Chytej.cz

Časopis Rybář necteno

3.12.2008 | obor | 4.308 zobrazení | 23 odpovědí

Ako by ste hodnotili nový časopis na trhu Rybář? Počet strán k cene celkom zaujimavý, čo hovoríte na obsahovú a odbornú stránku časopisu ?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 6. prosince 2008 v 0:25 ® HaD reakce na …
HaD

O tom právě nemluvím. A lidi, kteří používají krmné kampaně na dravce, či loví trofejní kapry na plavanou znám.

reagovat
Pátek 5. prosince 2008 v 19:17 ® Mr.Stick reakce na …
Mr.Stick

@HaD: Možná je to jen můj subjektivní pohled. Jde mi o přístup k rybařině jako k celku v širokém rybářském spektru. Jak často lovci u nás používají krmné kampaňě na dravce, kdou nás efektivně chytá trofejní kapry na plavanou a tak dále.

reagovat
Pátek 5. prosince 2008 ve 14:18 ® HaD reakce na …
HaD

Mr.Stick: v čem konkrétně máš pocit, že jsou Angličani dál než my a v které technice? Tedy pokud pominu celkový přístup k rybařině jako takové.

reagovat
Pátek 5. prosince 2008 ve 12:15 ® Halibut

Mně se líbí, má všehny tři čísla a jsem spokojený. Dobří autoři ze západu i od nás, je co číst, stránek je hodně. Cena je jiná věc, ale i když zvednou na 50,–, bude to za ty stránky stát.

reagovat
Pátek 5. prosince 2008 ve 12:12 ® obor

Neviem ako to majú vyriešené s distribúciou, zatiaľ ma dosť prekvapuje, že časopis nezoženiete hocikde! U nás doma ho nemajú v celom meste, musel mi ho syn kúpiť v Trenčíne, a čo je asi najviac zarážajúce je fakt, keď som volal kamarátovi na Vsetín aby mi ho tam kúpil, tak mu povedali o takom časopise ani nechyrovali! Dosť čudné! Uvidíme ako budú pokračovať ďalej, cena bezkonkurenčná(u­vidíme dokedy?).

reagovat
Pátek 5. prosince 2008 v 10:41 ® mana01
mana01

Mám trafiku, tak že Rybáře prodávám. Je to dobrý časopis, ale také nevěřím, že zůstane stejná cena za stejný obsah. Trafiku mám na Dobříši, kde je rybařina národním sportem, ale rybářských časopisů prodám tak 5 kusů do měsíce. Při dnešní dostupnosti internetu to mají vydavatelé fakt těžký.

reagovat
Pátek 5. prosince 2008 v 0:12 ® Mr.Stick
Mr.Stick

Díky tomu, že Ring dělá i Kapra, v Rybáři otravuje kaprařina minimálně, to je první pozitivní věc. Druhou pozitivní věcí jsou články anglických rybářů, je vidět, že jsou prostě mnohem dál, než my. Úplně každý mi dodá novou informaci. A nejen angličani, takový Olivier Portrat, Bertus Rozemeijer a další mají jistě co říct a tím mi články českých autorů plně nahradí.

Abych jen nechválil, nevěřím, že vydrží dlouhodobě cena a minimum reklamy, to prostě není ekonomicky možné. A samozřejmě i já v číslech najdu články, které mě nezaujmou.

reagovat
Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:16 ® gobek

není to špatný časopis,ale přiklonil bych se ke dvořákovi a přivítal bych víc českých autorů. jinak 1.

reagovat
Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:06 ® toledo reakce na …

Začiatkom roka som zrušil predplatený odber slovenských rybárskych časopisov pre neskutočne veľa imbecilných reklám a ich nulovej výpovednej rybárskej hodnote. Marazmus. Rybář ma príjemne prekvapil je to najlepšie čo sa dá momentálne dostať v prístupnom jazyku. Držím palce.

reagovat
Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 20:55 ® Losfedos
Losfedos

cena dobra ,kvalita je umnerna cene…

reagovat
Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 14:08 ® dvorak

Málo peněz za hodně papíru.Články teda nic moc,přivítal bych více domácích autorů,nějak se mě zastesklo po dřívějších článcích v Kajmanu.

reagovat
Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 13:53 ® BlueShark
BlueShark

Ano, Rybář predstihl vsechny casopisy, mozna i proto, ze je zpracovavan uz v cizine a plno clanku je jen preklad. Ale za tu cenu NEKUPTE TO!!! Jinak je to plno obrazku, i kdyz to dela caopis hezkym, tak mozna na ukro clanku, ale porad je fakt cislo 1 :-)

reagovat
Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 13:34 ® Kosmik

Zatím se jeví jako skvělí časopis, hodně stránek a přiměřeně reklam.

reagovat
Čtvrtek 4. prosince 2008 v 7:32 ® aspius
aspius

Súhlasím s hechtom, že momentálne je to asi najlepší rybársky časopis na česko-slovenskom trhu. A zatiaľ je priaznivá aj jeho cena.

reagovat
Čtvrtek 4. prosince 2008 v 0:06 ® cercer
cercer

jo,taky si myslím,že je slušný.Za málo peněz dost muziky…

reagovat
Čtvrtek 4. prosince 2008 v 0:02 ® hecht
hecht

Dle mého názoru to je v tuto chvíly to nejlepší na našem trhu. Dlouho jsem to tvrdil o plátku Kajman, ale poslední dobou má co dohánět.

reagovat
Středa 3. prosince 2008 ve 23:55 ® cercer
cercer

tuším,že před měsícem,jsem tu položil podobnou otázku na stejný časopis…jen česky..:-D D

reagovat
Středa 3. prosince 2008 ve 22:17 ® MiK
MiK

Robur> na Moravě až příští týden.

reagovat
Středa 3. prosince 2008 ve 22:06 ® Robur
Robur

o nějaký takový vychází?

reagovat
Středa 3. prosince 2008 ve 21:56 ® farnas
farnas

Myslim ze je to ten nej casopis rybarskej dobra cena a hodne stranek

reagovat
Středa 3. prosince 2008 ve 21:42 ® albin
albin

Je super akorát by některé věci mohli být rozepsány i na víc stran.I na úkor menšího počtu článků.

reagovat
Středa 3. prosince 2008 ve 21:36 ® skwor
skwor

Mě se líbí. Ale asi nejsem ten pravý, kdo by to měl hodnotit :-)

reagovat
Středa 3. prosince 2008 ve 21:28 ® BigMike

Kde se v Táboře ptám, tak ho nikdo na stánku nemá!!!:((

reagovat