Chytej.cz

RAVEN Brno necteno

30.12.2008 | Antares | 38.159 zobrazení | 59 odpovědí

Chtěl bych se tímto tématem zeptat ostatních rybářů na skušenosti s nákupem v rybářském obchodě RAVEN Brno.Kolega i já jsme si objednali káždý sám zboží v akci.Potvrzení objednávky přišlo e-mailem,dodnes ho, ale nemáme.Na dotaz neodpovídají…Pros­lýchá se hodně,ale nechci zbytečně kalit vodu.Uvidíme jak jsou na tom ostatní rybáři se skušenostma s objednávkami akčního zboží.Děkuji za příspěvky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pátek 23. srpna 2013 v 15:31 @ Jokinen reakce na …

Jen je všechno zaprášený :-)

reagovat
Pátek 23. srpna 2013 v 15:30 @ Jokinen

Raven – nejhorší e-shop a i kamenný obchod. JRC je šílenost v jejich podání a cokoli jsem tam koupil (tzn. vše – termoska, podběrák, křeslo) jsem během chvilky musel reklamovat. Nehledě na to, že personál se chová otřesně. Naposledy jsem reklamoval křeslo a už je to měsíc a nikdo mi nenapsal ani slovo. Pokud nechcete těžce prodělat, pryč odsud.

reagovat
Pondělí 2. července 2012 ve 20:13 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

thundarr>Já osobně moc těm věcem nevěřím i když tam mají shimáno které nemusím a o ostatních značkách nemluvě ty ceny budou hovořit i za kvalitu.Nakupuji u svích prodejců a doposud sem neměl problém ale dnes vlastním tolik prutů a navijáků na veškerou rybařinu že občas něco koupím ale vše z ověřeného zdroje mám spousty kamarádů s rybářskejma potřebama kde nakupuji jinak mám rybářské poradenství včetně dodání zboží v plné záruce a jinou cenou tudíž Raven mě nijak neláká tam mě cenu neudělaj.:->

reagovat
Pondělí 2. července 2012 v 16:34 ® thundarr reakce na …
thundarr

ladamaj> pokud koupis zname zavedene znacky nemel by byt problem … ale treba X2 uz nikdy vice, to si radej priplatim.

reagovat
Sobota 30. června 2012 v 10:02 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

jajco>já na obchodě nikdy nebyl ani v Brně a ani v Praze některé věci mne vůbec neoslovují.Prot i naviják musím mít v ruce jinak nekupuji.Ikdyž některé věci mají levné ale jaká je kvalita tonevím.

reagovat
Pátek 29. června 2012 ve 23:34 ® jajco
jajco

ladamaj> Já bych taky prut a naviják nekoupil naslepo!Ale obchod to není špatný,člověk se tam projde,pokochá,pros­tě odpočine,utra­tí,ukojí potřebu koupit NĚCO!!E-shop bych nechtěl hodnotit,nemám zkušenost!

reagovat
Pátek 29. června 2012 ve 23:13 ® ladamaj
ladamaj

Osobně sem v Ravenu obědnával kdysi v akci vázací svěráček se spoustou doplňků.Vše jsem dostal poštou naprosto v pořádku.Jinak naviják a prut bych tam nikdy nekoupil.Jinak od nich vlastním jigové formi také z akce sou supr ale někdy je lepší když jdu kupovat háčky tak je mít sebou a raději odskoušet.takže dobrá skušenost.

reagovat
Pondělí 25. června 2012 v 16:52 @ ??????

Já jsem v ravenu spokojený vše co jsem si objednal mi přišlo do dvou týdnů, ikdyž po kouskách. Mají to levnější než unás v malých obchůdkách a dokážou i lépe poradit.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 11:52 ® žabák reakce na …
žabák

Také jsem nakupoval v Milo Brno, také jsem byl spokojen, zboží přišlo do týdne. Kupoval jsem tam prut na sumce, multík a šňůru. Ochota, vstřícnost a dali vědět e-mailem že objednávku obdrželi, že ji vyřizují, že zboží bylo odesláno atd atd. Fakt velice dobrý obchod.

reagovat
Pondělí 24. května 2010 v 17:54 ® Stroft
Stroft

Tak jako v každém obchodě, něco koupíš výhodně něco mají předraženo a spousty krámu nevalné kvality.Ale kde jinde koupíte sedačku na loď za slušné kačky?Jedině v Ravenu.

