Chytej.cz

Muškařina celoročně? necteno

24.12.2008 | kinghlína | 2.950 zobrazení | 15 odpovědí

Čau, dá se na nějaký pstruhovce v ČR chytat celoročně???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 23:19 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

rarach>já mám plno lipanů na mouchu,mám jich několik 50+ a všechny na mouchu,na plavajdu jsem chytil jen jednou v životě a dva jsem dostal na rotačku,jinak loni jsem střelil po kormošovi a ten pustil lipana z vejšky asi 50metrů do oranice,prve jsem myslel že jsem ho kus ustřelil:))),ale nakonec se ukázalo že vyplivnul lipana 36cm,nevim jak ho dostal do zobáku,chmejd

reagovat
Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 22:45 ® rarach

Lojzo, víš dobře, že to je jen chabý kus pravdy, lipan žere červa, hnojáka a rohlík daleko lépe než goldy a víš sám nejlíp, že chytit solidního lipana na Ohři na mouchu, není vůbec jednoduchý. Prostě je to prasárna nejhrubšího zrna, když chcete chránit lipana tak tam nechytejte vůbec, on ho kormorán vybere za vás.

reagovat
Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 21:28 ® Cudla
Cudla

Lojzo: když je to slušnák ,je jedno na co chytá ,dobytek bere vše.Záleží na lidech,ale podle mýho se na červa sprasí víc ryb,i když se pustí,větsinou to mají hluboko,víš sám i mouchu maj kolikrát až v pr…!

reagovat
Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 21:18 ® LojzaRybka
LojzaRybka

rarach>je tam napsáno lov na mušku,tak je jasný že nemůžeš použít muškařský prut nebo jinej prut třeba s kulovým plovátkem a na konci z muškou. jak tu píše čudla,tak z jedné strany má pravdu,ale nezná tu situaci co tu byla,jak všichni víte,tak neni rybář jako rybář,každej kdo muškuje,tak ví že když dá na mušák golda a další dvě mouchy nad něj,tak vybere celou tůň,bohužel plno rybářů si ty ryby brali a podělali to tim i ostatnim. Myslim že toto téma že špatnej rybář to pos… i slušnýmu tu už bylo :-)

reagovat
Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 20:07 ® rarach

Cudla: Tohle samozřejmě vím, ale soudruzi tam potírají i lov na umělou mušku, ačkoliv tam zakázali pouze muškaření.

reagovat
Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 20:05 ® Cudla
Cudla

Je tam ten zákaz proto ,aby se mohli nerušeně chytat lipani a ty plotice s neštovicema na hnojky a kostáky.Muškaři by tam překáželi protože potřebujou prostor,víš.

reagovat
Čtvrtek 25. prosince 2008 v 18:09 ® kinghlína reakce na …

Je to zajímavý s tím zákazem muškařeni teda:) A co Vltava pod Vraným nebo Štěchovicema, to sice není pstruhovka ale sou tam taky tečkovaný potvory:)

reagovat
Čtvrtek 25. prosince 2008 v 17:56 ® rarach reakce na …

LR: Proč teda soudruhům z Žatce vadí lov na umělou mušku, když je tam muškaření, podle RŘ to není totéž, jak se k tomu stavíš ty, když máš placku.

reagovat
Čtvrtek 25. prosince 2008 v 16:03 ® kinghlína reakce na …

Omlouvám se ti, měl si pravdu, je to tam!

reagovat
Čtvrtek 25. prosince 2008 v 16:03 ® LojzaRybka
LojzaRybka

nee,přečti si rybářskej řád,jedná se výhradně o muškaření :-)

reagovat
Čtvrtek 25. prosince 2008 v 15:53 ® kinghlína reakce na …

Já myslím že muškařit můžeš celoročně, ten zákaz se týká vláčení ne?

reagovat
Středa 24. prosince 2008 v 19:36 ® LojzaRybka
LojzaRybka

muf4>ohře7 441042 od 1.12 do 15.3 na revíru platí zákaz muškaření

reagovat
Středa 24. prosince 2008 v 19:32 ® bubu
bubu

nedá,od 1.12. do 15.4. je P voda hájená. To by snad bylo v pořádku,horší je fakt,že muškařit můžeš jen 3 dny v týdnu.

reagovat
Středa 24. prosince 2008 v 18:00 ® muf4
muf4

LojzaRybka: A kdepak jsi přišel na takový nesmysl,že se na mimopstruhové vodě nesmí muškařit celoročně?

reagovat
Středa 24. prosince 2008 v 17:52 ® LojzaRybka
LojzaRybka

no to podle mně né,unás se nedá ani na mimopstruhovce

reagovat