Chytej.cz

firma D.A.M necteno

26.12.2008 | nemecky.0vcak | 10.272 zobrazení | 68 odpovědí

chci se zeptat jestli máte skušenosti s touto fimrou..dostal jsem od ní naviják ,a tak chci vedět do ceho jdu..

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 29. prosince 2008 v 0:12 ® Alov
Alov

sgt.mooody > Je vždy komické, když ti někdo nejde na ruku, jak se po chvilce začneš čertit :-D D Za to by tě mamka nepochválila. Ke všemu když to není poprvé. Styd se ! :-((

reagovat
Pondělí 29. prosince 2008 v 0:10 ® Alov
Alov

Sander > Ale to si přece chudák „dam“ nezaslouží :-D D

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 18:22 ® fish-team-voda
fish-team-voda

sgt.mooody:já jsem psal tohle: asi na 8 kg,ale to přesně nevim !!!!! :-D tak si to radši pořádně přečti jo????

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 18:20 ® piv reakce na …

Awa-shimu používám jsem docela spokojený,na novou sezonu jsem si pořídil nový feederový prut Awa-shima tak uvidím.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 18:10 ® Kazan reakce na …

sgt.mooody> vyletěl jsi na b.guna naprosto zbytečně, má pravdu, možná by jsi se měl více zajímat o vlasce co se na nich píše a jaký je jejich skutečný průměr, na ryb.serverech se to už také probíralo a 100% i tady. Asi by nebylo od věci se zajímat o to, proč právě tvoje 30tka má pevnost 13,8kg a jestli je to skutečně pravda.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 17:10 ® skwor
skwor

Něco od těch Helmutů se tu najde… poslouží, ale nenadchne. Celkem jsem s nimi spokojený.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 17:08 ® Sander
Sander

DAM už pro mě nadosmrti n e e x i s t u j e!

reagovat
foto/forum/2008/th-img6562.jpg
Neděle 28. prosince 2008 v 16:55 ® sgt.mooody reakce na …

fish_team-voda:Ne to neni jedno odkud ho máš,prostě kecáš a už ti nevěřim čau:-D

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 16:53 ® sgt.mooody reakce na …

b.gun:Ani trochu co mi tu vykládáš mě nezajímá,já mám svý zkušenosti.A když ti ta dotyčná firma napíše na etiketu náký kraviny tak to jsou náký podvodníci a normálně jim to reklamuju voe!S bohem a klidně si etiket nevšímej a kupuj si to kde chceš,já mám rád prostě vlasce od Champion Line a Sufixe a nikdo mi nemá právo do toho co si já vyberu a koupim kecat!

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 14:38 ® b.gun reakce na …

LojzaRybka: Bohužel. Sice jsem Ion Power Reflector Line ze zvědavosti na podzim namotal na jednu sadu cívek kaprařských navijáků, ale dal jsem jim jen cca 5 odpoledních vycházek. K žádnému bližšímu otestování jsem se nedostal, takže nějakými relevantními poznatky a zkušenostmi nemohu sloužit. Jinak co se týká vlasců Awa-Shima, tak reakce na ně jsou rozporuplné – plno lidí se o nich vyjadřuje tak, že už jim podruhé nesmí do baráku, řada dalších si je prozměnu nemůže vynachválit …

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 14:32 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Sgt.moody:koupil nebo dostal to je jedno ,ale 100m jeste mam,to sumce urco udrzi!:-D :-D

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 14:20 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

b.gun>čus,skoušel jsi awa-shimu?

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 14:16 ® b.gun

sgt.mooody: Chlapče, než někoho příště začneš nařkávat z lenosti a budeš se mu smát, že má na hovno vlasec, tak nebuď línej a nech si ty svoje vlasce (a spoustu dalších) otestovat. Třeba budeš výsledky překvapen. Na etiketu si každý výrobce může napsat, co se mu zlíbí. Nehledě na to, že podle té etikety víš kulový o tom, jestli je to údaj v tahu, uzlu, za sucha×mokra atd. Jen pro porovnání udávané hodnoty několika vlasců: CarpSpirit Celt-X Mymetik 0,31 mm – 7,57 kg Shimano Technium Tribal 0,30 mm – 9,80 kg Stroft GTM 0,30 mm – 8,00 kg Sufix Tritanium 0,30 mm – 6,8 kg. Ale sorry, já zapomněl, oni jsou všichni ti kapraři – kteří uvedené vlasce k plné spokojenosti používají – pouze líní, jinak by dozajista už dávno objevili tu skvělou Champion Line …

