Vyhledávání
odkaz na Feeder videa, filmy
8.1.2009 | bimboman | 6.911 zobrazení | 37 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o stránkách, kde bych našel feeder videa?(kromě mrk a chytej:) ) Uvítám i odkazy na rapidshrare apod. Za všechny příspěvky děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 15:23 ® Romak reakce na …
-
Hledej na warez forech cosik tam i najdeš.
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 15:05 ® yerrx
-
Salmo – u nás vybírali jelce ze pstruhovky agregátem aby mohli nasadit pstruhy projeli cca třičtvrtě kiláku a posbírali 300kg jelců z nichž tak 80% mělo prý přes 45.....
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 14:44 ® chyt a pust
-
podivej se na stream.cz
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 7:38 ® ART reakce na …
-
LukasKuba: Na internetu je spousta filmů jen musíš vědět kde, ale boužel je to nelegální tak jsem link nedám
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 1:26 ® LukasKuba
-
je lepší si to dvd koupit. na netu tohooprvdu moc není
reagovat - Neděle 11. ledna 2009 ve 23:08 ® Salmo reakce na …
-
Sander> Jak už jsem psal,slovo hejno nebylo zrovna ideální.Řekneme že na určitých zapadlých flecích(níže zmiňovaná kamarádova místa) se budou vyskytovat větší skupiny těchto ryb(50+).
reagovat - Neděle 11. ledna 2009 ve 23:04 ® Sander
-
Salmo > nepsal jsem že bych tam nečekal jedince delší 50cm, ale hejna těchto jedinců. Naopak si myslím, že tam budou tloušti opravdu velcí. Tzn. od 60cm a výš, jak jsme psal, ta voda je ideální.
reagovat - Neděle 11. ledna 2009 ve 23:02 ® Salmo reakce na …
-
1Mara> Díky za podporu.Jinak doufám že jsi toho tloušťě 68 cm zvěčnil,tuším že jsi vyrovnal rekord ČR
Sander> Uznávám že slovo hejho tloušťů 50+ nebylo zrovna ideální a taky jsem napsal,že tvůj um nelze nijak vyvrátit(aniž bych věděl na jakých vodách chytáš).Jinak,můžu-li se zeptat,proč bys na Lužnici nečekal jedince 50+ ?? Hezčí tlošťovou řeku jsem ještě neviděl…
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 v 18:47 ® Sander
-
Dopytle…"celikostí" = velikostí.
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 v 18:47 ® Sander
-
Salmo > na Lužnici jsem byl jednou v životě, mám to celkem daleko. Bylo to loni na srazu Jihočeské bašty. Jak je to tam s tloušti nemám tušení, ale hejna ryb 50+ bych nečekal.
Ale na první pohled mi bylo jasné, že tahle voda je pro tlouště ideální, tažná, trochu přikalená. Lovím na úplně odlišném typu řeky, jak celikostí, tak čistotou.
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 v 18:44 ® 1Mara
-
Nechci vám do toho kecat,ale já nejsem lhář a na Labku v Malých Žernosekách už 5–7 let zpátky jsem za podvečer nachytal vždy veliké tlouště a největší mněl 68cm, a ostatní se pohybovali přes padesát a neřekl bych že je to nějaká ryba co by byla samotářská, to potom bych za hodku a půl nemohl jich nachytat taky 20–35 ks.Ale nevyvracímto, je to jako s okouny dokavaď jsou malí tak 30–35 cm jezděj v hejnu a pak chytáš už jen ty starý pardáli přes 40cm.No nic velcí tloušti u nás zatím ještě jsou,ale málo páááč masaři to začali tahat domů,slepicům,a na jídlo atd,a nestíhaj vyrůst.Loni na labku když my s klukama najelo hejno větších tloušťů cca-30–35 cm tak jsem jich taky napráskal třeba během chvilky 10–15 ks a to si myslím že už jsou taky dosplí,a mněli by jezdit sami.Jinak Salmo stebou plně souhlasím že pod jezy můžou být ve skupině velcí tloušti,a čekaj na žrádlo a jsou opatrný, mám též snima pár zkušeností z Lužnice viz Červenej Mlejn.
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 ve 14:42 ® Salmo reakce na …
-
sus1> Pravda,pravda
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 ve 14:41 ® sus1 reakce na …
-
Bez nich by ale nebyla diskuse.
