Vyhledávání
Vláčecí nástrahy
28.12.2008 | novas32 | 4.274 zobrazení | 22 odpovědí
vzhledem ke velkemu mnozstvi a druhu vlacecich nastrah resim pokazde problem, jak to vyresit, abych mel pokud mozno vse potrebne a zaroven jsem nemusel tahat na zadech batoh. tzn. vesta, podberak na zadech a volne ruce. jenze krabicek s nastrahami je tolik, ze je nemam vsechny kam dat. jak to resite? vybirate pouze cilene nastarahy na ten ktery den a zvoleny zpusob lovu, nebo mate nejakou radu, jak toho pobrat pokud mozno co nejvic? diky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 31. května 2009 v 15:22 ® sulda135
-
Já si beru batoh v něm krabyčku s třpytkama,tvistrama a taky naky ty voblery pak lehkej podberak a je to v klidu
reagovat - Pátek 15. května 2009 v 9:54 ® dedacek
-
Hlavní sklad woblerů třpytek a gum mám 10 m od od břehu, mezisklad na loďce a ve vestě takový menší skládek.
reagovat - Středa 13. května 2009 v 17:45 ® rybář233
-
novas32>Záleží kam du když na řeku beru sebou pár krabiček s topnástrahami když du na nějaké jezero či rybník beru sebou většinou kufřík se všema nástrahama.
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 v 11:29 ® ladin2 reakce na …
-
a jak si s nim spokojeny?
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 ve 20:13 ® talE
-
J8 teda nevím jak to řešíte, ale myslím si, že nejleší je mít klacek,vestu.. když chcete obchodit cca 10–15 km jako třeba já na ohři, protože dříve sem taky měl tašku a v ní 5 krabic a taky težkej podběrák a na rameni sem táhnul asi 3–8 kg a to pak rameno po 2 hodinách necítím, a beztak to dělá rámus když si jí chcete položit na zem, pač vám tam řechti všechny věci o sebe, a stejně sem za tu dobu vytáhl tak max 20 nástrah, takže dalších 100000000000 mi bylo k (_,_) takže GL a at každej pořeší po svém
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 19:58 ® Losfedos
-
ja pouzivam hlavne drobnejsi nastrahy ty mam v krabickach ve veste,a v batohu ty velke kousky i ze svacinou a pivkem.
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 ve 14:47 ® baddy73
-
Na přívlač používám tuhle tašku. Celkem vlastním dvě krabičky. V jedné jsou nástrahy maličké a v druhé větší. Podle toho jaký prut k vodě beru (podle gramáže) vezmu buď jednu nebo druhou krabku.
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 ve 12:32 ® Padis
-
nosil jsem batoh a ledvinku v ní nejčastěji používané nástrahy. Letos jsem si pořídil tento batoh
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 9:54 ® Filip00
-
já nosím jednu krabičku asi 30×15 a mam ji v kapse v broďákách (zhruba 4 woblery, 2popy, 10 gum a 3 třpytky)
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:29 ® vondras
-
SOUHLASÍM S KOLEGAMA ŽE ČÍM MÉNĚ TOHO SSEBOU BEREŠ K VODĚ TÍM LÉPE NAVÍC JE SKUTEČNĚ NEJLEPŠÍ CO TEN DEN BUDU ZKOUŠET PROTOŽE JAK JE ZNÁMO ŽÁDNÝ UNIVERZÁL NENÍ DOBRÉ ŘEŠENÍ TÍM OVŠEM NEMYSLÍM ŽE BYS MĚL JÍT K VODĚ SE 3 NÁSTRAHAMI ALE 1–2 KRABICE MUSÍ STAČIT .
reagovat - Čtvrtek 1. ledna 2009 v 10:58 ® skwor
-
Nejpoužívanější nástrahy mám v malých krabičkách po kapsách vesty a nosím to sebou pořád. Zbytek mám v batohu a vyrážím s tím k vodě většinou jenom když jedu na nějakou vodu, kterou moc neznám a kde budu muset zkoušet.
