hele bude tam znova ryba,seknu a byla tam :-D ..Jenomže to už byl větší kousek a ten mě bohužel vyškolil :-D a jen mi zamával aniž by jsme ho s FTV viděli :-D

reagovat