Vyhledávání
BLACK LIST AUKČNÍ SÍNĚ
12.12.2008 | HaD | 7.646 zobrazení | 39 odpovědí
Jelikož jsou mezi námi tací, kteří si v aukční síně zakoupí zboží a následně je neodeberou, nevyzvednou, nereagují na výzvy apod., zřizujeme toto fórum, kde budeme zveřejňovat takové kupce.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 18. prosince 2009 v 19:39 ® HaDová reakce na …
-
jiris> bude to nutné …
reagovat - Pátek 18. prosince 2009 ve 13:12 ® jiris
-
mozna by nebylo od veci udelat u uzivatelu nejake bodovani spokojenosti, neco jako na ebay.
reagovat - Pátek 18. prosince 2009 v 0:23 ® HaDová
-
Upozorňujeme na uživatele Chytej.cz s přezdívkou hasicbol (http://chytej.cz/…je_kdo/7807/) – neodebral vyhranou aukci a nereaguje na pokusy o kontakt – prodejce ani naše.
reagovat - Středa 16. prosince 2009 v 1:01 ® regulus reakce na …
-
Robur> pěknou brigádu má pouze tehdy, pokud to někdo koupí, jinak má spoustu woblerů navíc …
reagovat)
- Úterý 15. prosince 2009 ve 13:58 ® sus1
-
Robur> čti,nepsal jsem,že mě to vadí, jen jak to tam vypadá.Že bych z toho byl zrovna vedle??to ne, jen jsem kolegovi odpověděl.
reagovatLevnější je Aukro.
- Úterý 15. prosince 2009 ve 13:56 ® Robur
-
borci a co řešíte? Pokud to nevadí Hadovi, tak vy můžete jen levně koupit. To se vám nelíbí?
reagovat - Úterý 15. prosince 2009 ve 13:53 ® sus1 reakce na …
-
HT> Tohle už si nějakou dobu taky myslim,bohužel,tak to je a ne jinak.
reagovat - Úterý 15. prosince 2009 ve 13:26 ® Robur
-
tož pokud si to nechá prodejce vozit s USA, tak má pěknou brigádu
reagovat - Úterý 15. prosince 2009 ve 12:52 ® HT
-
Nemohu si pomoct,ale teď to na AUKCI vypadá,jako někde v obchodě,myslím si,že některé věci prodávají přímo obchodníci.Nikoho se nechci dotknou,ale projděte si aukci a uvidíte.
reagovat - Středa 1. dubna 2009 ve 13:01 ® Beer.Beda
-
dave4> Pamatuju si posledního že byl z Vzškova.To budeš ty.Ale pokud by byl zájem tak napiš na mail a domluvíme se.Řeknu to tak jak to je mám doma 5 sad těchto boxů.Napiš za kolik chceš jednu sadu a dál se domluvíme.
Rico> Pokud máš taky zájem tak dej vědět a když Dave nebude chtít všechny tak jsou k dispozici.
reagovat - Středa 1. dubna 2009 v 1:00 ® Rico
-
ja jsem na boxiky taky neco hodil
reagovat - Úterý 31. března 2009 ve 22:03 ® dawe4 reakce na …
-
zdravím … nevím jestli jsem byl v době změny serveru s nejvyšší nabídkou ale na ty boxy jsem dvakrát přihazoval …
reagovat - Pondělí 30. března 2009 v 19:49 ® revoke reakce na …
-
Aukce by měly být spuštěny dnes v noci.
reagovat - Pondělí 30. března 2009 v 18:22 ® Beer.Beda
-
Nechci nikoho zveřejňovat, ale měl bych takový dotaz.Měl jsem v aukci boxy na věci a aukce mi končila v době rekonstrukce serveru a nevím co stím.Měl jsem tak kupce, nick si bohužel nepamatuji a aukční síň stále nepremává.Ten dotyčný se mi neozval.Poradíte někdo ze zkušenějších chytejáků??