reagovat
Pondělí 24. května 2010 v 17:09 ® hraji
hraji

Raven je nejlepší navštívit osobně a udělat si obrázek sám. Určitě se tam dá nakoupit, ale ne vše a vždy.

reagovat
Pondělí 24. května 2010 v 11:12 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

123321456> Na kluky nejisem:-D :-D

reagovat
Neděle 23. května 2010 v 19:50 ® džigit reakce na …

123321456> tak se jich drž a až tam tam BUDEŠ příště a častěji,možná i dívku za pultem rozpoznáš

reagovat
Neděle 23. května 2010 v 18:32 @ 123321456

Nazdar chlapy, nevím v ravenu jsem nebyl a když jsem si přečetl komentáře tak tam ani nejdu. Ale chtěl jsem jen doporučit www.MILOBRNO.cz!!!!!Koupil jsem si tam pruty+navijáky = maximální spokojenost. Prodávají tam mladí kluci se 100% ochotou poradit a je vidět, že ví o čem mluví.Já osobně se ani na jiný stránky nekoukám.....jen sleduji akce Mila.......

reagovat
Úterý 13. dubna 2010 ve 14:17 ® Filip00
Filip00

Nevím jak to vypadá v Ravenu v Brně, ale ten co je u nás v Průhonicích mě moc nenadchl, nakupuji v malej prodejnách kde prodávající jsou též rybáři a jsou ochotni poradit co koupit, ale ne tak, ven toto protože je to nejdražší. Z webu bych od Ravenu nic nekoupil.

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 v 9:41 ® 1Mara reakce na …
1Mara

marcel.nbznk> Plně stebou souhlasím , prachu jako v kostele a obsluha ví o svém zboží tak 50%,a ochota nic moc :-((

reagovat
Neděle 11. dubna 2010 ve 22:58 ® Hony reakce na …

Radek333> Mám jej také, ale je vratký, při záběru padá do vody.Je dobré zavěsit pod něj třeba batoh nebo kýbl s vodou. Dobrý je gumicuk s kombinací stanového kolíku. Také stačí šňůra a kolík.

reagovat
Neděle 11. dubna 2010 v 19:48 ® Radek333 reakce na …

V Lidlu mají akci na rybářské věci a měli tam i stojan (trojnožku) za pouhých 249.-.Tak jsem si říkal,že to zkusím, ta částka mě nevytrhne.A musím říct, že jsem spokojený.Je to silný vroubkovaný hliník a hlavně stabilní.Výškově nastavitelný od 50cm do 126 cm.

reagovat
foto/forum/2010/th-img13024.jpg
Úterý 6. dubna 2010 ve 14:04 ® marcel.nbznk

moje zkušenost s Ravenem je hodně špatná,po otevření jsem si tam koupil naviják X2,takovej universál,když jsem jej byl reklamovat,dokonce mně pan šéf osobně přišel vyhodit,prý jsem byl hodně dotěrnej a odpuzoval jsem další zákazníky.Jedině jsem byl spokojenej s přenosnou udírnou,ta mně slouží a ještě bude dlouho sloužit.Jinak jsem jen tak ze zvědavosti zaskočil do Ravenu loni na podzim,ale měl jsem problém pod silnou vrstvou prachu rozeznat nějaký zboží.Musím potvrdit,že personál absolutně neochotný,znalostmi taky asi příliš neoplývá,ale holt každej jsme nějakej.Povídal si se mnou i jeden prodejce Mivardi,prý Raven nakupuje jejich zboží druhý třídy,a taky po reklamacích a opravách.Ale potvrdit to nemůžu.Mimo jiné,šéf pan Kočka je velký kamarád s Jakubem Vágnerem,aspoň se s tím chlubí.A taky krámek s rybářskými potřebami pana Kočky v Blansku neoplývá zrovna nejlepší pověstí.

reagovat
Pondělí 5. dubna 2010 v 10:26 ® noba reakce na …
noba

Radek333> no pruty jsou takový divný a o tech plastovejch navijácích radši ani nemluvím, ale je jasný že za ty prachy se nedá čekat žádnej zázrak.

reagovat
Neděle 4. dubna 2010 v 17:31 ® Radek333 reakce na …

A co pruty ty jsou funkční nebo né? Nebo máš samotný stojan?

