Chytej.cz

odkaz na Feeder videa, filmy necteno

8.1.2009 | bimboman | 6.911 zobrazení | 37 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo o stránkách, kde bych našel feeder videa?(kromě mrk a chytej:) ) Uvítám i odkazy na rapidshrare apod. Za všechny příspěvky děkuji.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 29. ledna 2009 v 15:23 ® Romak reakce na …

Hledej na warez forech cosik tam i najdeš.

reagovat
Čtvrtek 29. ledna 2009 v 15:05 ® yerrx
yerrx

Salmo – u nás vybírali jelce ze pstruhovky agregátem aby mohli nasadit pstruhy projeli cca třičtvrtě kiláku a posbírali 300kg jelců z nichž tak 80% mělo prý přes 45.....

reagovat
Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 14:44 ® chyt a pust

podivej se na stream.cz

reagovat
Čtvrtek 29. ledna 2009 v 7:38 ® ART reakce na …
ART

LukasKuba: Na internetu je spousta filmů jen musíš vědět kde, ale boužel je to nelegální tak jsem link nedám

reagovat
Čtvrtek 29. ledna 2009 v 1:26 ® LukasKuba

je lepší si to dvd koupit. na netu tohooprvdu moc není

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 23:08 ® Salmo reakce na …
Salmo

Sander> Jak už jsem psal,slovo hejno nebylo zrovna ideální.Řekneme že na určitých zapadlých flecích(níže zmiňovaná kamarádova místa) se budou vyskytovat větší skupiny těchto ryb(50+).

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 23:04 ® Sander
Sander

Salmo > nepsal jsem že bych tam nečekal jedince delší 50cm, ale hejna těchto jedinců. Naopak si myslím, že tam budou tloušti opravdu velcí. Tzn. od 60cm a výš, jak jsme psal, ta voda je ideální.

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 23:02 ® Salmo reakce na …
Salmo

1Mara> Díky za podporu.Jinak doufám že jsi toho tloušťě 68 cm zvěčnil,tuším že jsi vyrovnal rekord ČR :-))

Sander> Uznávám že slovo hejho tloušťů 50+ nebylo zrovna ideální a taky jsem napsal,že tvůj um nelze nijak vyvrátit(aniž bych věděl na jakých vodách chytáš).Jinak,můžu-li se zeptat,proč bys na Lužnici nečekal jedince 50+ ?? Hezčí tlošťovou řeku jsem ještě neviděl…

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 v 18:47 ® Sander
Sander

Dopytle…"celikostí" = velikostí.

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 v 18:47 ® Sander
Sander

Salmo > na Lužnici jsem byl jednou v životě, mám to celkem daleko. Bylo to loni na srazu Jihočeské bašty. Jak je to tam s tloušti nemám tušení, ale hejna ryb 50+ bych nečekal.

Ale na první pohled mi bylo jasné, že tahle voda je pro tlouště ideální, tažná, trochu přikalená. Lovím na úplně odlišném typu řeky, jak celikostí, tak čistotou.

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 v 18:44 ® 1Mara
1Mara

Nechci vám do toho kecat,ale já nejsem lhář a na Labku v Malých Žernosekách už 5–7 let zpátky jsem za podvečer nachytal vždy veliké tlouště a největší mněl 68cm, a ostatní se pohybovali přes padesát a neřekl bych že je to nějaká ryba co by byla samotářská, to potom bych za hodku a půl nemohl jich nachytat taky 20–35 ks.Ale nevyvracímto, je to jako s okouny dokavaď jsou malí tak 30–35 cm jezděj v hejnu a pak chytáš už jen ty starý pardáli přes 40cm.No nic velcí tloušti u nás zatím ještě jsou,ale málo páááč masaři to začali tahat domů,slepicům,a na jídlo atd,a nestíhaj vyrůst.Loni na labku když my s klukama najelo hejno větších tloušťů cca-30–35 cm tak jsem jich taky napráskal třeba během chvilky 10–15 ks a to si myslím že už jsou taky dosplí,a mněli by jezdit sami.Jinak Salmo stebou plně souhlasím že pod jezy můžou být ve skupině velcí tloušti,a čekaj na žrádlo a jsou opatrný, mám též snima pár zkušeností z Lužnice viz Červenej Mlejn.

