Chytej.cz

Zavážení nástrahy necteno

14.12.2008 | Hami | 3.928 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych někajou radu, nebo kombinaci pro zavážení nástrahy člunem. Musím pádlovat a člun je nafukovací…Má sice kapsičku, držáky na pruty, ale přeci jen se bojím píchnutí. Poradíte, kdož už víte? Předem dík

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 14:53 ® chyt a pust

tak si před zavážením dej na hroty háčku kus korku a lodku nepropichneš

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 21:23 ® fish-team-voda
fish-team-voda

kam!kaze:a to si měl vidět kolik nabral vody !! :-D DDDD

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 20:41 ® kam!kaze
kam!kaze

Tak to je mazéééééééc :o)

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 20:26 ® fish-team-voda
fish-team-voda

kam!kaze:podívej se na čtvrté video od zhora!!!.....­..taghle zavážíme my!!!:DDDDDDDD fish-team-voda.webnode.cz

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 20:19 ® kam!kaze
kam!kaze

Mám jen tenhle šmejdík a tam si musím dát sakra bacha abych nepichl.Jinak bych šel ke dnu jak šutr :-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img7036.jpg
Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 20:17 ® kam!kaze reakce na …
kam!kaze

luk888:Tak zkus vzít v potaz to,že se Hami ptá na těch 5%revírů,kde je vyvážka povolená.Pokud máš nějakou radu,tak si ji rád přečtu.Pokud nemáš,tak....... :-)

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 20:10 ® kam!kaze
kam!kaze

Zavážím také na nafukovačce a delám to takhle: do plastového kbelíku,ke kterému mám víko dám boilie,nebo jinou návnadu a mezi to si položím i montáž s nástrahou.Včetně olova.Kbelík zavřu víkem a dám si ho mezi nohy aby se při náhodném přidření vlasce nevysmekl.Na místě ho prostě otevřu,vyhodím montáž a pak k ní nasypu krmení.Docela jednoduché a bezpečné vůči lodi.

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:09 ® luk888
luk888

Hami a jen tak víš že skoro na 95% našich svazových revírů je už vyvážka a vše okolo nepovoleno… Aspon myslim ze to tak stále je kdybych se pletl někdo napište

reagovat
Středa 21. ledna 2009 ve 22:55 ® vondras

já tedy mám prut na břehu při zavážení jinak dnes existují zavážecí lodě na dálkové ovládání lze s nimi vozit krmení i montáže

reagovat