Vyhledávání
RAVEN Brno
30.12.2008 | Antares | 38.160 zobrazení | 59 odpovědí
Chtěl bych se tímto tématem zeptat ostatních rybářů na skušenosti s nákupem v rybářském obchodě RAVEN Brno.Kolega i já jsme si objednali káždý sám zboží v akci.Potvrzení objednávky přišlo e-mailem,dodnes ho, ale nemáme.Na dotaz neodpovídají…Proslýchá se hodně,ale nechci zbytečně kalit vodu.Uvidíme jak jsou na tom ostatní rybáři se skušenostma s objednávkami akčního zboží.Děkuji za příspěvky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 5. ledna 2009 v 16:24 ® petr.esox
-
Já tam chtěl objednat, ale pak jsem srovnal ceny s jiným e-shopem a Raven totálně propadl – nevím třeba to byla náhoda, ale tahle diskuse mě odrazuje od objednávky ještě víc. Takže Raven – žádný kšeft.
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 ve 12:42 ® Michal/
-
regulus, to máš možná pravdu, ale víš, že v poslední době je v ČR víc a víc šílenců
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 ve 12:29 ® CarpMaster
-
Objedával jsem z Ravena 2×. Pokaždé spokojenost. Je pravda, že to bylo v době, kdy ještě neexistoval eshop. Dřív komunikace přes mail byla vpoho.
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 v 1:46 ® regulus reakce na …
-
Michal – netušíš o čem mluvíš, Raven je naprostej atyp, je to rybářskej kšeft na okraji Brna v plechovým hangáru v průmyslové zóně, tam by si asi jinej šílenec rybářskej kšeft neotevřel.
reagovat - Sobota 3. ledna 2009 ve 13:00 ® Michal/
-
Nebylo by špatný, když už Raven končí, tak kdyby se na jeho místo dostala nějaká jiná ryb. prodejna. Myslím si, že na jeho místo určitě někdo naskočí.
reagovat - Sobota 3. ledna 2009 ve 12:55 ® sethy reakce na …
-
regulus: jasny jasny DLT jsem taky drzel v ruce a to bych nechtel ani zadara. Rozemeijer jerk se mi nelibi( v dobe kdy jsem ho kupoval byl celkem problem sehnat nejakej jerk-prut u nas), ale kvalitni je. Co uz se mnou zazil to by snad nerozchodil zadnej prut
reagovat. Ale treba vyssi rady rozemeijera jsou povedeny i designove i co se tyce kvality. Ty ale raven neprodava. Takze jaks uz psal ty jejich pruty: X2 a DLT nebrat. Ale rozemeijer bych se nebal… Jiris myslim ma nejake jerkac DLT (nebo X2) tak at napise
- Sobota 3. ledna 2009 ve 3:14 ® mihy.san
-
Já si myslím, že pokud Raven skončí, tak to bude škoda. Přesto, že má v tuto chvíli problémy s doručováním a kvalita některého sortimentu není úplně dokonalá, dají se tam koupit pěkné a kvalitní věci. A opravdu za dobrou cenu. Každá konkurence je dobrá a o tom se asi přít nebudeme. Pokud mám být konkrétní, tak já jsem si objednal tubusy na biče, síta a kalíšky a tyto věci jsou kvalitní (už dorazily).
reagovat
A chci říct: na rovinu mě překvapují hlasy neregistrovaných (ale ono je to jedno), kteří jen píší, jak je Raven špatný … Skoro bych řekl, že to píše jen zděšená konkurence. V tuto chvíli zodpovědně říkám: Raven má i kvalitní zboží, ale asi ne všechno. Jak už bylo řečeno, je třeba si promyslet, co koupit u něj a co jinde. - Sobota 3. ledna 2009 ve 2:33 ® regulus reakce na …
-
Kubo – přečti si znovu, co jsem napsal, držel jsem je v ruce jen ve kšeftě, nikoliv u vody a zrovna ten Rozemeijer není taková hrůza, jak jsem psal, děs je to DLT nebo jak se to jmenovalo. Nechtěl jsem nikoho odrazovat, jen varovat, nafocený vypadají pomalu luxusně a realita je trochu dost někde jinde. V každým případě očka u mě důvěru nevzbuzují ani omylem, z mýho pohledu je to takový humpolácký, někdo jinej si může myslet něco jinýho.
reagovat - Pátek 2. ledna 2009 ve 20:44 @ ???
