Vyhledávání
Jak vám vyhovují smáčci
28.11.2008 | farnas | 28.839 zobrazení | 285 odpovědí
Jak vám vyhovují smačci?Jelikoz je to mladá technika, a nastraha, ptam se vas jak se vam zalibila nebo v cem vas zklamala.Muzete davat i fotky smacku nebo ulovky na smacky diky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 28. září 2010 ve 21:29 ® osprey
-
A hele, co vyplavalo.
Smáček je nástraha jako každá jiná. Akorát se díky ní spousta lidí naučila trošku nástrahy vodit, když to holt samo pořádně nechodí.
reagovat - Úterý 28. září 2010 ve 21:25 ® Mrakoš
-
Tak jsem se nechal inspirovat, nakoupil pár smáčků a vyrazil na okouny na přehradu. Ale nefunguje to !!! Hodím ho párkrát, přijede štička a urve mi to. To se stalo 3 – pak jsem tam dal třpytku jako obvykle. S lankem to asi nebude smáčkování
reagovat - Neděle 7. prosince 2008 v 10:38 ® Prichy reakce na …
-
albin: tak to jsme se nepochopili, odpovidal jsem uplne bez emoci
reagovat..... je samozrejme kazdeho vec, jak nastrahu napichne, hlavni je, ze umi co nejefektivneji chytat a uz vubec nemam „patent na rozum“
- Sobota 6. prosince 2008 ve 23:26 ® albin
-
Prichy:Já tě nechtěl rozčílit vysvětloval jsem situaci.Stejně je zajímavý jak jsme na netu všichni popudlivý.U vody by to bylo ouplně jinší.
reagovat - Sobota 6. prosince 2008 ve 22:06 ® Prichy reakce na …
-
albin: snazil jsem se jen poradit ci nasmerovat, je mi celkem fuk, jak smacka pouzivas a mohu se plest na tve vode nechytam, takze to byla spis vseobecna pripominka
reagovat - Sobota 6. prosince 2008 v 17:41 ® albin
-
Prichy:No mluvil sem spíš o uříznutém smáčku a jeho barvě.Jelikož mi zbyl už jen tento téhle barvy tak sem ho vyfotil tak jak byl naposledy nastražený.To ryby drbaly do ocásku a nedobíraly ani když sem ho nechal chvíly ležet.Příště pro tebe přepíchnu.
reagovat - Pátek 5. prosince 2008 ve 22:15 ® HaDová reakce na …
-
reagovat
- Pátek 5. prosince 2008 ve 21:48 ® 3stan
-
Prichy-dakujem. vyzeraju naozaj podarene,klobuk dolu. nejake clanky som uz studoval. viem,ze treba objednat nejaku dojzlozkovu hmotu a farby,urobit si formy…
reagovat - Pátek 5. prosince 2008 v 19:18 ® doktor.fiSh reakce na …
-
krásny „loupežník“, chcel by som mať taký fotoaparát
reagovat - Pátek 5. prosince 2008 v 18:45 ® Filip00
-
mi teda dáváte tento rok jsem začal chytat na gumy a abych pravdu řekl tak jsem chytl 1 štičku kolen 35 a asi ještě nasazenou, nějak nevím co dělám špatně, ale obdivuji včechny kterým gumy šlapou. Já je umím tak akorát utrhnou
reagovat - Pátek 5. prosince 2008 v 17:20 ® clingfish reakce na …
-
hecht. podle me ty ocasky nemaji na nic vliv, chyta mi to stejne s nima jak bez nich, dokonce kdyz mi dosli smacci tak sem rozrezal kopyto na nudlicky a brali to taky, ale to uz asi zalezi na to, jak moc zerou
reagovat - Pátek 5. prosince 2008 v 16:39 ® farnas
-
HaD: opravdu peknej takovej vranovak.
reagovat - Pátek 5. prosince 2008 v 15:22 ® Prichy
-
3stan: ono to neni tak jednoduche, osobne jsem s tim stravil nekolik let a investice se asi ani nikdy nevrati, pokud zadas do google soft plastic making urcite se dozvis vice
reagovat - Pátek 5. prosince 2008 v 15:19 ® Prichy
-
HaD: moooc krasnej kousek, ja to dnes bohuzel nevychytal, tak tam neco starsiho..
hecht:
reagovattak vlacet vodou se da cokoli a nikdo nerika, ze to bude nefuncni nebo tak neco, ale ma to sve ale kde hraje roli kolikrat i drobny detail
- Pátek 5. prosince 2008 ve 14:29 ® HaD reakce na …
-
smáček byl po operaci umístěn do viditelného místa
reagovat;
- Pátek 5. prosince 2008 ve 14:28 ® HaD reakce na …
-
ten dnešní se moc nerozjel, spíše stál na místě a polykal. Pak jsme mu to složitě vyoperovali, ale odplul svižně
reagovat - Pátek 5. prosince 2008 v 9:36 ® hecht reakce na …
-
Prichy – řešils někdy ty ukousnuté ocásky na smáčcích??? Napadlo mě, že bych něco nastřihal z nepotřebných twisterů a navařil jim náhradní ocásky.Ty od NÁSTRAHY. CZ jsou super, ale na tohle trpí.
