Chytej.cz

Hotové krmení. necteno

25.11.2008 | Piranha | 15.524 zobrazení | 137 odpovědí

Zajímalo by mne, jaké kdo z vás používá hotové krmení, nebo posilovače, jak si je různě míchá a připravuje, pro lov na feeder či plavanou. Na našem trhu je velká škála výrobků od např. polské firmy Lorpio, nebo již tradičně anglické firmy.Pište sem zkušenosti jak směs mícháte, posilujete a které kam jsou vhodné.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 12. února 2009 ve 22:13 ® 1Mara
1Mara

To beru dej ale vědět do předu aby jsem si ulil papírky zlatý :-D DD

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 ve 22:10 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Máro,Piranha: než začne závodní sezóna, tak vás vezmu s sebou do Fish-pro v H.Počernicích. Tam je výběr takovej,že se vám protočej panenky…

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 ve 22:09 ® 1Mara
1Mara

Salmo upřímně blbnu takle s novou rybařinou teprv rok, takže ty nové věci nemám ani čas se učit, ale mám vás né vy vždy poradíte jako prášek :-D

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 ve 21:46 ® Salmo reakce na …
Salmo

1Mara> Míchat !! :-))

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 ve 21:32 ® 1Mara
1Mara

No já zatím než začnu si mýchat tak do teď chytám na trapera a jsem spokojen a ulovky z loňska tomu nasvědčují a to bylo vše na trapera :-D

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 ve 21:28 ® Salmo reakce na …
Salmo

Piranha> Jo,ale za ty prachy bych koupil něco jinýho.Jak jsi psal,vyzkoušej a uvidíš…

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 ve 20:43 ® Piranha reakce na …
Piranha

Salmo uvidim a vyzkousim.

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 ve 20:32 ® Michal/
Michal/

Piranha< Pokud to nejsou novinky, tak sem už ten zelený na cejny na řeku měl a mělo to citronovou vůni a bylo to super. Akorát na to šli víc kapři a karásci, než cejni.

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 ve 20:32 ® Salmo reakce na …
Salmo

Piranha> Ten MegaMix neber.Stojí to za howno…

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 ve 20:31 ® Piranha
Piranha
reagovat
foto/forum/2009/th-img7534.jpg
Čtvrtek 12. února 2009 ve 20:29 ® Piranha
Piranha
reagovat
foto/forum/2009/th-img7533.jpg
Čtvrtek 12. února 2009 ve 20:29 ® Piranha
Piranha

Co se tyce lorpia jsem si uz na letosek vybral nejaky, mimo modry plotice jeste tyto.

reagovat
foto/forum/2009/th-img7532.jpg
Čtvrtek 12. února 2009 ve 20:26 ® Michal/
Michal/

Mno viděl sem to v DVD chytáme na feeder od M. Tychlera. Prý to vynáší hezky k hladině. Ono se to přidává do krmení a je to fajn, tak nwm :-D

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 ve 20:22 ® Piranha reakce na …
Piranha

TTX je mrcha bobtna a bobtna a porad je to ridky a pak toho mas sto kilo :-D

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 ve 20:03 ® Michal/
Michal/

Piranha< Na závodech se mi osvědčilo tohle: www.gammarus.cz , www.gammarus.cz trochu tohodle, ale skoro sem ho tam moc nedal, www.gammarus.cz , Šlo to perfektně, umístil sem se na 3. místě cca se 38 lidí, takže to bylo fajn. Timára ti můžu jen doporučit, sice je moc v obchodech nemaj, ale jsou super. Proto sem spíš u Lorpia, protože to se dá sehnat všude :-D Akorát chcu letos jít do anglických vloček a do TTX kukuřice. Tak jsem zvědavý, akorát pořád nevím jak s tou TTX naložit.

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 v 19:03 ® Kubah reakce na …

skwor> Kosák mi psal na mrku, že ji používá.. Já měl loni pár pytlíků a šlape dobře.

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 v 19:00 ® skwor
skwor

Hany: Tu věc na G, kterou neumím ani napsat, používal loni kamarád. Nestěžoval si.

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 v 18:58 ® Salmo reakce na …
Salmo

Piranha> Senzas neznám,jedině Sensas :-) Ale musím ti dát za pravdu,že je to parádní krmení.

