Vyhledávání
liga přívlače
27.12.2008 | wenaX | 2.781 zobrazení | 14 odpovědí
jestli jsou i jednotlivci a jestli nějakej tým by napotřeboval člena?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 24. března 2009 ve 14:40 ® -zruseno reakce na …
-
Had-Na závodech v přívlači jsem se už byl podívat. Já se chtěl přihlásit už minulý rok ale náhradník se na nás vykašlal a než jsme sehnali nového tak už bylo pozdě. Přívlač mě opravdu baví a poslední 3 roky skoro jinak než přívlačí nechytám a závodit by mě fakt bavilo. Aspoň bych to zkusil.
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 14:24 ® HaD
-
Spíš bych doporučil se na nějaké závody podívat a zjistit si tak, zda by Tě to vůbec bavilo. Ne vždy je to zábavné a podle představ rybáře. Je to o tom zachytat všude, i tam, kde to vypadá nemožně a takový úsek bys normálně vynechal. Pro mě je to např. výzva ukázat, že se dá chytit všude, ale ne každého to baví. Navíc je to někdy o pěkných rybách, ale někdy rozhodují malí okounci či tlouštíci.
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 14:19 ® -zruseno reakce na …
-
Dam – kde by se dá sehnat přihláška do krajských kol, na rybsvazu to nemůžu najít? Díky.
reagovat - Úterý 24. března 2009 v 8:31 ® dam
-
Pokud se chcete dozvědět o závodní přívlači více, tak vyhledejte na stránkách www.rybsvaz.cz v oddělení sportu a mládeže najděte přívlač. Tam najdete soutěžní a závodní řád, termínový kalendář a spostu dalších důležitých věcí. Je upozorňuji, že ligové soutěže jsou pro letošek už uzavřené, ale máte možnost se ve svých krajích přihlásit do divizí a krajských přeborů. Což je vlstně pro nováčky asi to nejlepší. Doporučuji navštívit některý ze závodů I. nebo II.ligy a udělat si obrázek o čem to je.
reagovat - Úterý 24. března 2009 v 0:34 ® Rico reakce na …
-
No jsem zvedav ja kse to tu rozohni…
reagovat - Neděle 22. března 2009 v 16:42 ® František Helm reakce na …
-
Zdravim, koukám že máš asi zkušenosti se závodní přívlačí. Rád bych se o tom dozvěděl víc. Zatim vím, že budu potřebovat parťáka. Ale kde jsou nějaký webovky či jiné informace netušim. Chtěl bych s tím začít až od příštího roku. Tenhle si chci nechat na intenzivnější trénink. Díky za odpověď.
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 v 0:14 ® mildos reakce na …
-
tak,tak…chce dost casu.
reagovat - Sobota 3. ledna 2009 ve 23:59 ® ZANDER
-
závody jsou parádní věc, ale musíš si nejdřív najít někoho do dvojice a alespoň jednoho náhradníka, a chce to trénovat a trénovat: různé typy vod, různé druhy ryb, různé počasí
reagovat - Sobota 3. ledna 2009 ve 23:25 ® talE reakce na …
-
Začal jsem chytat od prosince 2008, a propadl jsem tomu ůplně šíleně, naučil jsem se celkem hodně, hodně promě, nikoli asi pro skušenejší vláčkaře, ale myslel jsem si, že třeba destat se do nějakého teamu, a jezdit po závodech by mě mohlo přiučit zkušenostem. Tak já nevím…
reagovat - Sobota 3. ledna 2009 ve 23:19 ® mildos reakce na …
-
Jestli ti do toho muzu kecat,tak do toho praskni.s brachou zavodime 6let.a je to bomba.ucme se porad.jde o to ze tam musis hodne zjemnit(nastrahy,pruty,atd)
reagovat - Sobota 3. ledna 2009 ve 23:13 ® talE
-
No já jsem se ptal jakej by požadoval minimální věk…
reagovat - Sobota 3. ledna 2009 ve 21:47 ® fish-team-voda
-
Ačkoli vláčím asi 8 let tak porad nejsem na nějaký ligi,na to musí byt podle me dost velké zkušenosti
reagovat - Sobota 3. ledna 2009 ve 21:13 ® Prutos
-
Jednotlivci nejsou, jen družstva.
reagovat - Sobota 3. ledna 2009 v 18:43 ® talE
-
Ahoj, jakej vbys potřeboval miimální věk nového člena? a hlavně odkud jsi…
reagovat