Chytej.cz

pila na led necteno

6.1.2009 | Frk | 5.398 zobrazení | 13 odpovědí

Před čtyřmi roky jsem viděl na výstavě ve Vodňanech řetězovou pilu na led na saních. Od té doby jsem jí viděl pouze na několika fotografiích. Ani ve vyhledávačích ji nemohu najít. Měl by někdo z vás tuchu nebo vědomost o tomhle strojku? Docela by mi to ulehčilo život, neboť členská základna u nás led nemusí :))

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 12. ledna 2009 v 1:46 ® cercer
cercer

…kam jdeš s tou pilou.....jdu za svou milou..aby věděla,že jsem Sanybój!!!!!!!!!­!!!!!!!!!

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:23 ® Frk
Frk

píšu.......jistota

reagovat
foto/forum/2009/th-img6846.jpg
Neděle 11. ledna 2009 ve 21:14 ® Frk reakce na …
Frk

to víš, já jim koupím rum a budu dělat stejně sám :-)

reagovat
Neděle 11. ledna 2009 ve 14:20 ® ness

Frk:Kup členské základně rum a sekeru,je to lacinější a uvidíš,že všichni budou chodit rádi

reagovat
foto/forum/2009/th-img6837.jpg
Neděle 11. ledna 2009 v 11:01 ® Frk reakce na …
Frk

nezlehčuj mi téma, nebo tě postihne tak strašná kletba JUS, že ti i mimo jiné vousy upadnou

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 ve 12:47 ® CeP reakce na …
CeP

dost chabej pokus o oblafnuti. tu fotomontaz ti nikdo nezbasti. tady u nas vi i maly dite ze kdyz pilu na LED, tak jedine na BRUSLICH. ze se nas rovnou nezeptas jak je v Praze siroky Labe??

reagovat
Sobota 10. ledna 2009 v 11:20 ® Frk
Frk

rybaricb.cz

aby i rejpalové věřili

reagovat
Středa 7. ledna 2009 ve 23:09 ® Robur
Robur

Frku, to ti máme jako žrát. Vždyť tebe unese akorát ledovec, a to ještě musí být ten horskej, co je durch led až na skálu. Nebo to jako sbíráš, jako někdo např. strojky na kafe.

reagovat
Středa 7. ledna 2009 ve 22:24 ® njesek

Frk:nevím,co se rozčiluješ na Cepa,mysli ekologicky a ještě se u toho zahřeješ,nemusíš ležet jen v posteli pod duchnou

reagovat
Středa 7. ledna 2009 ve 20:25 ® Frk reakce na …
Frk

CEPE !!!!!???!!!!!!

reagovat
Středa 7. ledna 2009 ve 14:19 ® Zcuter
Zcuter

pořiď si normální Husquarnu 356 ale ne XP protože tam jsou čínské karburátory a ty po čase blbnou…nebo Still…zvlášť pokud koupíš fakt kvalitní řetěz tak se ti s tím bude řazat dobře, navíc uplatnění najde i na zahrádce..:-) …alternativní metodou je i Johnsered který dokonce jede s předemm zahřátým motorem na diesel(nedopo­ručuju)…nezad­ře se to…ale není to dobré..máme to ve škole odskoušené…

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 0:29 ® CeP reakce na …
CeP

hodne ji pouzivame, takze ten napis uz je smazanej.

reagovat
foto/forum/2009/th-img6771.jpg
Úterý 6. ledna 2009 ve 23:10 ® Frk
Frk

Mám dojem, že jsem na jednom stroji viděl nápis Motor Jikov

reagovat