Chytej.cz

BLACK LIST AUKČNÍ SÍNĚ necteno

12.12.2008 | HaD | 7.643 zobrazení | 39 odpovědí

Jelikož jsou mezi námi tací, kteří si v aukční síně zakoupí zboží a následně je neodeberou, nevyzvednou, nereagují na výzvy apod., zřizujeme toto fórum, kde budeme zveřejňovat takové kupce.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Sobota 13. prosince 2008 v 10:25 ® Tomash
Tomash

nemlže = nemůže

reagovat
Sobota 13. prosince 2008 v 10:24 ® Tomash
Tomash

Flash25 : Tu tvou bláznivou ledvinku jsem chtěl pro kámoše k narozeninám – psal jsem ti dva emaily hned po vydražení, ozval jsi se ale až po 14ti dnech od skončení aukce – den po kámarádově oslavě. Rád bych tedy tuhle skutečnost uvedl na pravou míru. Pokud koupím věc v aukci, čekám, že ji prodejce chce skutečně prodat a bude jaksi aktivní v prodeji. Pokud nespěchá, nemlže se divit, že o věc třeba i ztratím zájem…

reagovat
Sobota 13. prosince 2008 v 9:40 ® sethy reakce na …
sethy

Flash25: tak tys to TOMASHovi aspon neposlal, ja bohuzel MORINovi jo a prut uz vic jak mesic bloudi nekde na poste:-D co uz. jo Davide dik za toto forum, nejak me to nenapadlo vyresit to takhle

reagovat
Sobota 13. prosince 2008 v 0:16 ® Prichy
Prichy

HaD: system aukro ebay apod? ale dle me je to docela napr, protoze se neni tolik obchodu, takze „znamkovani“ nebude mit az takovou vypovedni hodnotu. Navic pokud clovek neco prodava na vise zminenych serverech, tak plati poplatky, to filtruje zase ruzne „vykutalene“ kupce.

Navic kazdy uzivatel, at jiz kupujici ci prodejce je registrovan pomoci adresy ci bankovniho uctu, ze jde opravdu o „nejakou“ fyzickou osobu, ne jen vtipalka.

tezko se ti to bude resit, nezavideni hodna situace

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 21:06 ® Michal/
Michal/

HaD> Ty vždycky něco vymyslíš :-D S tím se počítá :->

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 20:10 ® HaD
HaD

Udelat s tim nemuzeme nic, aspon se na problemove kupce upozorni. Ale zkusime neco vymyslet.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 19:58 ® Flash25
Flash25

ahoj HaDe – Díky za tohle téma,protože se mi stalo přesně co píšeš, vyhrál aukci,napsal jsem mu abych se domluvil,napřed že jo,potom že si to rozmyslí a od tý doby žádná reakce. Jméno je TOMASH.
Samozřejmě jsem měl i bezproblémový prodej s jiným uživatelem.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 19:37 ® Michal/
Michal/

HaDe- Je to hezké, že je tady to forum, ale co se dá udělat v takovémto případě? Nic. Maximálně se tak varuje před někým, komu se nedá věřit.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 ve 12:07 ® HaD
HaD

Prvním takovým je uživatel „Morin“. Doporučujeme tomuto uživateli zboží neprodávat.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1