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 13:45 ® sgt.mooody reakce na …

fish-team-voda:Ted trochu kecáš jelikož si v tamtý zprávě psal že sis ho koupil kámo:-)) ):-D

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 13:43 ® sgt.mooody reakce na …

fish-team:Né dík to fakt ne,rači zůstanu u champion line.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 13:41 ® fish-team-voda
fish-team-voda

sgt.moody:ten vlasec sem dostal,a jeste ho mam tak jestly ho chces klidne daruji :-D

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 13:32 ® Kazan reakce na …

sgt.mooody> tak si jednou nakup vlasce od různých výrobců a nech je odzkoušet co vydrží, 100% budeš dost překvapený.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 12:55 ® sgt.mooody

Kapiš to?

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 12:55 ® sgt.mooody reakce na …

b.gun:Řídím se tim že sem na ten vlasec vytách mího největšího sumce bez problémů:-)
A vydrží skoro všechno jsem s nim na najvíc spokojen!A etikety jsou většinou od toho aby na nich bylo napsáno co to vydrží,a pokud tomu tak neni tak je to nákej falešnej šunt a du to vrátit.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 12:26 ® b.gun reakce na …

sgt.mooody: Pokud se řídíš jen a pouze tím, co je napsáno na etiketě, tak upřímnou soustrast …

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 11:09 ® novas32 reakce na …
novas32

jestli jsi z Prahy nebo okoli, pripadne opravy muzes resit v obchode „U Petra“ v Kamenicke ulici. (mozna znas tuto prodejnu jeste z puvodni adresy v Dlouhe ulici, loni se stehovali). at se jednalo o opravu navijaku, nebo zlomene spicky u prutu, vzdycky mi vysli vstric, zajisti myslim prevaznou vetsinu oprav teto znacky, jednou za 1 nebo 2 tydny je objizdi zastupce a svazi opravy.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 11:03 ® novas32
novas32

mam navijaky quick FS 550 a naprosta spokojenost, pouze jednou oprava nefunkcni zarazky na oboustranne otaceni, dal telesk. pruty e-motion tele70, 3m, 20–70g vsestranne vyuziti, taky si nestezuju. D.A.M. je myslim solidni volba

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 10:26 ® sgt.mooody reakce na …

fish-team-voda:To co si koupil bych řek že byl spíš jen nákej falešnej šunt.Ale třeba se mílim ale kupovat si 0,35 vlasec na 8 kg nostnost se mi zdá bejt blbost.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 10:24 ® sgt.mooody reakce na …

fish-team-voda:Já bych si hlavně nikdy nekoupil 0,35 na 8 kg nostnost:-D :-)) )) to bych si radši koupil 0,30 od champion line GTX na 13,8 kg nostnost:-D nebud někdy línej a poohlídni se po pořádnom vlasci:-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img6557.jpg
Neděle 28. prosince 2008 v 9:01 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Ja jsem si koupil loni 200m vlasce,měla to byt 035,asi na 8 kg,ale to přesně nevim a v ruce si ji bezproblemu přetrhl,tak nevim co si mám o D.A.M.U mys­let,jestly to byl nejaky zmetek to nevim,ale ted bych ho asi nekoupil

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 8:37 ® sgt.mooody

Firma D.A.M je bez problémová,hlavně pruty od nich jsou fajn!

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 8:37 ® filip111
filip111

Michal: takhle to myslím nejde říct, že by měl problém s reklamací. Záleží co má člověk za model, já jsem měl navijáky, který se prodávali dlouho před tím než jsem je koupil a pak se přestali prodávat. V tom bych viděl ten problém. holt jsem měl smůlu. Myslím si, že to je firma která dělá dobré věci za dobré peníze.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 0:14 ® Michal/
Michal/

No takže jak to sleduju, takže D.A.M má problém s reklamacemi, konkrétně s náhradními díly.

reagovat
Sobota 27. prosince 2008 v 17:30 ® Mar10

Zdravím já mám od DAMu prut a bezproblémů chválím.

reagovat
Sobota 27. prosince 2008 v 17:25 ® 

Já mám podobnou zkušenost…koupil jsem dva ABU GARCIA (už je to pár let) a krom toho, že se točily obráceně než jsme zvyklí, jsem byl nad míru spokojen – dokud jsem jeden nerozlomil – podotýkám vlastní blbostí. Ale přesto, že jsem je koupil jako „novinku“, po roce a půl už náhr. tělo navijáku nebylo k sehnání ani u výrobce…ti mi obratem odepsali, že u nich jde o „výběhový typ“ a nemají už na ně vůbec nic.

reagovat