Vyhledávání
naviják Quick HPN 350 rd od D.A.M
13.1.2009 | nemecky.0vcak | 4.369 zobrazení | 6 odpovědí
ahoj dostal jsem tento naviják a chci se zeptat jestli s ním máte někdo skušenosti a jestli by se hodil pro přívlač..
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 23. dubna 2009 v 17:05 ® cruel00
-
Sander JÁ OTÁZKU NEZAVÁDĚL A NECHTĚLO SE MI, KDYŽ SEM NAŠEL PODOBNOU, ZAKLÁDAT NOVOU.MOJE OTÁZKA ZNĚLA-Máte někdo zkušenosti s tímto navijákem? D.A.M. Quick HPN 650 FS
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 15:19 ® Sander
-
cruel00 > potom nechápu, proč máš v zadání otázky „a jestli by se hodil pro přívlač..“.
reagovat - Středa 22. dubna 2009 ve 23:02 ® cruel00
-
Sander> Já ho nemám na přivlač,ale letos začínám s kaprama,tak něco do začátku
reagovat - Středa 22. dubna 2009 ve 21:51 ® Sander
-
Nejen že se navijáky v této cenové relaci od D.A.Mu nehodí na přívlač, ale prakticky na nic. Což mi potvrdil i místní prodejce. Když se tenhle naviják reklamuje, je zevnitř totálně na šrot. Vím o čem mluvím, dva podobné jsem měl, větší srágory bych v dnešní době četné konkurence těžko hledal.
reagovat - Středa 22. dubna 2009 ve 21:44 ® cruel00
-
Máte někdo zkušenosti s tímto navijákem? D.A.M. Quick HPN 650 FS
reagovat - Pátek 16. ledna 2009 ve 12:27 ® vlnac
-
Vzhledem ktomu že jde o 50ku cívku , je dost velký a těžký.Na přívlač použí menší. Navijáky na přívlač jsou koncipované tak aby tělo překlapěče vydrželo nápor častého překlápění při nahazování. jsou lehké , péro překlapěče silnější a menší velikosti vzhledem k max. délce náhozu a používané tlouštce vlastce. Já používám monofil o síle 0,14 . Ten tvůj by byl ideální na položenou.
reagovat