Chytej.cz

proutek na jemnou přívlač? necteno

3.1.2009 | talE | 8.275 zobrazení | 51 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych radu, jelikož moc rád chytám na přívlač půl roku, chtěl jsem radu odhledně nějakého jemného proutku na jemnou přívlač.Něco od Mivardi nebo shimano.Tyhle firmy preferuji jedině v rybářském vybavení.Prosím poradtě

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pondělí 13. července 2009 ve 13:08 ® petrcech
petrcech

mě na to stačí shimano catana

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 9:31 ® Libor reakce na …
Libor

Švejk> já koupil ten samej ve 2,4m. Ještě jsem na něj nechytal.

reagovat
Úterý 9. června 2009 v 9:22 ® Švejk
Švejk

Tento rok jsem si koupil Shimano Technium 2,1m UL a zatím jsem se od něj neodloučil :-) Super prut na fakt malý nástrahy, ale zvládne bez problémů i větší woblery. Ze začátku mě trochu strašila parabolická akce, byl jsem zvyklej na špičkovou, ale rychle jsem si zvykl. Zdolávání je opravdu zážitek. Můžu jen doporučit.

reagovat
Sobota 6. června 2009 v 1:02 ®  reakce na …

padák> Mluvim sice za někoho,ale tak snad se někoho nedotknu..Zajímavý je stejnak,že dost „tostobiků“ je podseknutejch­..Takže potom asi u vyjedou podle mě,nebo nevim..Ikdyž je to výhradně vegetarián:-D ..Hele to je jak Hlavatka na těsto,prostě to jsou taky jenom ryby..:-D DD

reagovat
Sobota 6. června 2009 v 0:29 ® -zruseno reakce na …

mannice> To mě nenapadlo, dík.

reagovat
Sobota 6. června 2009 v 0:24 ®  reakce na …

padák> pravděpodobně podseknutej jestli se nepletu,myslim si.. Ale jinak taky moc pěkný zakončení roku ;-)

reagovat
Pátek 5. června 2009 ve 23:35 ® -zruseno reakce na …

jachu> Na co jste ho chytil, jestli se můžu zeptat?

reagovat
Pátek 5. června 2009 ve 23:30 ®  reakce na …

Moc pekny testik na proutku :-)

reagovat
Pátek 16. ledna 2009 ve 2:00 ® cercer
cercer

pěkné zakončení roku:-D D

reagovat
Pátek 16. ledna 2009 v 1:59 ® jachu
jachu

Tento fešák je omylem zdolán za 20 minut prutem COLMIC ALIANTE 2,1 m , při poslední přívlači 27.12.2008. Proutek se mi moc osvědčil při lehčí přívlači, ale klidně jsem nahazoval i těžší woblery, chce to jen vychytat techniku hodu. Jinak snad ten prut ani nejde zlomit. Ten tolstolobik měl 12,5 kg. Samozřejmě seřízená brzda navijáku a neukvapit se.

reagovat
foto/forum/2009/th-img6913.jpg
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 21:17 ® smrtelnik

No jasne, ale pockaj kym neuvidis aj toho Byrona. :-) ICQ?

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 21:15 ® LuboO
LuboO

No nazdar:) Zvazim, ale uvidim, co je zac ten D.A.M.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 20:59 ® smrtelnik

LuboO – No nazdar. Urcite zvaz toho Byrona. Vsak ti ukazem najblizsie toho, co som kupil ja, aj ked to nie je na UL.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 19:43 ® inspo reakce na …

taIE> OK :-D

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 18:25 ® talE

inspo: hele koukal jsem na délky 240cm, Light má 3–12g a UltraLight má 2–10g.. a tady to vidět bylo…

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 17:27 ® tlama

co sa tyka vyberu vlacakov v OD kocka, to bude asi tym ze tam maju myslim ako jedini v Ba znacky ako Mikado ci Berkley vo velkom, cize znacky zvlast orientovane na privlac, naozaj medzi Mikadami sa tam clovek dokaze prehrabavat do zblbnutia, rovnako super predajna na muskarnie

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 12:12 ® 3stan

LuboO-maju tam pezon ,ale len 1,80 2–7g za 2000,co je podla mna dobra cena. Dalej berkley taktix-taka zuvacka,ale na rotacky a woblery celkom sa da,ten je okolo 1500. A este mikada -tych tam maju viac typov. chalani s nimi chytaju aj na male woblery a rotacky do 0 by este zvladali-tam mas napr. silver eagle. Ak tam bude taky maly chalan predavac,tak by ti vedel poradit. chyta vacsinou len ul privlac.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 12:05 ® LuboO
LuboO

3stan, a co doporucujes z inych znaciek? Ale tak cenovo pri zemi, nemozem sa rozhadzovat.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 12:02 ® 3stan

LuboO-ten byron som objednaval z ciech. inak v kocke maju naozaj dobry vyber lahkych prutov. myslim,ze by si si dokazal vybrat aj z inych znaciek.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 11:36 ® LuboO
LuboO

3stan, ten Byron je parametrovo to iste ako ten DAM SuperNatural, len o par gramov lahsi. Ale chlapik to pouziva na presne tie nastrahy, ako chcem aj ja. V Kocke v Ruzinove ho maju? Budem v BA zajtra, mozno skocim kuknut. P.S. ty si z BA?

