Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 27. prosince 2008 v 11:33 ® Bulldog.o
-
Není nutné mít stanovenou horní ani dolní míru ryb. Je jen nutné vědět co vlastně od chytání ryb očekávám....., alespoň u mě to funguje víc než dokonale.
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 ve 23:27 ® Kubah reakce na …
-
Jícha Václav- Já bych dal línovi a parmě celoroční hájení a nazdar..
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 ve 23:21 ® Michal/
-
Teď jsem se tak ještě zamyslel, kinghlína to dobře vystihl.
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 ve 23:20 ® Jícha Václav
-
K-70 dobrá věc.....sám jsem scháněl podpisy, ale je blbé upřednostnovat jen kapra. horní míru si zaslouží i jiné ryby jako např. pstruh, parma a i štika a další. Líni jakbysmet.......
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 ve 23:18 ® Michal/
-
K-70 je podle mého názoru dobrá věc. Kapr nad 70 cm je už vlastně mateční ryba, o tom jsem se přesvědčil letos, kdy jsme víc hospodařili. Je to ryba, která má potěšit duši a ne žaludek. Horní míra by měla být nejen u kapra, ale jak psal Salmo, tak i u potočáka(tam bych dal spíš celoroční hájení), Ale kdo ví co zase ty „chytré“ hlavy na svazu vymyslí, kolikrát jsou to takové blbosti, že mě to už ani nepřekvapuje. A ještě jeden postřeh horní míra kapra, je už skoro na všech soukromých revírech, protože oni si uvědomili, že taková ryba dá víc ryb, než nějaký40cátník.
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 ve 21:36 ® toulovec
-
K70 je super kšeft a nic jinýho. Jak si mnozí jiostě dobře pamatují mou kauzu s představiteli této aktivity před několika lety. Zastrašování, vyhrožování soudy, náhrada vzniklých škod, urážky vůči mé osobě atd, – je to úsměvná záležitost. :o)) pokud máš stále chuť sa něco takto hloupého ptát, přečti si toto: www.chytej.cz
to jsem zvědav, zda to dočteš a jaký pak budeš mít názor
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 ve 20:57 ® Prichy reakce na …
-
regulus: jestli to myslis plosne, tak jsi mimo
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 18:20 ® Salmo
-
Byl bych pro,ale spíše bych zvednul míru pstruha potočního,nebo ho i hájil celý rok,dále bych zvednul míru štice na 60 cm atd.Ustanovit něco pro celý ČRS nebo MRS nemá smysl.Spíše bych na jednotlivých revírech zavedl to,co je tam skutečně potřeba…
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 15:58 ® chosebaits
-
Sice jsem na to odpověděl vedle,ale přestro svuj postoj zdělim i zde.Budem chránit kapra a jiný ryby budu ukazovat v budoucnu dceři jen z knížky.Toto je muj názor.Odpovim jsi sám,než jsem dorazí nějaký kaprobijec.Každý máme radi jinou rybu a proto na to máme každý jin ou odpověd.Jelikož jsem pět let jen a jen kaprařil tak vím o co jde a přikláním jse k tomu
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 15:08 ® Tomash
-
K-70 je petice sportovních rybářů – já jsem nesportovní masař, takže nepodepíšu.
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 ve 13:44 ® kinghlína
-
Když K-70, tak ale taky P-50 (parma), L-50(lín) atak dále, žádná kapří protekce!!!!!
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 ve 13:29 ® regulus
-
Nechápu smysl této akce, je to přesně jak píše Pif. Na co si vlastně hrajeme, z jedné strany se jakoby snažíme o to, aby byly na svazových vodách „kapitální ryby“ (stejně většina z nich skončí za mrzký peníz v soukromých vodách) a z druhé strany se ani trochu nesnažíme regulovat to kolik různejch sraček v podobě zaručeně účinných krmných směsí do vody nasypeme. O to co, jde sice taky, ale hlavně jde o množství. Větší řeky, velký přehrady a rybníky to sice rozchodí, s těma menšíma je to už horší. Zkuste si někdy všimnout kolik okolo toho vašeho rybníčku sedí rybářů a kolik toho tam každej z nich naházel. Spolehlivě funguje, čím většího kapra chci, tím víc žrádla hodím do vody. Výsledek je takovej, že ryby jsou přežraný, voda přiotrávená a rybáři otrávení, že nic nebere. Na K70 bych se v klidu vysral, ale všema deseti bych byl pro akci jenom max. 1kg krmení na jednoho rybáře na den.
reagovat
A včil se do mě pusťe. - Pátek 26. prosince 2008 ve 12:51 ® Prichy
-
zavedl bych K-19 sroj na smrt...........
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 ve 12:19 ® CeP
-
presne tak. jestli horni miru, tak puvodnim druhum a nejen horni miru. nechapu proc tolika povyku kolem privandrovalyho, sice za ty roky temer domestikovanyho, nicmene porad jen hospodarskyho prasete. ackoliv.. pro duvody mozna nemusime daleko. staci si uvedomit, kde se v rybarine toci nejvetsi prachy. ani moucha, ani feeder, nebo plavana to nebude, ze. a kde se toci nejvetsi prachy, tam je taky nejvetsi lobby a jsme doma. takze nakakat.
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 11:27 ® Kubah
-
Proč horní míru jen u kapra? Proč ji třeba nedát línovi, parmě a jiným původním druhům?
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 10:26 ® skwor
-
Když horní míru, tak spíš pro naše původní ryby a ne zase upřednostňovat kapra. Kdyby se o něčem podobném mluvilo, například u parmy, tak bych byl pro. Takhle ne.
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 9:32 ® pif
-
K-70 je pro mě fraška.se zájmem sleduju tento trend a nestačím se divit.pokud jsem celou problematiku dobře pochipil,tak stačí,aby jakákoliv organozace dala návrh na zavedení K-70 ke svému revíru a pak na kraji probíhá zcela jistě plodná debata o zavedení této vyjímky.to znamená,že na jakémkoliv kačáku muže být K-70 zavedena,stačí jen správně lobovat.když se dozvím,že cumbajšpíl na revíru křetinka 1 od příštího roku bude K-70 zavedena,nechápu to.kaprů těchto velikostí je tam jako šafránu.a na revírech,kde se předpokládá jejich velké množství,třeba nové mlýny,mušov,dyje,o tuto vyjímku nikdo nestojí.uniká mě prostě smysl této aktivity…na kdejakým kačáku bude tato vyjímka a na velkejch vodách ne..tak trošku kocourkov,ale kde není,že ano-.)))
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 1:37 ® kam!kaze reakce na …
-
No názory mušek jsou vždy zajímavé.Rarach je příkladem.Nechápo proč reguješ na něco co vůbec neprovozuješ a o čem nemáš nejmenší páru.
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 1:36 ® kam!kaze reakce na …
-
No poslední debata o K-70 je z roku 2005.Tak se snad něco změnilo
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 1:21 ® rarach
-
Já bych je nechal radši pochcípat, než bych vstůpil.
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 1:05 ® CeP reakce na …
-
nezmenily. alespon muj ne. jen jsem chtel naznacit, ze stacilo mozna oprasit stare forum a nenacinat nove o tom samem. rado se stalo.
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 1:00 ® kam!kaze reakce na …
-
To CeP: Třeba se názory změnily.A jinak dík za upozornění.Pokud nechceš nereaguj.
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 0:58 ® CeP
-
to uz tady bylooo…
reagovat