reagovat - Pátek 5. prosince 2008 v 9:33 ® hecht reakce na …
-
No sakra tak to abych začal vyjednávat s manželkou, abych se na nějaký ten sraz taky dostal
reagovat - Pátek 5. prosince 2008 v 9:14 ® 3stan
-
Prichy-co tak hodit nejake foto tvojich vytvorov. tiez sa pohravam s tym,ze zacnem vyrabat. Nemohol by si poskytnut nejake info
reagovat - Pátek 5. prosince 2008 v 0:41 ® Prichy
-
Had, Tomik: diky za slova uznani, opravdu to potesi (docela by mne zajimalo, jak to mate v pomeru moje smacky a mikrosmacky, muj tester (kostnak) chyta pouze UL, takze se mi moc tem vetsim nevenuje
hecht: neni to komercni zalezitost, spis pro pratele kolem mne a kluky zde na chytej (vetsinou se domluvi a na srazu si vyberou)
albin: mas hacek moc daleko, chce to mensi hlavicku s mensim hackem na tyto smacky
to All: pochlubte se, jak dlouhe mate jizdy se smackama, obcas kdyz okoun ma „svoji“ dokaze mi jet i nekolik metru a je cely stastny, ze chytil rybku…ale chyba lavky
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 19:51 ® Losfedos
-
dobre se jig hacky upravuji el.klestemi ucvaknout a pilnikem zapilovat,da se to krasne upravit i u vody podle potreby… ale ze smacky se da hodne improvizovat a vymyslet neustale nove figle.
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 1:54 ® hecht
-
Experimentů se dá dělat fakt hodně.Zkoušel jsem schovat tu hlavičku do smáčka, nebo na steemrový háček nasadit větší brok do těla smáčka.Budu v tom pokračovat, teď teda zkusím tu špičatou hlavu uvidíme uvidíme …
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 0:33 ® HaD
-
velmi zajímavý poznatek jsem učinil při letošním natáčení přívlače II. Pokud je hlavička do špičky (buď originálně, nebo upravená), má smáček o poznání lákavější pohyb než s hlavičkou kulatou. Lze to upravit peánem.
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 0:26 ® hecht
-
Prichy – k tomuto jsem taky dospěl i když zcela náhodně.Jednou jsem šel s woblerky na říčku a po dvou hodinách bez záběru jsem hledal co ještě zkusit.V kapsičce jsem našel jednoho smáčka ale bez háčku, jediné použitelné co jsem našel byla lehce orezlá marmyška píchlá ve vestě.Na tuto ,,supersestavu'' se z místa které bylo před tím úplně mrtvé, začal z vody houpat okounek za okounem.Nevadila jim ani zašmudlanost smáčka, ani háček jako liška. Dalo by se od Tebe odkoupit pár těch Prychysmáčků na zkoušku ???
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 0:13 ® hecht
-
HaD – Pravdu díš, ale jak jsem psal mám rád ten můj kravský ohon Moritz Milenium s Techniem Mgs a 0,14 vlascem mi to připadá jako prodloužená ruka.Pro ten druhý způsob používám W.picker, ale ten prut je jiná cenová skupina a nemám z toho ten krásný pocit…
reagovat - Středa 3. prosince 2008 ve 22:48 ® albin
-
cormaxx:No vždyť sem to psal,že to má barvu spíš jako hnoják.Zkus to je to super.Hlavičku sem koupil,forma je ve výrobě(už půl roku)ach jo.
reagovat - Středa 3. prosince 2008 ve 22:42 ® cormaxx
-
albin: no když si „představim“ jak tohle bude chodit tak to bude spíš nějakej červ skákající po dně a ne imitace rybičky… PS:Přesně na takový hlavičky jsem si chtěl nechat udělat formu.Už jsem měl komplet výkres a měl jsem za to,že jsem vymyslel trochu jinej vzhled
reagovattak ne no
- Středa 3. prosince 2008 ve 22:33 ® albin
-
Tak tendle je tedy větší má 3cm a je na normální jigovce.Ten menší sem asi ztratil.
reagovat - Středa 3. prosince 2008 ve 21:58 ® Losfedos
-
tak to rozhodne zkusim.moc dekuji.
reagovat - Středa 3. prosince 2008 ve 21:54 ® albin
-
Smáčky samozřejmě používám taky,záleží na okolnostech.Někde sem sehnal smáčky v barvě hnojáka(nevim už kde)a ty sem ještě zkrátil tak na 1 až 1.5 cm.Napíchuji je na mini jigovky beztoho nalivku na ramínku a používám je když už nevim co bych dal.Letos na pstruhovym potoku jsem tahal okouna za okounem a dva minimálně dvakrát během chvilky.A to sem je vyháčkovával v ruce.Jinak mám na ně rekord z jedný malinký jamky na řece kde bych čekal tak tři sem jich chytil 20 za 20 minut na cca 25 hodů.Zajímavý je,že s touto nástrahou okounům nevadí ani 0.10 pletenka a velká karabina. Vřele všem doporučuju.
reagovat