-
V hangáru spousta zboží které stejně máte na nic.Většina je k nevyužití, ale najde se i dobrá koupě,těch je setsakra málo.Co se týče zaměstnanců,neschopní něco doporučit nebo poradit.Takhle si nepředstavuji rybářský obchod.
reagovat - Pátek 2. ledna 2009 v 11:37 ® sethy
-
Regulus: s těma prutama Rozemeijer bych s tebou nesouhlasil. U nas sice neznama firma, ale jinak dělaji slušny vlačkovy pruty (mam od nich jeden jerkovej a maximalni spokojenost). Jinak jsem v ravenu koupil Abu Record za 3000 coz je cena za kterou to nedostanu s postovnym ani z USA a o cenach u nas ani nemluve. Na druhou stranu, tam personal o tom vim prd. kdyz jsem si prohlizel vlaceci multiky tak ani pomalu nevedeli na co to je
reagovat - Čtvrtek 1. ledna 2009 v 18:37 ® Michal/
-
Já si počkám do Brna na výstaviště. Asi si tam koupim light feeder
reagovatMyslím, že ten Raven by nebyl špatnej, kdyby tam byl lepší přístup a víc značek, a hlavně plný sklady!
- Čtvrtek 1. ledna 2009 v 17:39 ® Piranha
-
Tak to mne docela prekvaapilo, ja myslel ze to bude celkem dobra specialky a koukam jak to tu lidi pekne kritizujou, chtel jsem koupit tu bednu plavackovou s podlazkou co tam maj v tom katalogu ale seru na ne teda.
reagovat - Čtvrtek 1. ledna 2009 v 17:31 @ ???
-
Jestliže RAVEN letos končí,taky dobře.Nic pozitvního pro rybáře nepřinesl,ba naopak.S takovým přístupem jakým se presentoval tu byl až moc dlouho.
reagovat - Středa 31. prosince 2008 v 11:49 ® lubo OV
-
Myslím, že regulus to vystihl. Byl jsem se tam párkrát podívat a moc mě ten hangár nenadchnul. Hlavně ty věci z akčních slev se velmi podobají věcem z Lidlu. I když se tam opravdu někdy dá koupit to, co jinde nemají. Ale na druhou stranu, na to jaký je to hangár, tam překvapivě člověk někdy nedostane ani základní rybářské vybavení.
reagovat - Středa 31. prosince 2008 v 11:37 ® Beer.Beda
-
Ahoj kolegové.Já mám zkušenost takovou, že jsem koukal na net. na akce v Ravenu a jezdím kamionem, tak sem tam zajel, že si něco ve slibované akci koupím.Z 5 věcí v akci na netu byly v obchodě jen 2 a zbylé 3 jsem dostal za běžnou cenu.Už tam kupovat nebudu.
reagovat - Středa 31. prosince 2008 v 10:51 ® skwor
-
Prý Raven v ČR v březnu končí. Co je na tom pravdy nevím…
reagovat - Středa 31. prosince 2008 v 0:31 ® hubertsvab
-
bože co to je za ***** obchod ? vždyť jsou sami proti sobě …
reagovat - Středa 31. prosince 2008 v 0:22 @ ???
-
VÁNOČNÍ DÁRKY PRO KLUKA RYBÁŘE V PR…NEDOŠLO NIC,BEZ ODEZVY NA DOTAZ…
reagovat - Středa 31. prosince 2008 v 0:20 ® LojzaRybka
-
myslim před vánoci,přesně o mikuláše
reagovat - Středa 31. prosince 2008 v 0:19 ® LojzaRybka
-
před vánocema otec obědnal z ravenu boty,kupodivu došli včera
reagovat - Středa 31. prosince 2008 v 0:15 @ ???
