Vyhledávání
Ztrácí se vám také vaše příspěvky z chytej?
4.1.2009 | Juraj | 1.844 zobrazení | 8 odpovědí
Vložil jsem mezi 1 a 2.1 do fóra Jihlavské revíry několik příspěvků s fotkami a jsou fuč. Má někdo podobnou zkušennost?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 4. ledna 2009 v 18:45 ® toulovec reakce na …
-
Radimku a nešlo by k tomu řádku jak se vkládá foto napsat max rozměr fotky? Třeba by to někomu pomohlo
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 v 15:49 ® revoke reakce na …
-
Fotky nezmizely, jen se nezobrazovaly, ale už jsou zpět. Jinak platí to, co napsal Regulus.
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 v 15:15 ® Juraj reakce na …
-
Regulus: Díky za skvělou odpověď. Polepším se.
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 ve 14:17 ® Michal/
-
Ale teď už to jde v pořádku
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 ve 14:17 ® Michal/
-
regulus> No zrovna mě to nedělalo, ale třeba několika lidem nešly vůbec vložit fotky. A to je zmenšovaly.
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 ve 13:33 ® regulus
-
Nevím jestli to byly zrovna tvoje fotky, ale z jakýhosi fóra jsem smázl nepovedenou fotku co rozhodila stránku a s ní zmizely i tuším 2 fotky následující. Stalo se tak proto, že je tam dotyčnejdal jako reakce na tu nepovedenou fotku (pokud se smázne příspěvek tak se s ním současně smažou i reakce na něj, jen fotku ve fóru smazat nelze).
Už to tu bylo napsáno několikrát, formát pro vkládání fotek je 540 x něco, myslím, že není žádnej problém fotku před vložením zmenšit na tuto velikost, fotky do určité velikosti systém zpracuje a zmenší automaticky (na fotce se potom v pravým dolním rohu objeví logo chytej a zhorší se její kvalita, protože to dělá automat), větší fotky rozhodí stránku a jsou adminy smazány.
Takže zmenšit na požadovanou velikost, když se překlepneš a omylem rozhodíš stránku, ber to tak, jako bys sem ten příspěvek nedal, napiš ho znovu s fotkou ve správném formátu (ten nepovedej někdo smázne), ale hlavně další příspěvek NEDÁVEJ JAKO REAKCI NA TEN NEPOVEDENEJ a máš po problémech.
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 ve 13:17 ® sethy reakce na …
-
Michal/: pokud vim tak fotky uz jsou zase zpet
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 ve 12:44 ® Michal/
-
Juraj< To se stalo asi všem. Třeba z fora Domácí výroba woblerů zmizely všechny fotky! Je to veliká škoda
reagovat(