Chytej.cz

UL s winklepickerem necteno

14.12.2008 | crazykapr | 2.884 zobrazení | 30 odpovědí

Chtěl bych nějakej univerzál na UL vláčku,chci chytat na malý woblerky typu Hornet,Tiny atd,ale zároveň chci vodit malý gumičky a smáčky. Napadlo mě že bych koupil krátkej WP a měnil bych špičky,na smáčky nejměkčí,na woblery nejtvrdší. Myslíte že by to mohlo fungovat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 8:17 ® crazykapr reakce na …
crazykapr

Za to ti děkuju,ty fora sem si přečetl už dávno a byl jsem z toho zmatenej,tak sem se raději zeptal znova.

reagovat
Středa 17. prosince 2008 ve 22:05 ® Salmo reakce na …
Salmo

crazykapr> To není vyčítání,ani nic jinýho,jen jsem ti chtěl uhlehčit hledání

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 18:25 ® crazykapr reakce na …
crazykapr

Sorry že jsem založil tohle forum,už nikdy takovou blbost neudělám

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 17:40 ® Salmo
Salmo

www.chytej.cz www.chytej.cz www.chytej.cz www.chytej.cz www.chytej.cz www.chytej.cz

No to by mohlo stačit

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 17:25 ® Salmo
Salmo

www.chytej.cz

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 17:20 ® crazykapr reakce na …
crazykapr

Omg,mysli si co chceš,třeba výmluvy,mě je to fuk. Ale výmluvy to nejsou,jen jsem z toho všeho zmatenej,nejsem takovej ODBORNÍK jako ty,a nevím co je pro to a to dobrý. Nekupuju si prut způsobem JÉ TEN SE MI LÍBÍ ale chci spolehlivej proutek na lehkou vláčku,tak mi nepiš svoje názory na to co chci já,mě je to uplně jedno

reagovat
Středa 17. prosince 2008 ve 12:56 ® skwor
skwor

crazykapr: Výmluvy, ty prostě chceš aby ti ostatní psali „mám tohle, chytil jsem na něj tohle a nedám na něj dopustit“. Hledej, sehnat takový prut není žádný problém.

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 7:50 ® crazykapr reakce na …
crazykapr

Nene :-) Já chci vlačák. Ale myslel jsem že neseženu takovej kterej uvodí woby a bude dostatečně jemnej na malý gumky. Nabízej buď chvějivky a nebo pruty nad 20g

reagovat
Pondělí 15. prosince 2008 ve 22:55 ® Robur
Robur

to je o tom srovnat si to v hlavě, ty prostě chceš WP, ale potřebuješ aby ti to někdo schválil. ALe vláčák je prostě vláčák.

reagovat
Pondělí 15. prosince 2008 ve 22:44 ® cormaxx
cormaxx

Hany: dalo se,ale ideální to asi nebylo co?:-)

reagovat
Pondělí 15. prosince 2008 ve 21:43 ® Kubah

Já než jsem měl vláčák tak jsem vláčil s feederem mediem a taky se to dalo :-)

reagovat
Pondělí 15. prosince 2008 ve 20:48 ® kubas
kubas

crazycarp: já mám Colmica Perch plus 240cm, 3–12 a dobrý zvládá vše, ale nejlepší na gumy má tuhou páteř a jemnou špičku

reagovat
Pondělí 15. prosince 2008 ve 20:41 ® cormaxx
cormaxx

Nechápu,proč hledáš wp ,když chceš univerzál na UL vláčku.Nejlepší budeš mít když koupíš vláčák.Už je jedno jestli s chvějivkou nebo klasiku,ale když chceš vláčet tak kup vláčák…:-)

reagovat
Pondělí 15. prosince 2008 ve 20:31 ® čabi
čabi

zkus nexave picker.Má tuhou páteř a hrozně jemný špičky,takže na smáčky jemňoučká špička a na zásek woba tuhá páteř.