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 v 18:56 ® Kubah

Já chci letos střídat směsi od Traperu a Gutkiewicze. Od strejdy jsem si přivezl ječmen a pšenici, vařenou ji budu přidávat.. Namíchám to se strouhankou a přidám plechovku kukuřice..

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 v 18:46 ® Piranha
Piranha

Michale mel bys zkusit vyrobky od M. van den Eyndeho, jsou vyborny, ja bych chtel zkusit Timara madarskyho, ale neni kde ho koupit.Jinak letos budu nakupovat dost senzasovy vecicky, docela mne prekvapily.Nebud jen u Lorpia, nebo Trapera, zkousej jiny veci.Myslim si ze treba Senazas 3000 je dobra vec.

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 v 18:22 ® Michal/
Michal/

Piranha< Vypadá to hezky, ale zřejmě zůstanu u domácích produktů ( to co sám zkutím v kuchyni ) a nebo u značky Lorpio.

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 v 17:04 ® jarvan

Jádocela s úspěchem používám základ z kukuřičného šrotu (jemnou mouku + na hrubo drcenou _ mám výhodu, že vlastním šrotovník, tak že si můžu udělat hrubost jakou potřebuji) s šrotem z ovsa a s nahrubo namletou sušší houskou nebo rohlíkem kvůli lepší pojivosti. A tento základ ochutím koupenou směsí. Nejlépe se mi osvědčila ořechová příchuť. Je to pytlík 1900g asi za 140Kč.
Z jednoho pytlíku namchám asi tak 6 nebo 7 kg krmení a docela mi berou. Jesou dny, kdy zarytí nekrmiči chytnou tak jednoho nebo dva kousky a já něco kolem deseti.

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 v 15:30 ® Piranha
Piranha

V novym kajmanovi na zadni strane casopisu je reklamni mini katalog noveho krmeni na feeder posilovacu a docela mne zajimaj ty plovouci kulicky SUPER PIPS.Jsou uz i predvrtany pro pouziti na vlas, ale pise se i ze jsou pouzitelne i klasicky na hacek.Prichut mne nadchla hlavne konopi a arasidy.Dale jsou tam nejaky posilovace a smesy na plavanou a feeder a plno anglickejch vlocek.Podrobnejsi katalog je na www.kajman.cz Jinak znacka tech vyrobku je Lastia.Juknete se, nevypada to zle.

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 ve 14:51 ® Michal/
Michal/

Piranha< Už vidim ty starý babičky jak volaj policajty, že tam lítá zloděj :-D :D Navíc na sídlišti bych ani nechodil po trávníku kvůli psích hownech :-D To by bylo jen a maám ju a šláp.

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 v 7:52 ® Piranha reakce na …
Piranha

Michal, mas videt monastra, ten jak vidi ze poprchava tak si naridi budika na 00:00 a lita po sidlisti s baterkou a nahani destovky :-D :D a to bez kecu.

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 v 1:52 ® Michal/
Michal/

já sem se raz u nás na zahradě i válel po polu, vždycky kleknu a mlask ju :-D Raz sem přišel celej mokrej a od hlíny :-D Rekord mám 28 cm dlouhou rousnici :-)

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 v 0:29 ® 

Fakt?tak to se mi dlouho nestalo.Vzdycky kdyz jsem sel,tak tam byli,musis kdyz padne rosa,to jsou rousnice jak tkanicky,ale ta rychlost,to jsou vzdycky závody..Se u toho celkem nasměju :-D

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 v 0:23 ® Michal/
Michal/

myslíš rousnice? Jo tím to vždy jistím, ale sou doby, kdy o ně nezavadim a to můžu zalejvat apod.

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 v 0:22 ® 

Michal:Sel jsi někdy na žízaly v noci?Skus to budeš mile překvapenej. ;-)

reagovat
Čtvrtek 12. února 2009 v 0:21 ® Michal/
Michal/

Piranha< To já s červama problémy neměl, spíš mě štvalo, že když sem ještě nechytal, tak u nás bylo žížal jak nas*áno, teď už chytám a po žížalách ani vidu ani slechu. Potvory jedny.

reagovat