Vyhledávání
Od kdy chytáte
12.1.2009 | Pumpik | 5.795 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj chtěl bych védet od kdy chcytáte na feeder ja to minulej rok zkoušel konccem ledna až do února a nic tak sem se na to vykašlal a pak šel až v dubnu.Chytáte někdo dřív?A berou vám ryby?Na co chytáte atd… děkuji za každou odpověd
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. prosince 2009 v 18:54 ® tom_f
-
chytám na feeder už 2 roky začínám tak v březnu s hodne jemným náčiním a krmým ploticovým krmením s červýky na hácěk dávám kuličku s červýkem jedním max. 2
reagovat - Čtvrtek 24. září 2009 v 18:44 ® Dejwík2504
-
čaute všichni, chytám ode dneška, koupil sem si feeder doporučený kámošem, tak doufám že to za něco bude stát, myslím že je to určo super
reagovat - Pátek 12. června 2009 v 8:19 ® martinondracek
-
Taky chytám i v lednu ale je to jak píše TomK o vodě,taky se dá koupit krmení specielně na zimu
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 15:51 ® skwor
-
V létě klidně od pěti ráno. Ale většinou se mi nechce vstávat
reagovat)
- Čtvrtek 15. ledna 2009 v 15:41 ® pamri
-
tak pul roku.
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 10:27 ® daniel14
-
reagovatchytám od konce srpna
:Dlonskyho roku:D
- Středa 14. ledna 2009 ve 21:05 ® Pumpik
-
sem si byl odevzdat povolenku a koupit novou podivat se na labe a je to zamrzli takze musim pockat
reagovat - Úterý 13. ledna 2009 ve 14:28 ® Deleted
-
Letos jsem s feederem začal 3.1. Problém zimního chytání spočívá v nalezení vody, kde jsou aktívní ryby… Chytal jsem na červy a šel jsem do 0,18 vlasce a 10ky háčku.
reagovat - Úterý 13. ledna 2009 ve 13:32 ® Mega-Fish
-
Já chytám doma (když je led) Pustím si dvd od edice chytej
reagovat
a v žívám se dotho a mám pocit že jsem tam taky zrovna včera jsme byl v Norku - Úterý 13. ledna 2009 ve 13:17 ® tinca
-
S fééderen mi to v tomto období taky moc nechytá,ale ze s plávečkem na voděnou je to jiná muzika,malej smoteček na kraji ledu umí dělat zázraky.V tomto obdobído jdou slušně Jelci.
reagovat - Úterý 13. ledna 2009 v 8:54 ® Robur
-
a ještě prferuj tekoucí vodu před stojákem. Dále ignoruj poukazování na minulý rok, kdy bylo celkem teplo, takže letos to bude těžší, co se týče nachytání.
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 22:25 ® Pumpik
-
No to já mám i lodku na labi ale na feeder chytám 2 rokem tak nevim aby mi to nebral proud na řece nevaznul sem pod jezama atd..
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:43 ®
-
Dřív jsme chodili na Nový rok na plotice pod jez na Labe ve Vysoké u HK, byla to skvělá rybačka, plotice šly jedna za druhou na červíka. Tehdy to byla jemňoučká plavačka, takže si myslím, že by feeder neměl zklamat. Taktéž by se měly docela slušně chytat parmy…Musíš ovšem chytat tam, kde nějaké jsou.
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:22 ® pipa reakce na …
-
Tak toje snad jasny ne a ve finale po cestě dom občas vyšlapnu ňakyto psí šajse
reagovat)))
- Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:16 ® Piranha reakce na …
-
Pumpik, pipa tam ale smrdi pul dne a bez ryby, ja tam jdu na dve hodinky a 2 kila plotic
reagovat:D
- Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:11 ® pipa reakce na …
-
Pumpik: neboj Piranak se jen předvadi
reagovat))) nejdil u vody vydržim stejnak ja jim je furt ziminda a utikaj dom
))) jako dnes bezrybka a pěkně zmzli pampelišky
)))
- Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:59 ® Pumpik reakce na …
-
až sleze led tak to teda zkusim no:D a diky za praktycký rady:D
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:57 ® pipa
-
Od 4 let …
reagovat)
- Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:41 ® Piranha reakce na …
-
Oprava Milý
reagovat:D
- Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:40 ® Piranha
-
Mili kolego, koukal jsem od kdy jsi zaregistrovan a vidim, ze je to pouze par hodin.Prosim te, jeste, nez zacnes delat ukvapene zavery a spustis tu diskuzi, podivej se do jiz zalozenych for a diskuzí a bedlive si procti clanky jinych kolegu. Nase krasna republika se nachazi v takovem pasmu, kdy je moznost na 100% rybarit, 365 dni v roce.Podivej se na diskuzi z lovu.Myslis ze ty chlapy ty ryby chovaj doma ve vane?Vem, si feeder, kup si haldu cervu a par cerstvych rohliku a jdi si drepnout nekam pod jez kde je vymleta jama.Udelej si caj s rumem a teple se oblikni.Muzes si udelaz i nejaky sikovny krmeni, nebo si kup hotovku na plotice, navaz si jemny koncovky a dej malinkej hacek, uvidis ze ti i v mrazech najede nejaka supina. OK?
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:33 ® Pumpik
-
Jooo to kdybych ale véděl jak to změnšim:D
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:31 ® Pumpik reakce na …
-
Já taky chytám na stojáku a mám 15g. špičku,ale potřeboval bych poradit na co chytat v zimě atd.. protože minulej rok sem akorat vymrz a nic nechyt az v květnu mi přišel kapr 65cm.Chtěl sem sem vložit fotku ale píše mi to erorr
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:29 ® gomz
-
Pumpik:ty fotky musis zmensit!
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:24 ® gomz
-
WP=winklepicker, obdoba feederu, ale odhoz max. 12g(mam).jemnejsi a citlivejsi jak feeder.hacky pouzivam dle velikosti nastrahy az po velikost c.10.chytam na stojaku.
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:22 ® Sander
-
standas > nemáš pravdu, nedávno jak začlo mrznout jsem šel po rybníku, kde mi jezdily pod nohama desítky kaprů. Ale chytat jsem nemohl :o)))
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:21 ® plescarp
-
jo bezproblemu sem mel loni kapry uz 20 ledna ale letos to asi nevyjde a nastraha ?? kousky prvni travy
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:21 ® standas
-
Zdarec, můj názor je takoví, že spíš záleží na množství ryb ve vodě,pak můžeš chytat ryby i třeba při –40C
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:16 ® Pumpik
-
wp co to je?No a jak velkej háček použít na chytaní ve studene vode,když na háček dám rohlík a budu chytat na sotjatý vodě.
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:10 ® gomz
-
cerv se ve studene vode nema k nejakemu extra pohybu a pokud jo tak stejne „ztuhne“nez jej ryba najde.pokud das rohlik nic nepokazis.troska krmeni muze pomoci.chytano na feeder a letos pujdu i s wp.
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 20:05 ® Pumpik
-
a co kdybych to zkusil chytat na červy z feederem ma někdo zkušenost?Dá se takhle v zimě něco ulovit?A nebo až v teple dou ne červy?Nebo na co vy chytáte v zimě?
reagovat