reagovat
Pondělí 15. prosince 2008 ve 20:23 ® crazykapr reakce na …
crazykapr

Neříkám že bych neměl,ale do sezony času dost,asi počkám na veletrh,to je nej čas

reagovat
Pondělí 15. prosince 2008 v 19:04 ® skwor
skwor

Na ty bude akorát. Udávaná gramáž je sice 10–25g, ale ve skutečnosti má tak 15g. Už je v bazaru inzerát, jestli máš zájem, tak se mu ozvi.

reagovat
Pondělí 15. prosince 2008 v 19:00 ® crazykapr reakce na …
crazykapr

Já chcu tahat pouze malý hornety a tiny,ty maj 3cm ale maj větší lopatku

reagovat
Pondělí 15. prosince 2008 v 18:50 ® skwor
skwor

crazykapr: Woblery cca do 5–6cm to zvládá.

reagovat
Pondělí 15. prosince 2008 v 18:45 ® crazykapr reakce na …
crazykapr

A s tím Kravským ohonem malý woby asi nee?

reagovat
Pondělí 15. prosince 2008 v 18:38 ® skwor
skwor

3m na woblery je blbost. Jinak pokud máte zájem o kravský ohon na smáčky, tak kamarád bude prodávat Shimano beast master zander multi 2,7/3m 10–25g. Možná ho dá i sem do bazaru, pokud ne, tak mi písnětě osobku.

reagovat
Pondělí 15. prosince 2008 v 18:36 ® crazykapr reakce na …
crazykapr

Já vláčel s WP 3m malý gumy,a bavil sem se,hrál sem si s gumkama atd. :-) ale 3m je pro mě na vláčku dlouhý a woby jsem nezkoušel vůbec

reagovat
Pondělí 15. prosince 2008 v 18:11 ® Mar10

No ja jsem vláčel na WP(prut D.A.M 2,7m cca, naviják shimano a silon 18) a nebylo to špatné malé wobky a twistry šly vláčet bezproblémů. Woby jsem zkoušel jen do délky cca 4 cm.

reagovat
Pondělí 15. prosince 2008 ve 12:21 ® kubas
kubas

Losfedos: to se zeptej nějakých zkušenějších vláčkařů než sem já :-)

reagovat
Pondělí 15. prosince 2008 v 7:39 ® crazykapr reakce na …
crazykapr

Ty fora mám přečtený snad všechny :-) ,ale pořád nwm jak se rozhodnout . . .

reagovat
Neděle 14. prosince 2008 ve 21:52 ® Vlaštovka
Vlaštovka

crazykapr- já s tim takle chytam pstruhy na smáčky, malý voblerky atd., JDE to ale: jak tu padlo horší očka a že jich tam něco je… , potom okolo tý slaboučký špičky se ti bude motat vlasec atd… Já s tim takhle chytam protože sem sváteční vláčkař a ten picker mam na to na co byl předurčenej a připadá mi zbytečný vyhazovat prachy za nevyužitek klacek.

reagovat
Neděle 14. prosince 2008 ve 21:46 ® Losfedos reakce na …
Losfedos

jakej bys doporucil kravskej ocas?znacku nebo vyrobce nebo odkaz,predem dekuji.

reagovat
Neděle 14. prosince 2008 ve 21:27 ® kubas
kubas

Tak si kup „kravskej ocas“ a máš to :-)

reagovat
Neděle 14. prosince 2008 ve 21:22 ® Robur
Robur

wp bude mít horší očka, víc se to bude motat.

reagovat
Neděle 14. prosince 2008 ve 20:06 ® ZANDER
ZANDER

souhlasim se skworem, univerzální prut neexistuje ale tohle by možná šlo, ale moc by mě nebavilo pořád přehazovat špičky podle nástrahy na kterou chytám

reagovat
Neděle 14. prosince 2008 v 18:25 ® skwor
skwor

Fungovat to bude, ale určitě ne tak dobře jako s normálním UL. Konkrétní typy ti sem psát nebudu, na to tu už bylo založeno asi bambilion témat, tak si to můžeš dohledat.

reagovat