Chytej.cz

Nejlepší feederový prut necteno

11.1.2009 | okoun27 | 18.764 zobrazení | 48 odpovědí

jaký je podle vás nejlepší feederový prut co kdy byl vyroben ???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 10. května 2009 ve 22:10 ® Cudla
Cudla

Prut je jako ženská,budeš mít vyhlášenou modelku a ta ti neohřeje ani konzervu,je ti jen naokko a naparádu.Vemeš si nějakou „šedou myšku“ta je dobrá ve všem a ještě ti uvaří prima svíčkovou rovná se výhra.To samý prut pokud možno osahat SÁM,pak víš na čem seš,co člověk to názor,někdo blond jiný kudrnatou každej bude chválit tu svou a nepřizná ,že se třeba spálil.Chce to chodit osahávat(pruty)jak padnou do ruky a hlavně to neuspěchat.Výběr prutů je dost velký…

reagovat
Sobota 9. května 2009 ve 23:27 ® Juraj

Myslím, že to není dobře položená otázka. Každý prut se hodí k něčemu jinému a jednou potřebuji rybu zastavit na malém prostoru a potom je potřeba něco,co se pěkně ohýbá a tlumí výpady, jindy na řece něco tužšího. Na výstavě v Brně mi v první „kategorii“ učaroval Shimano Speedmaster, v té druhé jsem majitelem Semy Amnesia. Ale to neznamená, že co je dobré pro mě, musí vyhovovat všem. Nejlepší feedrový prut je podle mě ten, který slouží k plné spokojenosti majitele.

reagovat
Pátek 8. května 2009 v 16:25 ® 

Mivardi imperium feeder verze heavy. pouzivam ho na kapry a spokojen na 99%

reagovat
Pátek 8. května 2009 ve 14:03 ® -zruseno

Můj nejoblíbenější je Pratner Feeder od Albastaru.

reagovat
Středa 6. května 2009 v 19:39 ® hecht
hecht

Nejlepší bude ten, který ještě nebyl vyroben :-)) Pokrok jde rychle ku předu.

reagovat
Středa 6. května 2009 ve 12:02 ® ksandik13
ksandik13

Jednoznačně řikám, že nejlepší feederové pruty vyrábí značka Byron. At už je to dnes dostupný model TR10 nebo legendární řada X12T.

reagovat
Středa 6. května 2009 v 7:52 ® Pumpik reakce na …

Taky sem upálil špičku ale jen asi 2cm tak sem to dovez do rybářství a slepili mi je k sobě ted je ta špička tužší no:-(( možná koupim novou

reagovat
Středa 6. května 2009 ve 2:17 ® gomz
gomz

jinak po zkusenostech s feederem s odhozem 100g jsem poridil byrona TR10 3m, odhoz 3–15g(mam pocit) a nedam na nej dopustit.teda krom toho, ze na posledni vychazce na rybky jsem mu upalil nejmekci spicku-jiste, svoji blbosti.

reagovat
Středa 6. května 2009 v 1:54 ® gomz
gomz

HaD: a konkretni tip na ten tvuj kousek?muzes dat odkaz?cilova rybka?dekuji.

reagovat
Středa 6. května 2009 v 0:07 ® rgb23
rgb23

souhlasím s Regulem, každý bude chválit to co má a s čím je spokojen, což neznamená že jinému padne do ruky… Krom toho i feedery mají své kategorie a výborný light prut nebude ideální na trofejní kapry stejně jako heavy na plotičky:-)

reagovat
Úterý 5. května 2009 v 17:11 ® skwor
skwor

Mě docela učaroval Greys, ale čtyři tisíce jsou čtyři tisíce. Naopak mi nesedly dražší pruty jako Sh. antares nebo Gábina Super G.

reagovat
Úterý 5. května 2009 v 16:40 ® regulus
regulus

okoun27 – mezi námi děvčatami, dost pitomá otázka, myslím že skoro nikdo to nemůže objektivně zhodnotit, dočkáš se asi jen vychvalování prutů, které kdo vlastní. Ale abych ti odpověděl, tak alespoň z toho co jsem měl možnost alespoň držet v ruce byl asi nejlepší jakejsi Sportex, myslím loni na veletrhu v Brně, má ho HaD.

reagovat
Úterý 5. května 2009 ve 13:32 ® tomashr reakce na …

Ad Catana Mutifeeder – pokud jsde o verzi Medium-Light, tak tu mám mimo jiné taky. Je to super prut na stojaté vodě, velmi citlivý, druhá výhoda, kterou občas využívám, je možnost zkrácení pro stísněné podmínky. Ale jedna věc mi vadí – na řece s postavením protu nahoru se dost blbě seká – prut je tak měkký, že prostě pohyb nahoru už nestačí, třeba s Mivardi Heavy je to daleko lepší. Uvažuji o použití pletenky – s ohledem na měkkost prutu toho při zdolávání hodně odpruží on, takže tuhost šňůry by tolik nevadila, zlepšil by se ale kontakt při záseku. Uvidím jak to dopadne, Catana ML mi ale ve výbavě zůstane jestě nějakou dobu tak jako tak, na menších stojatých vodách mi vyhovuje velmi dobře :-)

reagovat
Úterý 5. května 2009 ve 12:55 ® Fugas

Pro mě nejlepší starší Trabucco Activa s 5 špičkama.Od kamaráda z druhé ruky za 200Kč :-) . Vypadá pěkně a ryby chytá, tak z něj mám radost. Ale věřím že jsou lepší pruty. Pro mě je tenhle v poměru cena/výkon jednička:-)

reagovat
Úterý 5. května 2009 ve 12:23 ® sus1

Neexistuje,vždycky bude něco pro a proti,ale to u každého ,takže 100% ani jeden.:-)

reagovat
Úterý 5. května 2009 ve 12:20 ® HaD
HaD

pro mě je to můj krásný SPORTEX

reagovat
Úterý 5. května 2009 v 10:18 @ beebo reakce na …

já mám Shimano Catana Multifeeder a jsem spokojenej, je krásně měkkej po celý dýlce (jak žvejkačka), při zdolávání se krásně ohne v celý dýlce (parabola). Samozřejmě každýmu vyhovuje něco jinýho, ale já jsem spokojenej a Shimano už bych neměnil.

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 v 18:50 ® LojzaRybka
LojzaRybka

okoun27>ten co ti nejlépe sedí v ruce při zdolávání ryb,já chytal už na všechny možný a teď jsem koupil nějaký dragony za 1250 a jsou supr,brácha používá shimana a taky dobrý,prostě si ty nej musíš najít sám,každýmu sedí něco jiného

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1