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 ve 14:40 ® Salmo reakce na …
-
sus1> To víš,rejpalů je tady pořád dost
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 ve 14:36 ® sus1 reakce na …
-
Člověče,jak to děláš?napíšeš píčovinu(pardon,jinak to nejde) a hele těch reakcí?!
reagovat)
- Sobota 10. ledna 2009 ve 14:07 ® Salmo reakce na …
-
Hany> No tak,zase slovíčkaříte.Ale já nemůžu popřít,že se vloudila chybička :-X Oprava – V kamarádovo TOP fleku u každé překážky pod jezem stojí větší tloušť.Stačí ??
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 ve 13:56 ® Kubah reakce na …
-
Salmo> Velký tloušť je samotář a v hejnu nežije
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 ve 13:50 ® Salmo reakce na …
-
HaD> Já neříkám,že jinde nejsou,ale že u vás jich je dost.U nás na Jihlavě je taky máme,tak nechápu,proč se skworovi nezdá moje „tvrzení“ že pod většinou jezů pár větších tloušťů je…
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 ve 13:44 ® HaD reakce na …
-
salmo: velci tlousti jsou skoro vsude. A nerekl bych ze jich je u nas vice nez jinde. Zavody v privlaci mame po cele republice a vsude se velci chytaji a to na priclac je to asi nejtezsi. Sander se na ne specializuje a umi to a proto je chyta. Nachytal by je i jinde. Tomu ver!
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 ve 13:34 ® Salmo reakce na …
-
skwor> Co je úsměvné ??
Tohle – Dle mého voda ryby zmenšuje,nebo je to jinak ?
Nebo tohle – Jak může být padesátník starý ?? Já bych řekl že to bude tak 10–12 let,možná i víc.Jinak pod každým jezem samozřejmě nestojí,to bylo obrazně řečeno,ale na Lužnici je jich opravdu mraky.Jeden kámoš je vodák a má to tam důkladně zmapované(ukázal mi dvě místa kde je těch padesátníků odpavdu požehnaně).Rekord má tuším 52 cm a za letošek má tloušťů 50+ okolo 10,pod padesát taky spoustu.
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 ve 13:28 ® Kubah
-
Ty jo hejno padesátníků? To u nás není
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 ve 13:25 ® skwor
-
Salmo: Nic ve zlém, ale tohle je úsměvné
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 ve 13:24 ® Salmo reakce na …
-
pepos> Dle mého voda ryby zmenšuje,nebo je to jinak ?
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 ve 13:22 ® reakce na …
-
voda zkresluje
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 ve 13:21 ® Salmo reakce na …
-
skwor> Jak může být padesátník starý ?? Já bych řekl že to bude tak 10–12 let,možná i víc.Jinak pod každým jezem samozřejmě nestojí,to bylo obrazně řečeno,ale na Lužnici je jich opravdu mraky.Jeden kámoš je vodák a má to tam důkladně zmapované(ukázal mi dvě místa kde je těch padesátníků odpavdu požehnaně).Rekord má tuším 52 cm a za letošek má tloušťů 50+ okolo 10,pod padesát taky spoustu.
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 ve 13:07 ® skwor
-
Salmo: To nemyslíš vážně, že ne? Hejno padesátníků je kravina (schválně si tipni, jak je taková ryba stará) a že by byly pod každým jezem prostě nevěřím. Takovou rybu se povede zahlédnout jednou za uherskej rok jednu a to ještě náhodou. Máš velký oči.
reagovat - Sobota 10. ledna 2009 ve 12:32 ® Salmo reakce na …
-
inspo> Sander je umí chytat,to mu nikdo nevezme,ale když jsem byl v JČ na Lužnici,kde pod každým jezem stojí hejno padesátníků,tak se ani nedivím že tloušť 45 cm je pro něj „potěr“.Jinak letos se na ně plánuju specializovat.Už jsem objevil dva top fleky,tak to by bylo,aby nebylo…
reagovat - Pátek 9. ledna 2009 ve 23:44 ® inspo reakce na …
-
Salmo, Michal/> se zeptejte Sandera jak na ně
reagovat - Pátek 9. ledna 2009 ve 23:24 ® Michal/
-
Salmo< Jn
reagovat - Pátek 9. ledna 2009 v 17:08 ® Salmo
-
Michal> Kua,to jsou ale tloušťáci,co bych za ně dal
reagovat