reagovat - Úterý 30. prosince 2008 v 11:15 ® BigMike reakce na …
-
Já mám 2 roky ledvinku a pár kapsama, nehrbím se pod vestou, která měla už i několik kil, beru do ledvinky jen to nejnutnější a hurá k vodě. Faktem je, že na zádech někdy záložní baglík nosím.
reagovat - Pondělí 29. prosince 2008 ve 21:43 ®
-
Stará „vesta“. Každý vláčkař řeší problém co vzít k vodě a co ne…Pravda je asi taková, že čím víc toho sebou bereš, tím častěji měníš nástrahu a kde nic tu nic. Nejlepší je jen pár oblíbených kousků, kterým nějak věříš a s těmi vyrazit. Je to o pozorování vody, trpělivosti a důvěře v nástrahu, kterou jsi zvolil. Petrův zdar!
reagovat - Pondělí 29. prosince 2008 ve 13:32 ® sethy reakce na …
-
petrcech: www.gammarus.cz no a tady je jeste levnejsi
reagovat - Pondělí 29. prosince 2008 ve 13:02 ® talE
-
Ahoj, tak tady máš ten odkaz na tu vestu od shimana. Fagt jen můžu vřele doporučit, poslal jsem ti tento odkaz pač jsem jí našel jen ve 2 shopech, ale u kurdy je ta samá o litra dražší. www.nasoutokushop.cz
reagovat - Neděle 28. prosince 2008 v 19:01 ® petrcech
-
Já to dělám tak že mám batoh a mám 1 krabičku s woblerama a třpytkama a druhou s gumama podle toho na co chytám tak si dám krabičku do ruky druhou mám v batohu
reagovat - Neděle 28. prosince 2008 v 18:59 ® petrcech reakce na …
-
Chtěl bych se tě zeptat kde jsi koupil tu vestu od Shimana?
reagovat - Neděle 28. prosince 2008 v 18:47 ® talE
-
Ahoj, já jsem měl taky tento problém, ale vyřešil jsem snad nejlépe co jsem mohl. Místo báglu s 4 krabicema umělých nástra od woblerů 14 cm až po třpitky 00. Jsem si pořídil super vestu od shimana, lehoučká , plně větraná. Do těch kapsiček se vejdou 2 vetší krachle, a 2 menší. A stejně si myslím, že u vody těch nespočet nástrah neobchytáte. Takže do jedný krabičky woby, další twistry atd. Místo neohrabaného podběráku jsem si koupil podběrák na záda na přívlač od serveru www.fenclvladimir.cz a můžu jen pochválit ruční výrobu, pač něco tak lehkého a pevného sem nikde neviděl.
reagovat - Neděle 28. prosince 2008 v 18:29 ® petr.esox
-
Já s sebou beru všechno. A mám toho dost, takže mě pak bolí záda. Ale nedokážu nic nechat doma.
reagovat - Neděle 28. prosince 2008 v 16:00 ® ZANDER
-
chodim hlavně na UL vláčku a bezproblémů si vystačim pouze s vestou kde mám meppsky od 00 do 1, nejzákladnějších gumiček, woblírků a marmyšek.když jdeš na na težší přívlač tak se bez menší tašky přes rameno neobejdeš ( aspoň podle mě) kde máš nečastěji používané nástrahy, které už těžce srovnáš do vesty aby ses v nich vyznal
reagovat - Neděle 28. prosince 2008 v 15:52 ® albin
-
Vezmi si nástrahy,kterým věříš a se kterými umíš vláčet.Ostatní jen v malém množství a vybírej ty které by se mohli hodit(roční období,kalná/čistá voda atd.).Když jedeš na vodu,kterou neznáš stejně budeš chytat většinou na nástrahy,kterým věříš.Dřív sem toho taky tahal kvanta(2 krabice gum,2 krabice voblerů 2krabice třpytek a ještě různý pytlíky s gumkama)a nakonec jsem to celé odchytal s bílou gumou.
reagovat - Neděle 28. prosince 2008 v 11:59 ® ART
-
Používám vestu do který nacpu krabičky s nástrahama. Nemám jich tolik tak vždycky mám všechny připravený
reagovat