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 11:33 ® inspo

taIE> A které délky jsi porovnával? Ono tří metr se bude určitě chovat jinak než 2,10m že. Ale moc dík za info.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 11:29 ® 3stan

LuboO-celkom dobry vyber lahkych prutov maju v kocke v ruzinove. ja osobne mam 2 palice na UL. chvejivku a klasiku,takze neviem,ci by som vedel poradit univerzal. mozno by som skusil toto www.fikarvaclav.com . mam ho v 2,40 ,ale teraz by som siel asi do toho kratsieho.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 11:10 ® LuboO
LuboO

3stan, prioritne to chcem na jalca, ostrieza, nastrahy male gumy, poter, male woby do 3 cm, male rotacky do velkosti 1. Vody hlavne rieky, ale aj mensie stojaky, kde nemusim daleko hadzat. Rozmyslal som nad chvejivkou, to by bolo na tie smacky ideal, ale neviem si predstavit, co by to robilo s rotackou 0,1 v miernom prude, preto asi jemnu klasiku.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 9:05 ® 3stan

LuboO-na co konkretne zhanas ten prut? Ake ryby,ake nastrahy a na ake vody to chces pouzivat?

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 9:01 ® 3stan

ten za 3000 by som nebral. je to starsia seria wild river. gramaz je oznacena v uncach 1oz=cca 28gramov. v librach sa oznacuje sila vlasca. ten prut je teda 3–14g. Tomu drahsiemu prutu sa priblizuju napriklad team dragon. maju podobne fuji ocka aj uchyt navijaku. blank si myslim tiez nie je horsi. cena je ale vyrazne nizsia ako u tych americkych prutoch.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 8:21 ® LuboO
LuboO

3stan, pozeral som dva typy, v rovnakej gramazi a dlzke, jeden stal okolo 3000, druhy 5000. Maju take divne americke oznacenie gramaze. 10–40 lb / 1/8 – 1/2 oz. Na moj ucel sa mi zdali trochu tvrde. C osa tyka servisu, tak netusim, v najhorsom ti vratia peniaze.

reagovat
Čtvrtek 15. ledna 2009 v 7:49 ® 3stan

LuboO- tie St.Croix su dobre pruty, konkretnie ta avid series sa mi pacila. Ma to jeden hacik. Neviem si predstavit ako funguje servis,pretoze to asi nosia z USA. Su vo veke nejake akcie na ne? lebo ta cena je dost vysoka.

reagovat
Středa 14. ledna 2009 ve 23:30 ® LuboO reakce na …
LuboO

Doudleban, ja som bol priamo vo firme, ktora vozi DAM na Slovensko (Veka), v ich predajni, vcera, tie pruty objednala a v utorok budu na predajni, tak to pojdem omrknut. Ta SN 10 by nemala byt chvejivka, aspon si myslim. Uvidim. Takze v globale si bol spokojny? A ten St. Croix nepoznas?

reagovat
Středa 14. ledna 2009 v 18:27 ® sethy
sethy

taIE: jj ale ta sleva u gammarusu je uz dobryho pul roku:-D

reagovat
Středa 14. ledna 2009 v 17:51 ® Ftmči
Ftmči

LuboO: Na to jak málo znám prutů, se bezvadně trefuješ do těch které znám. Já měl ten Super Natural 5 (1,8m do 5g) a mě za ty peníze dost sednul. Novinka to sice je (byla), ale pro rok 2008. Jediný co bych možná vytknul bylo, že akce nebyla úplně plynulá a úsek mezi chvějivkou a zbytkem blanku byl maličko tužší. Co se mi opravdu líbilo, byla akce, kde se blank při zdolávání prohýbal až téměř do rukojeti. Bohužel jsem asi před měsícem zlomil špičku a protože by nestihli opravu do 30 dní, tak mi dali na výběr z jiných věcí v podobné cenně a já si vybral ten Felchen, měl by mít více oček než ten Super Natural. Teď čekám až přijde z Německa. Tím jsem se dostal k tomu, že jak ten Super Natural v jemných gramážích tak ten Felchen se k nám běžně nevozí (nevím jak na Slovensko), tudíž trvá kolem 2 měsíců, než ho přivezou. U nás v Č.B. máme oficiální prodejnu D.A.M. , takže to objednávám přez ně a ani neplatím žádný poštovný a nemám problémy s opravou (reklamací).

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1