reagovat - Pondělí 30. března 2009 v 17:52 ® HT
-
Nedávno jsem vám poslal další email,kde jsem se vás tázal,jestli chcete ještě to zboží.Reakce byla nulová.Nevím co jste ještě nepochopil na tom,že když mě nevijde obchod,proč bych ho znovu nemohl dát do aukce,kdyby jste to zboží chtěl,ozvete se,navíc jsem vám radil o prodloužení úložné doby,ale nereagoval jste.Vám už žádné zboží neprodám,i kdyby mě mělo doma zrezivět.Bez pozdrevu HT
reagovat - Neděle 29. března 2009 ve 22:42 ® rikro reakce na …
-
Kolego Rybáři ale není to vůbec feer ,tak mě pošpinit A ještě uvádět celé jméno,Navijáky jsem viděl znovu v aukci,tak jsem se už neozval,Pokud trváte na ukončení obchodu jsem pro ,ale po slušné omluvě a smazání toho co jste o mně napsal.Pane nejsem žádný podvodník o odebere zboží a nezaplatí. Rikro
reagovat - Pondělí 23. února 2009 ve 22:37 ® HT
-
POZOR,POZOR,POZOR.Dne 25.1.2009 mě zkončila aukce,kterou vyhrál člověk pod nickem RIKRO,jelikož jsem měl ještě jednu aukci na kterou přihodil,která měla končit 28.1.2009,nabídl jsem mu,že počkáme až zkončí a poslal bych mu oba dva navijáky naráz,aby ušetřil za poštovné.Tak se taky stalo,dne 28.1.2009 skončila akce druhého navijáku a dotyčný mě zaslal adresu na kterou jsme měl zísilku odeslat.Jak na potvoru mě skolila v těch dnech chřipka a proto jsem odepsal že to odešlu až za týden.Tak se taky stalo,dne 3.2.2009,což nebyl ani týden jsem zásilku odeslal na uvedenou adresu,dotyčnému jsem napsal na email,že balík byl odeslán a dal jsem mu číslo podání,aby si mohl balík sledovat,poděkoval a napsal že už se těší.Dne 5.2.2009 byla zásilka doručována a bohužel ji pan * nevyzvedl,proto jsem mu dne 7.2 napsal jestli je nějaký problém.Odepsal že je taky nemocný a že zásilku převezme na konci dalšího týdne,souhlasil jsem a věřil že to tak bude.Dne 14.2 jsem zjistil že zásilka ještě převzeta nebyla a proto jsem znovu ptal,co se děje,že ještě nepřevzal zásilku,byl jsem ujištěn že ji hned na začátku týdne vyzvedne,čekal jsem a sledoval,jestli se tak stane,BOHUŽEL mě v pátek 20.2,kdy zásika byla uložena na poště poslední den napsal že ji opravdu nevyzvedne,že je mu to líto.Já jsem byl pochopitelně rozhořčen a napsal jsem mu,že když zavolá na poštu,tak mu úložní dobu prodlouží,ale na to už nereagoval.Napsal jsem mu proto další email,kde jsem mu nabídl,platbu předem na můj účet a poté bych mu zásilku odeslal,psal jsem mu aby se ozval pokud s tím souhlasí,bohužel zase bez odpovědi.Teď čekám až se mě zásilka vrátí zpět.Proto bych vás chtěl upozornit na tohoto člověka,aby s váma nevydrbal,tak jako se mnou.Je to nějaký ,jeho nick je * používá dva emaili a to * a .Pokud mě někdo nevěří,tak tady je odkaz na stránky české pošty,kde je vše vidět www.cpost.cz Takovouto jsem měl zkušenost,se kterou se s vámi podělím,aby jste nedopadli jako já.Pokud jsem něco zanedbal a pan RIKRO bude mít pocit,že se tímto cítí dotčený,tak ho prosím,aby se mě ozval a můžeme ten obchod dokončit dle smluvených pravidel a já se mu tady na těcto stránkách omluvím,za křivé nařčení.Lovu zdar. Příspěvek byl 30.3.2009 v 18:16 editován administrátorem revoke.
