Chytej.cz

Chorvatsko,Kupa,Kupica,Curak,Gacka necteno

13.12.2008 | kinghlína | 3.437 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, muškařil někdo z Vás na nějaké zmíněné řece v Chorvatsku? Rád bych spojil příjemné s užitečným a při dovolený si zamuškařil, pokud máte někdo nějaké zkušenosti pište je sem,díkes.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 15. února 2009 ve 13:52 ® ZN
ZN

Kupa je dost velká řeka, kde se dají chytit velcí potoci. Kupica je zas vyhlášená trofejnímy lipany 50+. Curak je malá říčka. Mám kamaráda, který tam je členem. Jsem tam už několikrát pozvaný, ale zatím jsem se tam nedostal. Takže, informace zprostředkované, mám je od něj. Gacka je hodně podivná, líná řeka s velkými potočáky. Chytá se prý na ní dost blbě, je to snad hodně nezáživné. Ale je na ni právě díky těm potočákům dost velký tlak. Taky informace od toho kamaráda, který tam mnohokrát chytal.

reagovat
Neděle 14. prosince 2008 v 11:47 ® kinghlína reakce na …

O,děkuju moc za info. My se právě rozmýšlíme, jestli chytat ve Slovinsku nebo v Chorvatsku, ale vzhledem k cenám povolenek ve Slovinsku asi zvítězí Chorvatsko.

reagovat
Neděle 14. prosince 2008 v 9:04 ® Piranha
Piranha

Kdo je u tebe CURAK ty…

:D:D:D

reagovat
Sobota 13. prosince 2008 ve 23:36 @ ???

kinghlina: byl jsem na Kupě loni dva dny. Krásná řeka velikosti asi jako vltava ve Vyšáku. Krásně čistá, modrá voda, hluboké tůně. Jsou tam hlavně potočáci a lipani. Bralo mi to hlavně na sucho i když aktivně nesbíraly. Večer to začalo sbírat a to stálo za to. Na velikost ryby nic moc, nej potok kolem 40cm. Jednoho lipana 50+ jsem prošvihl. Letos tam možná pojedu znova.

reagovat