-
Před Vánocemi jsem objednala něco pod stromek manželovi,nic,nic nic.Bez komunikace.Přeji hodně ůspěchů v podnikání.Nic,nic,nic už tam nekoupím.ZiZi
reagovat - Úterý 30. prosince 2008 ve 23:52 ® regulus
-
Mám ten obchod obrazně řečeno za barákem, ve skutečnosti je to asi 2 km. Když se to mělo otvírat, běžely fámy, že tam bude vše děsně levný (o 20 a víc procent) a že to cenama zlikviduje většinu rybářskejch obchodů v Brně, skutečnost je však taková, že se vlastně nic zvláštního nestalo. Jediný s čím se ze začátku vytáhli, byly už vcelku relativně nízký ceny vláčecích multíků, furt však podstatně dražší než z USA včetně cesty a DPH. Pro ty co od tam něco chtějí. Je fakt, že tam mají dost jinýho zboží než ve většině běžných rybářských obchodů. Řekl bych, že je tam velmi solidní výběr příslušenství pro „bidlovou“ plavačku, kaprařina, jak jinak, má v nabídce taky spoustu neběžných nebo řekněme jiných věcí, ale nechtějte po mě, abych hodnotil tato odvětví rybařiny, když to není můj šálek čaje. Z vláčky tam jsou jiný, někdy i netradiční nástrahy. Muškařina tam taky nějaká je, ale tyto věci opravdu raději koupím někde jinde. Celej Raven je velkej hangár plnej všeho možnýho. Asi tam mají víc než v běžným obchodě, ale pokud udělají letákovou akci, tak se hold sesypou kobylky a nejspíš to kapacitně nezvládají. Před jednou věcí bych ale rád varoval a to jsou pruty u nás neznámých značek. Pokud se týká značky tuším, že to byla DLT, tak to byl obraz žalu, bídy a utrpení, už jen svým zpracováním to odrazuje, značka Rozemajer už byla hodně lepší, ale taky to ve mě moc důvěry nevzbuzovalo (upozorňuju, že se nejedná o osobní zkušenosti u vody, ale jak to na mě vizuálně působilo v obchodě). Samozřejmě má každej z nás jiný požadavky a měřítka, ale právě proto bych doporučoval, tyto neznámé značky přes e-shop raděj nekupovat a spíš se na ně zajet podívat v reálu, aby jste nebyli zklamaní. Jinak ze zprostředkovaných informací vím, že některé věci co mají v katalogu (ne v akční nabídce) jsou dostupné třeba až za měsíc.
reagovat
Z e-shopem pochopitelně zkušenosti nemám, jednak jede nějakou krátkou dobu a taky proč bych si to objednával přes net, když si tam mohu zajít. Pro ty, co pojedou na jaře na veletrh do Brna, tak si myslím, že se dá za jeden den bez problémů zvládnout veletrh i Raven, byť je to na druhým koncu Brna a asi to za to stojí i když nic nekoupíte, uděláte si obrázek a jak jsem už psal, mají opravdu spoutu různých věcí co v jiné prodejně neuvidíte. - Úterý 30. prosince 2008 ve 23:50 ® inspo reakce na …
-
hebertsvab> tak to by mě taky zajímalo, jelikož to jsem si právě taky chtěl objednal
reagovat - Úterý 30. prosince 2008 ve 23:40 ® hubertsvab
-
já bych si tam chtěl obědnat forpasovník od JVS máte ho někdo ? nijak na to nespěchám co se týče dodání takže to skusím …
reagovat - Úterý 30. prosince 2008 ve 23:26 ® mihy.san
-
Objednaval jsem si tam ochranne tubusy a prislusenstvi k bedne 3 tydny pred vanoci. Po asi tydnu mi prisel mail, ze to nestihnou odeslat do vanoc a bude to snad az v lednu. Asi obrovske prekvapeni, ze pred vanoci pocet objednavek vzrostl … Stejne jsem objednaval zbozi u Mivardi, kde tech objednavek muselo byt taky hodne, kvuli vydanym vanocnim certifikatum s velkou slevou, a zbozi dodali za 2 dny.
reagovat
O necem to svedci, navic znam nekolik lidi, kteri nejsou absolutne spokojeni s pruty, obaly a dalsimi vecmi od JVS a X2. Takze s vyrizovani objednavek mam dojem velmi spatny, u sortimentu je potreba hodne zvazovat a hledat po webu, co je kvalita dobra a co naopak sunt. - Úterý 30. prosince 2008 ve 23:26 ® inspo
-
Včera jsem si chtěl něco objednat, ale jak to tady zatím čtu, tak jsem udělal dobře, když jsem se na to vykašlal.
reagovat - Úterý 30. prosince 2008 ve 23:20 @ ???
-
Akční zboží nemají,šéfík to ůdajně odvezl jinam,proč ,nač lze se jen domýšlet.Toť slova zaměstnance.
reagovat - Úterý 30. prosince 2008 ve 23:11 ® Michal/
-
Online obchod mi problém nedělá, tam je to vždy v pořádku. Akorát jakmile sem poprvé objednával a platil přez účet, tak sem zapomněl poslat peníze, a já se divil, že mi to ne a ne přijít
reagovatJinak já sem tam potíže neměl.
- Úterý 30. prosince 2008 ve 23:06 @ ???
-
Akční léták sice vydali,zboží ,ale nemají.Kolik ho měli nebo neměli nevím,otec byl na prodejně hned jak vyšel aktuální a nedostal nic.Prý nebylo ani pro zaměstnance.Byli taky naštvaní.
reagovat