Chytej.cz

Vláčecí nástrahy necteno

28.12.2008 | novas32 | 4.274 zobrazení | 22 odpovědí

vzhledem ke velkemu mnozstvi a druhu vlacecich nastrah resim pokazde problem, jak to vyresit, abych mel pokud mozno vse potrebne a zaroven jsem nemusel tahat na zadech batoh. tzn. vesta, podberak na zadech a volne ruce. jenze krabicek s nastrahami je tolik, ze je nemam vsechny kam dat. jak to resite? vybirate pouze cilene nastarahy na ten ktery den a zvoleny zpusob lovu, nebo mate nejakou radu, jak toho pobrat pokud mozno co nejvic? diky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 31. května 2009 v 15:22 ® sulda135
sulda135

Já si beru batoh v něm krabyčku s třpytkama,tvis­trama a taky naky ty voblery pak lehkej podberak a je to v klidu

reagovat
Pátek 15. května 2009 v 9:54 ® dedacek

Hlavní sklad woblerů třpytek a gum mám 10 m od od břehu, mezisklad na loďce a ve vestě takový menší skládek.

reagovat
Středa 13. května 2009 v 17:45 ® rybář233

novas32>Záleží kam du když na řeku beru sebou pár krabiček s topnástrahami když du na nějaké jezero či rybník beru sebou většinou kufřík se všema nástrahama.

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 v 11:29 ® ladin2 reakce na …

a jak si s nim spokojeny?

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 20:13 ® talE

J8 teda nevím jak to řešíte, ale myslím si, že nejleší je mít klacek,vestu.. když chcete obchodit cca 10–15 km jako třeba já na ohři, protože dříve sem taky měl tašku a v ní 5 krabic a taky težkej podběrák a na rameni sem táhnul asi 3–8 kg a to pak rameno po 2 hodinách necítím, a beztak to dělá rámus když si jí chcete položit na zem, pač vám tam řechti všechny věci o sebe, a stejně sem za tu dobu vytáhl tak max 20 nástrah, takže dalších 100000000000 mi bylo k (_,_) takže GL a at každej pořeší po svém :-)

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 19:58 ® Losfedos
Losfedos

ja pouzivam hlavne drobnejsi nastrahy ty mam v krabickach ve veste,a v batohu ty velke kousky i ze svacinou a pivkem.

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 14:47 ® baddy73

Na přívlač používám tuhle tašku. Celkem vlastním dvě krabičky. V jedné jsou nástrahy maličké a v druhé větší. Podle toho jaký prut k vodě beru (podle gramáže) vezmu buď jednu nebo druhou krabku.

reagovat
foto/forum/2009/th-img7043.jpg
Pátek 23. ledna 2009 ve 12:32 ® Padis
Padis

nosil jsem batoh a ledvinku v ní nejčastěji používané nástrahy. Letos jsem si pořídil tento batoh

reagovat
foto/forum/2009/th-img7041.jpg
Pátek 23. ledna 2009 v 9:54 ® Filip00
Filip00

já nosím jednu krabičku asi 30×15 a mam ji v kapse v broďákách (zhruba 4 woblery, 2popy, 10 gum a 3 třpytky)

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:29 ® vondras

SOUHLASÍM S KOLEGAMA ŽE ČÍM MÉNĚ TOHO SSEBOU BEREŠ K VODĚ TÍM LÉPE NAVÍC JE SKUTEČNĚ NEJLEPŠÍ CO TEN DEN BUDU ZKOUŠET PROTOŽE JAK JE ZNÁMO ŽÁDNÝ UNIVERZÁL NENÍ DOBRÉ ŘEŠENÍ TÍM OVŠEM NEMYSLÍM ŽE BYS MĚL JÍT K VODĚ SE 3 NÁSTRAHAMI ALE 1–2 KRABICE MUSÍ STAČIT .

reagovat
Čtvrtek 1. ledna 2009 v 10:58 ® skwor
skwor

Nejpoužívanější nástrahy mám v malých krabičkách po kapsách vesty a nosím to sebou pořád. Zbytek mám v batohu a vyrážím s tím k vodě většinou jenom když jedu na nějakou vodu, kterou moc neznám a kde budu muset zkoušet.

