Chytej.cz

vaškovky necteno

7.1.2009 | novas32 | 11.562 zobrazení | 74 odpovědí

jake mate zkusenosti s touto nastrahou? nevim, jak moc je jeji prodej rozsireny. vzpomel jsem si, ze jsem na to videl upoutavku, dokonce myslim tady, jednu jsem si koupil, bez uspechu vyzkousel a pri dalsi vychazce k vode jsem prisel na to, ze ma po jedinem pouziti zrezle raminko. narozdil od jinych, ktere pouzivam mnohem dele a casteji…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Středa 7. ledna 2009 ve 20:49 ® inspo reakce na …

MadMack> díky

reagovat
Středa 7. ledna 2009 ve 20:46 ® MadMack reakce na …

inspo – www.sweb.cz

reagovat
Středa 7. ledna 2009 ve 20:14 ® inspo reakce na …

Mimochodem, když se na netu nedají sehnat Vaškovky, tak dají se sehnat aspoň ty Vojáčkovky?

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 19:38 ® kandat75 reakce na …
kandat75

Prosim te. Ty Vojackovky chodeji v pohode???? Jde mi hlavne o 0 a 1.

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 19:37 ® Kazan reakce na …

novas32> Vaškovky jsou dobré třpytky, to že se občas narazí na nějakou hůře udělanou, se mi stalo zatím u všech výrobců co jsem kdy kupoval. Včetně proslulých meppsek. skwor> s p.Vaškem je to opravdu smutné, pro rybáře co chytali jeho 00 a 000 dvojnásob, protože jeho syn je patrně nevyrábí. Jinak Vojáčkovky 000 jsou dobré chytám je hned od uvedení na trh, výhodou je i více tvarů křidélka.

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 18:55 ® skwor
skwor

Starý pan Vašek je už mrtvý? Smutné. Tak to si začnu mých šesti trojnulek pořádně vážit a asi zkusím sehnat nějakou adekvátní náhradu – asi Vojáčkovky.

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 18:46 ® kaco
kaco

Vaškovky sú klasika, myslím, že ich veľmi dobre poznajú rybári z oboch brehov rieky Moravy. Môžem len doporučiť. Starý pán má kásny pomník vyrobený vlastnými rukami. Veľkosť 000 bude veľmi chýbať. Tých pár kúskov čo mám strážim ako poklad a vyslovene ich na rieke nenechám ani keby čo bolo. Keď boli k máni tak som kupoval po pár kusoch, bola to chyba. Dúfam, že pán Vašek má v raji krásne revíry.

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 16:15 ® Stator21
Stator21

Vaškovky jsou u mě ze třpytek na prvním místě…bohužel mi postupně mizí z krabičky, i když pro jejich záchranu v případě vázky mnohdy předvádím kaskadérské kousky… A je pravda, že ty starší ještě od starého pana Vaška jsou mnohem lepší než ty nové, možná taky proto, že starý pan Vašek je vyráběl ručně, kdežto mladý už si na to pořídil i nějaké ty stroje a je to vidět, to mi říkal i sám starý Vašek…teď jsem si vzpomněl na jednu příhodu, když jsme byli s otcem na pstruhové Bečvě kousek od Karolinky. Potkali jsme tam pana Vaška, který se byl jen tak podívat kolem vody, hned se s námi dal do řeči a nakonec vytáhl z auta svoji krabičku s vaškovkama a asi deset mi jich dal…a bylo mezi nimi i pár opravdových klenotů, které vznikly při jeho „pokusech“ o vylepšení jeho už tak dokonalých třpytek.

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 15:43 ® ZANDER
ZANDER

Vaškovky mám hodně rád, hlavně ve velikosti 000, dřív sem je dost používal na závodech, ale značně mi ubejvaly a nebyla možnost je dokoupit tak sem si je ponechal jen jako zběratelský kousky, a teď chytám na moje doma vyráběné rotačky. co se týče teď vyráběných Vaškovech tak s tim nemám skušenost, ale spousta lidí říká že se točí každá třetí, ale jsou to hlavně rotačky v malých velikostech ty větší jsou bezproblémů, tak newim co je na tom pravdy

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 15:00 ® Filip00
Filip00

jj je málo obchodů kde je prodávaj a je pravda jak zde kolega píše ,že je maj na Hradčanské ve velikostech 1,2,3,4 cena kolem 45 Kč za velikost č.4. Jen co můžu doporučit tak si je nakupte jelikož prodávající říkal, že je vyrábí otec a syn a starý pán prý zemřel a syn taky není nejmladší, já osobně mám úspěchy jen na velikost 4 ta je sice menší než třeba 4 od Blu Fox ale boleni je milujou a štiky s okounama taky. Osobně na ně nedám dopustit a v krabičce mají své místo jisté.

reagovat
Středa 7. ledna 2009 ve 14:31 ® skwor
skwor

novas32: Tam jsem je vždycky kupoval. Šlo mi hlavně o třínulky, ty jsem tam už dlouho neviděl. Ve středu tam budu, tak na to mrknu.

reagovat
Středa 7. ledna 2009 ve 14:28 ® novas32 reakce na …
novas32

skwor: zkus ryb.potreby v Praze na Hradcanske, ulice Pod Bastami. tam je maji, mozna i male. z Kladna to mas kousek. nebo jestli chces, chodim tam naproti do bike shopu, pristi tyden se tam budu stavovat, tak se ti muzu poptat. jakou velikost mas na mysli?

reagovat
Středa 7. ledna 2009 ve 14:26 ® Robur
Robur

škoda, že jsi si nevzpomněl na vyhledávač, ať žije další fórum.

reagovat
Středa 7. ledna 2009 ve 14:23 ® skwor
skwor

Vaškovky jsou legenda. Mám je rád, bohužel ty nejmenší už neseženu.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1