Chytej.cz

Pište recenze, kolegové! necteno

16.12.2004 | playboy007 | 9.760 zobrazení | 8 odpovědí

Značná část diskusí se týká „nádobíčka“. Často se v nich namísto diskuze spíš hádá, viz. téma Robinson. Proto vás, kolegové, prosím: PIŠTE do rubriky RECENZE. Podělte se o zkušenosti s Vaším vybavením, ať už je to teleskop za pětistovku nebo dělička za x tisíc. Myslím, že by to předešlo zbytečným hádkám a pomohlo všem bláznům s výběrem toho správného náčiní. Těším se na Vaše reakce a hlavně recenze. P. S. Abych šel příkladem, viz. recenze na vláčák SPRO Luxus Spinning 240 5–25g.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 11. října 2011 ve 21:20 ® damoz

nemá někdo zkušenosti stímto proutkem? http://www.tropicliberec.cz/…330rd-zdarma

reagovat
Pondělí 10. října 2011 ve 22:35 ® Robur
Robur

zedus, ty seš v poslední době nějakej ukecanej:-D

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2004 ve 20:33 ® zedus
zedus

Můj nejoblíbenějsí vláčák, esox titan raptor, akorát jsem tam zapoměl dopsat délku, takže HaDe dopiš mi tam délku 270 cm, dík

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2004 ve 20:27 ® playboy007

jojo máš pravdu. teď sem si to uvědomil, že ta moje tam taky nebyla hned. a co žes to vlastně otestoval?

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2004 ve 20:25 ® zedus
zedus

No, ale ona tam hned nenaskočila, Had to nejspíš musí schválit a pak to tam šupnout, nebo jak to je?

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2004 ve 20:23 ® playboy007

zedus: přesně tak! hned si jí jdu přečíst. mirmen: to nevadí, i první dojem je v pohodě, jen se to musí zdůraznit.

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2004 ve 20:18 ® zedus
zedus

Máš pravdu, hned jsem tam jednu napsal. Bylo by fajn kdyby tam každý napsal recenzi svého nádobíčka, bylo by z čeho vybírat.

reagovat
Čtvrtek 16. prosince 2004 ve 20:17 ® mirmen

Jo. Je to zajímavá rubrika. Nějak jsem zvyklej nedávat na první nebo druhý dojem. K nářadí se rád vyjadřuju po roce a víc používání. A vzhledem k tomu, že jsem většinu vercajku obměnil, tak to bude muset ještě pár měsíců počkat.

reagovat