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 14:42 ® Salmo reakce na …
Salmo

sus1> Pravda,pravda :-)

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 14:41 ® sus1 reakce na …

Bez nich by ale nebyla diskuse.:-))

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 14:40 ® Salmo reakce na …
Salmo

sus1> To víš,rejpalů je tady pořád dost :-D

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 14:36 ® sus1 reakce na …

Člověče,jak to děláš?napíšeš píčovinu(pardon,ji­nak to nejde) a hele těch reakcí?!:-)) )

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 14:07 ® Salmo reakce na …
Salmo

Hany> No tak,zase slovíčkaříte.Ale já nemůžu popřít,že se vloudila chybička :-X Oprava – V kamarádovo TOP fleku u každé překážky pod jezem stojí větší tloušť.Stačí ?? ;-)

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 13:56 ® Kubah reakce na …

Salmo> Velký tloušť je samotář a v hejnu nežije

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 13:50 ® Salmo reakce na …
Salmo

HaD> Já neříkám,že jinde nejsou,ale že u vás jich je dost.U nás na Jihlavě je taky máme,tak nechápu,proč se skworovi nezdá moje „tvrzení“ že pod většinou jezů pár větších tloušťů je…

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 13:44 ® HaD reakce na …
HaD

salmo: velci tlousti jsou skoro vsude. A nerekl bych ze jich je u nas vice nez jinde. Zavody v privlaci mame po cele republice a vsude se velci chytaji a to na priclac je to asi nejtezsi. Sander se na ne specializuje a umi to a proto je chyta. Nachytal by je i jinde. Tomu ver!

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 13:34 ® Salmo reakce na …
Salmo

skwor> Co je úsměvné ??

Tohle – Dle mého voda ryby zmenšuje,nebo je to jinak ?

Nebo tohle – Jak může být padesátník starý ?? Já bych řekl že to bude tak 10–12 let,možná i víc.Jinak pod každým jezem samozřejmě nestojí,to bylo obrazně řečeno,ale na Lužnici je jich opravdu mraky.Jeden kámoš je vodák a má to tam důkladně zmapované(ukázal mi dvě místa kde je těch padesátníků odpavdu požehnaně).Rekord má tuším 52 cm a za letošek má tloušťů 50+ okolo 10,pod padesát taky spoustu.

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 13:28 ® Kubah

Ty jo hejno padesátníků? To u nás není :-))

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 13:25 ® skwor
skwor

Salmo: Nic ve zlém, ale tohle je úsměvné :-)

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 13:24 ® Salmo reakce na …
Salmo

pepos> Dle mého voda ryby zmenšuje,nebo je to jinak ?

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 13:22 ®  reakce na …

voda zkresluje :-D

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 13:21 ® Salmo reakce na …
Salmo

skwor> Jak může být padesátník starý ?? Já bych řekl že to bude tak 10–12 let,možná i víc.Jinak pod každým jezem samozřejmě nestojí,to bylo obrazně řečeno,ale na Lužnici je jich opravdu mraky.Jeden kámoš je vodák a má to tam důkladně zmapované(ukázal mi dvě místa kde je těch padesátníků odpavdu požehnaně).Rekord má tuším 52 cm a za letošek má tloušťů 50+ okolo 10,pod padesát taky spoustu.

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 13:07 ® skwor
skwor

Salmo: To nemyslíš vážně, že ne? Hejno padesátníků je kravina (schválně si tipni, jak je taková ryba stará) a že by byly pod každým jezem prostě nevěřím. Takovou rybu se povede zahlédnout jednou za uherskej rok jednu a to ještě náhodou. Máš velký oči.

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 12:32 ® Salmo reakce na …
Salmo

inspo> Sander je umí chytat,to mu nikdo nevezme,ale když jsem byl v JČ na Lužnici,kde pod každým jezem stojí hejno padesátníků,tak se ani nedivím že tloušť 45 cm je pro něj „potěr“.Jinak letos se na ně plánuju specializovat.Už jsem objevil dva top fleky,tak to by bylo,aby nebylo…

reagovat
Pátek 9. ledna 2009 ve 23:44 ® inspo reakce na …

Salmo, Michal/> se zeptejte Sandera jak na ně :-)

reagovat
Pátek 9. ledna 2009 ve 23:24 ® Michal/
Michal/

Salmo< Jn :-)

reagovat
Pátek 9. ledna 2009 v 17:08 ® Salmo
Salmo

Michal> Kua,to jsou ale tloušťáci,co bych za ně dal :-)

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1