Chytej.cz

Poraďte mi prosím necteno

11.12.2008 | Rossi | 2.369 zobrazení | 12 odpovědí

Čau v lednu chci jet na 24H na pískovnu štít B a chlěl bych se zeptat jestli mi někdo poradí jáké boilie použít (jaká firma , velikost , příchuť) Nebo mám spíš použít nějaké pelety.A kolika kg si mám zakrmit místo abych si chytil nějakého toho kapříka.Díky Kubas

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 12. prosince 2008 v 16:26 ® ZANDER
ZANDER

čus, Štít znám celkem dobře a hlavně Béčko, já tam jezdim jenom v létě a nejvíc úspěchů mám vždy na jahodový boilí od tamdem baits, ale na podzim a v zimě tam prej nejvíc de ´´na odbyt´´ boilí s příchutí mušle. s množství krmení to nepřáháním, já osobně položim svoji montáž a okolo rozhodim max 5 kuliček boilí! a co vim tak mám největší úspěch, plno lidí to hrozně překrmuje a maj pak minimum úlovků. ale je zima tak bych si našel nejhlubší místo a prokrmil to o trochu víc ale nepřeháněl to

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 1:24 ® 

jájá- taky souhlasim :-) ,ale alchymie pomáhá taky bych řek :-D .Proto jsem spíš doporučil vše z patentek,přece jenom se od nich kapři nemohou odtrhnout.A ted´v zi­mě asi nic sladkýho není dobrej nápad,ikdyž co kapr to unikát,jak u lidí :-D ..Kuku,ale nesmí chybět nikde to je pravda ;-)

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 1:04 ® 1Mara
1Mara

jájá – máš pravdu,kukuřičku stále v kapse :-) .

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 1:00 ® jájá
jájá

Ještě mě napadlo. Kamarád je pořád věrný kukuřici. Je pravda, že časem se soustředil jen na bonduel a světe div se pořád mu to ryby žerou :-) Tak neopomeň i na klasiku. Víš jak to chodí: mladý rybář, poděděné náčiní, kousek mlsu z lednice a je králem vody. Čím větší alchymie, tím slabší úspěch. Proto vem s sebou i nějakou klasiku, v autě se to ztratí a ve vodě to třeba rozhodne.

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 0:46 ® Rossi

dík ti

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 0:45 ® jájá
jájá

Už skoro nejsem kaprař, víc mě chytla vláčka a to i v zimě. proto radím: Hlavně měj s sebou dobré boty a kvalitní funkční fusky. Když je teplo na nohy , tak je teplo na celé tělo. Jo a s těmi koulemi- hlavně nepřekrm. Kapr přijímá v zimě o dost méně než v létě, pak by jsi taky mohl chytit velké kulčo.Držím palce ať to vyjde. :-)

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 0:38 ® Rossi

nn

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 0:35 ® 

Už jsi nekdy takhle vyrazil na kapry takhle v lednu? 24 hodin to budes celej den v aute ne :-D

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 0:24 ® Rossi

Z Jakuba Je to cca10Km od Kutné hory

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 0:19 ® 

A odkad přesně jsi?

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 0:16 ® Rossi

moc díky skusim to

reagovat
Pátek 12. prosince 2008 v 0:12 ® 

no ja bych se spíš bál aby ti to nazamrzlo:-D ..Jinak ja osobne bych prokrmil asi hodne malo napriklad krmenim obchod.mikbaits.cz
a neprehanel bych to,mozna ze i celkovy baleni je moc.No a přidal bych nákej pořádnej atraktor,jako napríklad posilovač tekutý Sensas-Aromix-Patentka 500ml- prodávaj to trěba ve www.braunstar.cz ..Jako nástrahu bych použil obchod.mikbaits.cz tohle bych nastražil já..Třeba to neuzná každej,ale já si myslim že by jsi mohl mít úspěch pokud budeš mít rochu toho stěstíčka :-)

reagovat