reagovat
foto/forum/2009/th-img6651.jpg
Úterý 30. prosince 2008 v 11:15 ® BigMike reakce na …

Já mám 2 roky ledvinku a pár kapsama, nehrbím se pod vestou, která měla už i několik kil, beru do ledvinky jen to nejnutnější a hurá k vodě. Faktem je, že na zádech někdy záložní baglík nosím.

reagovat
Pondělí 29. prosince 2008 ve 21:43 ® 

Stará „vesta“. Každý vláčkař řeší problém co vzít k vodě a co ne…Pravda je asi taková, že čím víc toho sebou bereš, tím častěji měníš nástrahu a kde nic tu nic. Nejlepší je jen pár oblíbených kousků, kterým nějak věříš a s těmi vyrazit. Je to o pozorování vody, trpělivosti a důvěře v nástrahu, kterou jsi zvolil. Petrův zdar!

reagovat
Pondělí 29. prosince 2008 ve 13:32 ® sethy reakce na …
sethy

petrcech: www.gammarus.cz no a tady je jeste levnejsi:-)

reagovat
Pondělí 29. prosince 2008 ve 13:02 ® talE

Ahoj, tak tady máš ten odkaz na tu vestu od shimana. Fagt jen můžu vřele doporučit, poslal jsem ti tento odkaz pač jsem jí našel jen ve 2 shopech, ale u kurdy je ta samá o litra dražší. www.nasoutokushop.cz

reagovat
foto/forum/2008/th-img6574.jpg
Neděle 28. prosince 2008 v 19:01 ® petrcech
petrcech

Já to dělám tak že mám batoh a mám 1 krabičku s woblerama a třpytkama a druhou s gumama podle toho na co chytám tak si dám krabičku do ruky druhou mám v batohu

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 18:59 ® petrcech reakce na …
petrcech

Chtěl bych se tě zeptat kde jsi koupil tu vestu od Shimana?

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 18:47 ® talE

Ahoj, já jsem měl taky tento problém, ale vyřešil jsem snad nejlépe co jsem mohl. Místo báglu s 4 krabicema umělých nástra od woblerů 14 cm až po třpitky 00. Jsem si pořídil super vestu od shimana, lehoučká , plně větraná. Do těch kapsiček se vejdou 2 vetší krachle, a 2 menší. A stejně si myslím, že u vody těch nespočet nástrah neobchytáte. Takže do jedný krabičky woby, další twistry atd. Místo neohrabaného podběráku jsem si koupil podběrák na záda na přívlač od serveru www.fenclvladimir.cz a můžu jen pochválit ruční výrobu, pač něco tak lehkého a pevného sem nikde neviděl.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 18:29 ® petr.esox

Já s sebou beru všechno. A mám toho dost, takže mě pak bolí záda. Ale nedokážu nic nechat doma.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 16:00 ® ZANDER
ZANDER

chodim hlavně na UL vláčku a bezproblémů si vystačim pouze s vestou kde mám meppsky od 00 do 1, nejzákladnějších gumiček, woblírků a marmyšek.když jdeš na na težší přívlač tak se bez menší tašky přes rameno neobejdeš ( aspoň podle mě) kde máš nečastěji používané nástrahy, které už těžce srovnáš do vesty aby ses v nich vyznal

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 15:52 ® albin
albin

Vezmi si nástrahy,kterým věříš a se kterými umíš vláčet.Ostatní jen v malém množství a vybírej ty které by se mohli hodit(roční období,kalná/čistá voda atd.).Když jedeš na vodu,kterou neznáš stejně budeš chytat většinou na nástrahy,kterým věříš.Dřív sem toho taky tahal kvanta(2 krabice gum,2 krabice voblerů 2krabice třpytek a ještě různý pytlíky s gumkama)a nakonec jsem to celé odchytal s bílou gumou.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 11:59 ® ART
ART

Používám vestu do který nacpu krabičky s nástrahama. Nemám jich tolik tak vždycky mám všechny připravený

reagovat