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 17:22 ® LeoC reakce na …
LeoC

aldis> Tos mě uklidnil, já tam mám objednávku od 28.12. a zatím kromě 2 e-mailů typu „Vydrž, Prťka, vydrž“ se nic nestalo…

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 0:36 ® Jak.novi
Jak.novi

Já si od nich jich jednou objednal vláčecí multík a zatím žádnej problém.

reagovat
Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 23:57 ® aldis
aldis

Před několika lety jsem si koupil na veltrhu v Brně ve stánku Ravenu bajtík Helius Runner. V navijáku po 10ti vycházkách začalo praskat a odešla brzda. Loni na jaře jsem si objednal v e-shopu rollbal s pistolí. Když mi po měsíci nic nepřišlo, poslal jsem mail. Odpověď mi nepřišla. Za měsíc jsem to znovu zoopakoval, ovšem se stejným výsledkem. A po čtvrt roce, světe div se, mi přišel balík. Z toho plyne: Kdo si počká, zboží z Ravenu se dočká:-))

reagovat
Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 21:07 ® noba reakce na …
noba

Radek333> jo tak tenhle zázrak mám taky a nejradši bych s tím někde jebul vo strom.děs a hrůza.

reagovat
Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 20:59 ® Flash25
Flash25

Ahok kolegové,u Ravenu jsem koupil jednou naviják,Helius runner. Otočil jsem několikrát naprázdno kličkou a střeva se mi polámali..No a na reklamaci mam asi smůlu,nikdo se mi neozývá zpět. Kašlu na to,ale jako obchod to pro mě skončilo.

reagovat
Čtvrtek 1. dubna 2010 v 9:15 ® Radek333

Můj nákup v Ravenu byl první a určitě i poslední.Kupoval jsem tam Hellius improve set za 2300 kč.Na obrázku to vypadalo moc pěkně.První co bylo tak jsem si všiml,že stojan na pruty není ten, co na obrázku, na kterém jsou 4 výsuvné nohy a u toho v sadě byl teda hliníkový ale, pouze se dvěmi výsuvnými ve předu.U stojanu byly strhané závity ,do kterých jsem chtěl zašroubovat signalizátory.Ale to jsem měl také smůlu, šli pouze zandat a vyndat.Při první výpravě k vodě jsem byl pořádně nasr..... stojan se u vody složil a pruty mi spadly do vody.Tak jsem jim napsal.Ještě týž den mi odepsali, ať pošlu stojan na reklamaci .Bylo to 8.3 a asi tak 19.3 jsem jim volal a bylo mi řečeno,že tu zrovna není kompetentní osoba, co vyřizuje poštu, ať si zavolám v pondělí..Když jsem potom volal, tak to nikdo nezvedal.A to se opakovalo třikrát.Tak sem vypnul identifikaci volajícího a hned při prvním tonu jsem měl uspěch.Bylo mi řečeno ,že mi posílají nový stojan.Řekli mi, co bych za tu cenu chtěl.Ale když jsi něco koupíte ,tak chcete ,aby to fungovalo, ať je to za jakoukoliv cenu. A ejhle za dva dny byl doma nový, ale se stejnými vadami.A tak jsem znovu volal a zvedli to hned. Bylo řečeno, že stojan při odbavení byl bez vad,ale jestli chci,tak ho můžu poslat zase zpět na reklamaci,ale když prý to neuznají,tak si poštovné zaplatím sám:prý to do nekonečna oni platit nemůžou.Tento stojan je nestabilní.Nedávno tu něko napsal,že je to kvalita, jako Z Lídlu.Ale neměl pravdu.Lídl tu kvalitu nějakou má ,tohle je spíš Vietnamská tržnice.Tento e-shop nedoporučuji

reagovat
foto/forum/2010/th-img12877.jpg
Pondělí 5. ledna 2009 v 17:12 ® sethy reakce na …
sethy

jiříku neříkals že se ti na něm hned podělalo sedlo? Ještě to nezvdávej ono se to podá:-D

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 v 16:43 ® skwor
skwor

jiris: Jak jsem koupil, tak prodávám. Jak píšu níž, nevěděl jsem jestli to je pravda…

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 v 16:41 ® jiris
jiris

skwor – blbost, raven nekonci!!

KubaKubikula – mam X2 a je v pohode, sice neni moc peknej, ale je levnej a účel splní, očka taky v pohode. Já na ty jerk pruty mám stejně štestí. Je na čase, abych s tím přestal, ještě dřív než jsem s tím začal :-))

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1