Chytej.cz

Cena povolenky. necteno

4.1.2009 | standas | 7.136 zobrazení | 45 odpovědí

Zdá se vám cana povolenky vysoká? Nebo je nízká či odpovídající platům. Osobně jsem ochoten připlatit za cenu lepší péče o revíry ( rybí přechody,trdliš­tě,úprava břehů,vyrovnaná násada atd.)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 5. ledna 2009 v 18:34 ® standas
standas

inspo,samozřejmně že jsme rádi že je povolenka levná, jde spíš o to zda by vyšší cena nepřinesla lepší podmínky.

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 v 16:52 ® inspo

Pánové, těm co se to zdá málo, se meze určitě nekladou. Věřím, že každá MO přijme Váše penízky ráda. Takže si zjistěte číslo účtu a posílejte a posílejte :-D

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 v 16:28 ® Filip00
Filip00

Jo v poho dnes jsem kupoval a stalo mě to celkem 2310 Kč celosvazovka, brigády. Měli by ji zvednout je hodně levná,myslím že nejlevnější v Evropě.

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 v 1:08 ® regulus reakce na …
regulus

CeP – řekl bych, že ti tam chybí to co ČRS odvádí státu (nemyslím si, že by nás soudruzi politici nechali chytat jen tak, aniž by z toho něco měli).

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 v 1:01 ® CeP
CeP

jen tak pro zajimavost jak nam ty prachy tecou…

reagovat
foto/forum/2009/th-img6751.jpg
Pondělí 5. ledna 2009 v 0:55 ® regulus
regulus

Že vám vstupuji do diskuze, zaujalo mě tvzení „… ale podle mě svaz dostane hodně peněz taky od státu …“. Nijak se v těchto věcech ani neorientuju, ani netuším kdo od koho co dostane, ale pokud vím, tak pronajímatel revírů je stát a proto by celkem logicky měl dostat peníze stát od svazu a nikoliv svaz od státu. Doporučuji před tím, než někdo něco takovýho napíše si trochu projet internet, domnívám se, že to je celkem dohledatelný (alespoň kam jaká část ze všech poplatků jde). Já to hledat nebudu, protože mne to nezajímá, ale pokud chce někdo něčím argumentovat, tak by pro tyto svoje argumenty měl mít nějaký podklady. Napsat že je 600 mega dost peněz je trochu zavádějící, pro jednotlivce je to zcela určitě nepředstavitelnej ranec, pro malou vesnici taky, pro velký město už tak ne a pro stát jsou to drobný (obrazně řečeno), pokud nemáte šajnu o tom co stojí ryby, který se každej rok do revírů nasadí, kolik výplaty, odvody státu a jiný výdaje, tak se do podobných polemik vůbec nepouštějte, čímž nechci říct, že se vybere málo či mnoho peněz, já to jen prostě nejsem schopen relevantně posoudit.

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 v 0:47 ® standas
standas

kinghlína: hm, docela by mně zajímala ofic. čísla asi se nato zeptám na uv.

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 v 0:36 ® kinghlína reakce na …

No jasný, ale podle mě svaz dostane hodně peněz taky od státu. Nevím kolik je v ČR rybářů, řekněme 300 000, krát průměrně 2000 litry za povolenku a to přeháním,tak to hodí 600 mega ročně a to podle mě zdaleka na ryby a platy a tak všechno vůbec nestačí. No a nebo teda stačí, ale vypadá to jak to vypadá!!!!!

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 v 0:30 ® standas
standas

kinghlína: noja vidíš tak to je eště mínˇ,docela levný koníček,ne?

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 v 0:11 ® kinghlína reakce na …

STANDAS---- ach ty počty! sorry že rýpu,ale dle tebe dotuješ jednu vodu korunou šedesát!

reagovat
Neděle 4. ledna 2009 ve 22:45 ® standas
standas

že je to málo?

reagovat
Neděle 4. ledna 2009 ve 22:38 ® Michal/
Michal/

to není ani na jednu čudličku.

reagovat
Neděle 4. ledna 2009 ve 22:35 ® standas
standas

jenom tka na zamyšlenou: na celosvazovku připadá něco málo přes 1000 vod, jestliže cs povolenka stojí 1600 kč tak dotuji jednu vodu 16. korunama,to přeci neni moc?

reagovat
Neděle 4. ledna 2009 ve 22:29 ® Flid reakce na …
Flid

Povolenka me letos prijde na 2010 kč(celos­vazová) a to je teprve rok 2009 :-D Pokud ty peníze pujdou z5 do rybarskeho svazu a posleze do reviru atd ,tak si klidne priplatim.

reagovat
Neděle 4. ledna 2009 ve 20:46 ® Michal/
Michal/

No já mám letos povolenku dražší, jelikož už nemám 14, ale ta ceny + členske + brigady ( ty mám naštěstí odpracovaný) Mi občas přijde trochu ujetá, hlavně za ty brigády, ale myslím si, že je to úměrné.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1