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 ve 14:32 ® Prutos reakce na …
-
crazykarp: Podle čísla zásilky si na stánkách české pošty dohledej jestli už byl balík doručen, nebo jestli někde bloudí..
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 18:03 ® Piranha
-
Mozna jsem tu prvni, ale priznam se, ze jsem si spatne precetl inzerat a po upozorneni na to, ze jsem vyhral aukci, jsem si to po znovuprecteni rozmyslel.Jednokomorove pouzdro jsem opreavdu nepotreboval a dotycnemu se za to patricne i zde omlouvam.Omluva dorazila i mejlem.Nic vic nemohu udelat, jen rict ze mne to mrzi.
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:08 ® Kubajs
-
Tomash se mnou vyměnoval woblery asi 3× myslím vše proběhlo bez problémů
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 16:16 ® crazykapr reakce na …
-
Já se trošku začínám bát,Uživatel maca1111 vyhrál v aukci feeder,poslal jsem mu ho ale nic zatím nepřišlo(10 dní) Napsal jsem mu email jestli došla zásilka,odpověď zatím žádná
reagovat - Pondělí 15. prosince 2008 v 10:21 ® FABi reakce na …
-
S prodejcem a zároveň kupujícím TOMASH jsem v minulosti udělal pár obchodů a vše proběhlo bez problémů.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 ve 23:01 ® HaD
-
Příspěvky, které se netýkali fóra byly smazány. Díky za pochopení. Na rozpravy je zde diskuze.
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 v 17:43 ® HaD
-
„nesolidni“ kupec ma moznost se vyjadrit. Pak je na kazdem, zda mu da svou duveru.
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 v 15:59 ® Tomash
-
Flash25 : Tys mi něco psal na Skype? Já Skype nemám a tudíž ho ani nepoužívám, takže tady asi vznikl problém. Pro mě jsi nesolidní prodejce – nevím, co zde píšeš o dovolených – já žádnou neměl, to asi ty a pak píšeš o solidnosti mě. Prodal jsem i koupil spoustu věcí, je mi fuk, jak to vidí Flash25, ale cítil jsem potřebu sem napsat, jak to skutečně bylo. Toť vše.
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 v 15:35 ® Flash25
-
Tomash – Pokud já vim,tak to bylo o dovolených a já jsem ti říkal,že to nestihnu poslat a že se vrátim v určitý datum a potom to pošlu,samozřejmě si souhlasil. Kdyby si mi potom aspon dal vedet ze uz ji nechces,několikrát jsem ti psal na skypa,ale ono nic. Prostě jsi pro mě a doufam,že i pro ostatní nesolidní pro obchod. měj se
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 ve 13:28 ® sgt.mooody
-
Taky si myslim,prodejce a kupující by si problém měli vyřešit mezi sebou,ale zase na druhou stranu je dobré na toho kupce upozornit ale někdy to třeba neni jeho vina
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 ve 12:28 ® sus1 reakce na …
-
HaD:Tak to musíš ale vedět přesně,proč to ten dotyčný nekoupil?,než uveřejníš jeho jméno.)-(nejen ty)(nemoc,služeb.cesta.atd),protože logicky to bude plodit nepřátele serveru a to asi neni zrovna třeba,že jo?!
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 ve 12:01 ® HaD reakce na …
-
Sus: to se netyka obchodovani na serveru
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 v 11:37 ® sus1
-
Takže tohle je forum, kde si prodávající a kupující budou řešit svůj problém?? To bys měl založit ještě forum, na jakým webu nakupovat a kde ne,protože to posílaj o něco déle než ten první??!!To budou mít pak partneři radost.
reagovat