Vyhledávání
UL s winklepickerem
14.12.2008 | crazykapr | 2.884 zobrazení | 30 odpovědí
Chtěl bych nějakej univerzál na UL vláčku,chci chytat na malý woblerky typu Hornet,Tiny atd,ale zároveň chci vodit malý gumičky a smáčky. Napadlo mě že bych koupil krátkej WP a měnil bych špičky,na smáčky nejměkčí,na woblery nejtvrdší. Myslíte že by to mohlo fungovat?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 18. prosince 2008 v 8:17 ® crazykapr reakce na …
-
Za to ti děkuju,ty fora sem si přečetl už dávno a byl jsem z toho zmatenej,tak sem se raději zeptal znova.
reagovat - Středa 17. prosince 2008 ve 22:05 ® Salmo reakce na …
-
crazykapr> To není vyčítání,ani nic jinýho,jen jsem ti chtěl uhlehčit hledání
reagovat - Středa 17. prosince 2008 v 18:25 ® crazykapr reakce na …
-
Sorry že jsem založil tohle forum,už nikdy takovou blbost neudělám
reagovat - Středa 17. prosince 2008 v 17:40 ® Salmo
-
www.chytej.cz www.chytej.cz www.chytej.cz www.chytej.cz www.chytej.cz www.chytej.cz
No to by mohlo stačit
reagovat - Středa 17. prosince 2008 v 17:25 ® Salmo
- reagovat
- Středa 17. prosince 2008 v 17:20 ® crazykapr reakce na …
-
Omg,mysli si co chceš,třeba výmluvy,mě je to fuk. Ale výmluvy to nejsou,jen jsem z toho všeho zmatenej,nejsem takovej ODBORNÍK jako ty,a nevím co je pro to a to dobrý. Nekupuju si prut způsobem JÉ TEN SE MI LÍBÍ ale chci spolehlivej proutek na lehkou vláčku,tak mi nepiš svoje názory na to co chci já,mě je to uplně jedno
reagovat - Středa 17. prosince 2008 ve 12:56 ® skwor
-
crazykapr: Výmluvy, ty prostě chceš aby ti ostatní psali „mám tohle, chytil jsem na něj tohle a nedám na něj dopustit“. Hledej, sehnat takový prut není žádný problém.
reagovat - Středa 17. prosince 2008 v 7:50 ® crazykapr reakce na …
-
Nene
reagovatJá chci vlačák. Ale myslel jsem že neseženu takovej kterej uvodí woby a bude dostatečně jemnej na malý gumky. Nabízej buď chvějivky a nebo pruty nad 20g
- Pondělí 15. prosince 2008 ve 22:55 ® Robur
-
to je o tom srovnat si to v hlavě, ty prostě chceš WP, ale potřebuješ aby ti to někdo schválil. ALe vláčák je prostě vláčák.
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 ve 22:44 ® cormaxx
-
Hany: dalo se,ale ideální to asi nebylo co?
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 ve 21:43 ® Kubah
-
Já než jsem měl vláčák tak jsem vláčil s feederem mediem a taky se to dalo
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 ve 20:48 ® kubas
-
crazycarp: já mám Colmica Perch plus 240cm, 3–12 a dobrý zvládá vše, ale nejlepší na gumy má tuhou páteř a jemnou špičku
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 ve 20:41 ® cormaxx
-
Nechápu,proč hledáš wp ,když chceš univerzál na UL vláčku.Nejlepší budeš mít když koupíš vláčák.Už je jedno jestli s chvějivkou nebo klasiku,ale když chceš vláčet tak kup vláčák…
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 ve 20:31 ® čabi
-
zkus nexave picker.Má tuhou páteř a hrozně jemný špičky,takže na smáčky jemňoučká špička a na zásek woba tuhá páteř.
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 ve 20:23 ® crazykapr reakce na …
-
Neříkám že bych neměl,ale do sezony času dost,asi počkám na veletrh,to je nej čas
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 19:04 ® skwor
-
Na ty bude akorát. Udávaná gramáž je sice 10–25g, ale ve skutečnosti má tak 15g. Už je v bazaru inzerát, jestli máš zájem, tak se mu ozvi.
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 19:00 ® crazykapr reakce na …
-
Já chcu tahat pouze malý hornety a tiny,ty maj 3cm ale maj větší lopatku
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 18:50 ® skwor
-
crazykapr: Woblery cca do 5–6cm to zvládá.
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 18:45 ® crazykapr reakce na …
-
A s tím Kravským ohonem malý woby asi nee?
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 18:38 ® skwor
-
3m na woblery je blbost. Jinak pokud máte zájem o kravský ohon na smáčky, tak kamarád bude prodávat Shimano beast master zander multi 2,7/3m 10–25g. Možná ho dá i sem do bazaru, pokud ne, tak mi písnětě osobku.
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 18:36 ® crazykapr reakce na …
-
Já vláčel s WP 3m malý gumy,a bavil sem se,hrál sem si s gumkama atd.
reagovatale 3m je pro mě na vláčku dlouhý a woby jsem nezkoušel vůbec
- Pondělí 15. prosince 2008 v 18:11 ® Mar10
-
No ja jsem vláčel na WP(prut D.A.M 2,7m cca, naviják shimano a silon 18) a nebylo to špatné malé wobky a twistry šly vláčet bezproblémů. Woby jsem zkoušel jen do délky cca 4 cm.
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 ve 12:21 ® kubas
-
Losfedos: to se zeptej nějakých zkušenějších vláčkařů než sem já
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 7:39 ® crazykapr reakce na …
-
Ty fora mám přečtený snad všechny
reagovat,ale pořád nwm jak se rozhodnout . . .
- Neděle 14. prosince 2008 ve 21:52 ® Vlaštovka
-
crazykapr- já s tim takle chytam pstruhy na smáčky, malý voblerky atd., JDE to ale: jak tu padlo horší očka a že jich tam něco je… , potom okolo tý slaboučký špičky se ti bude motat vlasec atd… Já s tim takhle chytam protože sem sváteční vláčkař a ten picker mam na to na co byl předurčenej a připadá mi zbytečný vyhazovat prachy za nevyužitek klacek.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 ve 21:46 ® Losfedos reakce na …
-
jakej bys doporucil kravskej ocas?znacku nebo vyrobce nebo odkaz,predem dekuji.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 ve 21:27 ® kubas
-
Tak si kup „kravskej ocas“ a máš to
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 ve 21:22 ® Robur
-
wp bude mít horší očka, víc se to bude motat.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 ve 20:06 ® ZANDER
-
souhlasim se skworem, univerzální prut neexistuje ale tohle by možná šlo, ale moc by mě nebavilo pořád přehazovat špičky podle nástrahy na kterou chytám
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 18:25 ® skwor
-
Fungovat to bude, ale určitě ne tak dobře jako s normálním UL. Konkrétní typy ti sem psát nebudu, na to tu už bylo založeno asi bambilion témat, tak si to můžeš dohledat.
reagovat