Vyhledávání
Robinson
15.12.2004 | Kep | 3.737 zobrazení | 14 odpovědí
Našel jsem na netu stránky polského obchodu, kde mimo jiné mají prut Robinson Dynamic ultra power Jig d. 2,7m, 8–25g v přepočtu za lákavých 1500,– Kč. Máte někdo s touto značkou, nebo konkrétním prutem zkušenost?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 15. prosince 2004 ve 22:41 ® BoBo-Falknow
-
Rico: Fakt to prosím neber osobně, ale malýma rybama to neotestuješ (nechci Tě shodit 45 kapr už je hezká ryba, ale těch jsem několik vytáhnul letos i na bič…) Jde spíš o to, jak často k té vodě chodíš? Aź 8 ryb za vycházku taky nařadí neotestuje…
reagovat - Středa 15. prosince 2004 ve 22:34 ® Rico
-
Jo a těma rybama myslím kapry kolem 45cm nebo okouny kolem 22cm. aby sis nemyslel…
reagovat - Středa 15. prosince 2004 ve 22:33 ® Rico
-
Tak jako máš pravdu, chodím rok. ale za tu sezonů sem toho vytáhl opravdu dost, sice to nebylo extra veliky a asi sem mel stesti zacatecnika ale o prazdninach sem mel v prumeru 8 ryb deně. a používal sem ho jak na přívlač tak na položenou na kapry. Ted mi o tom řekni co si mysliš teď…
reagovat - Středa 15. prosince 2004 ve 22:30 ® BoBo-Falknow
-
Rico: Zkus se zklidnit… Tohle je diskuze, ne „hádárna“. Jenom se zeptám, jak často chodíš na ryby a na co ho používaš? Fakt si myslíš, že sezona stačí na prověření?
reagovat - Středa 15. prosince 2004 ve 22:28 ® Rico
-
Tak o navijáku bych mlčel!Ja ho mám na mém prutu a že jsem začátečník několikrát se mi stalo že se mi vycuchal vlasec, ale ten naviják me v tom nenechal a zese ho pekně uklidil na cívku. Konkrétně je to ROBINSON Cairo Fishing reel. citlivá brzda zadní…3 ložiska a za ty peníze co sem za něj dal. a vůbec je dobrej!
reagovat - Středa 15. prosince 2004 ve 22:20 ® BoBo-Falknow
-
Tak nevím, čtu tady samé kladné odezvy, ale většinou od nikoho, kdo nějaké nádobíčko této firmy má… Já od nich zkoušel proutek, prošly mi rukama během roku 3ks a mám z nich jen jeden pocit shrnutý v několika slovech… DĚS BÍDA a UTPENÍ. Nebudu tady rozepisovat, co se všechno sralo, ale fakt toho bylo hodně… Brácha měl od nich naviják s těmi samými zkušenostmi. Já když náhodou na Robinsona sáhnu (omylem), vždy si běžím umýt ruce, abych nenakazil ostatní nádobíčko.
reagovat - Středa 15. prosince 2004 ve 20:15 ® Rico
-
Nevím jestli znáš od Robinsona děličky, Je měl v ruce sice jen na jeden víkend 6 metrovou titanium a to co sem za ten víkend ozkoušel tak mi přišel nejvhodnější. netvrdím že mam spousty zkušeností to není vůbec pravda jsem zelenáč. Ale zatím to co jsem četl a s touhle malou zkušeností co jsem prošel. usuzuji že je to dobrá zmačka…
reagovat - Středa 15. prosince 2004 ve 20:04 ® playboy007
-
robinson je značka, která na náš trh dodává spíš levnější kategorie prutů. nejsou ale špatný, v nejnížší cenový kategorii to lepší na co narazíš. prut za 1500 už ale patří vejš. myslím že nemusí bejt vůbec špatnej, ale každopádně: nejdřív si ho někde „osahej“ jak ti sedne, jak je zpracovanej (očka, vyvázání, spojka) a když ti bude vyhovovat, běž do něj. No ale jestli nechceš riskovat, jdi do značky, která se na vláčku specializuje: berkley,abu,fenwick,shimano. zaplatíš sice trochu víc, ale uvidíš že se to vyplatí. přeju ti šťastnou ruku a pěknýho ježíška (třebas ňákej klacík přinese
reagovat - Středa 15. prosince 2004 ve 14:54 ® Kep
-
To bych právě rád věděl,mrknul jsem se na stránky Robinson,tam je nabýzejí za 75 EURO,což je o tácek víc. Navíc to je nabýdka pro obchody.
reagovat - Středa 15. prosince 2004 ve 14:38 ® rybar11
-
To co si přečteš je většinou subjektivní názor výrobců,nebo autora článku. Tady jde spíše o to, jestli ten prut někdo používá a jestli to není laciný šmejd.
reagovat - Středa 15. prosince 2004 ve 14:36 ® Rico
-
Nevycházím z vlastní zkušenosti , jen z toho co sem vyčet a přečet.....
reagovat - Středa 15. prosince 2004 ve 14:36 ® rybar11
-
Přesně tak Rico, to není ta knížka (od Daniela Difoa) Robinson Cruso. Ptá se na prut a pokud rybaříš jen rok, tak být tebou nikomu moc neradim. Na jedné straně se ptáš, jaký prut si koupit a na druhé.......... Vsadím se, že se značkou těchto prutů nemáš velké zkušenosti.
reagovat - Středa 15. prosince 2004 ve 13:32 ® Honza2
-
Rico, nevím jestli tvá odpověď je dost fundovaná. Ve své otázce uvádíš že chytáš první rok, máš dva pruty a ptáš se jaké jiné pruty si máš koupit. Já bych rád s prutem Robinson poradil ale vůbec nic mi ten název neříká.
reagovat - Středa 15. prosince 2004 ve 13:23 ® Rico
-
Co se tyče Robinsonu tak byl vždy very good…
reagovat