Chytej.cz

Hotové krmení.

25.11.2008 | Piranha | 15.524 zobrazení | 137 odpovědí

Zajímalo by mne, jaké kdo z vás používá hotové krmení, nebo posilovače, jak si je různě míchá a připravuje, pro lov na feeder či plavanou. Na našem trhu je velká škála výrobků od např. polské firmy Lorpio, nebo již tradičně anglické firmy.Pište sem zkušenosti jak směs mícháte, posilujete a které kam jsou vhodné.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 12. února 2009 v 0:10 ® 

Nevim jestli to někdo dělá taky,ale základ krmení kupuju v ZZN,kilo N2 9kc(krmeni na vykrmeni nebo co,ale ne presne ryb)..A potom z toho různě skoušim udělat něco co ryby přitáhne.Celkem dobrý krmení za levno byl základ N2+rozmočený granule pro psa+patentky a červy..Vonělo to i zajímavě,a ryby neutíkali,spíš jim to taky vonělo asi.Možná to je blbost,ale mě se to zamlouvalo:-D

reagovat
Středa 11. února 2009 ve 23:55 ® 1Mara
1Mara

Pirnho tak ty bereš jídlo zvířátkům jó ? :-D DDD Né vážně , todle téma se pravděpodobně znova na jaře otevře aby jsme si připomněli co namíchat a na jaké druhy. proto ho dopředu oživuji a čekám na vaše rady.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 17:49 ® Piranha
Piranha

Ja jsem z prvu nemusel cervy.Nesnesl jsem to šumění v kelimku a jak se ty svine hemzily to byl hnuj, neumel jsem je jeste napichovat a tak mi praskali v ruce a malem sem blil ale ted je klidne v mrazu schovam v drzce aby mi nezmrzli :-D :D:D

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 13:24 ® Michal/
Michal/

Piranha, Tak tohle snesu, ale nejvíc se štítím patentek!

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 10:11 ® Piranha
Piranha

Je to takova mala krevetka jakoby.Hodne ji to pripomina.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 10:08 ® Piranha
Piranha

Gamarusy jsou asi 1cm maly blesivci, jsou takovy do oranzova kdyz jsou ususeny.Jsou vyborny naplavanou i feeder a ja to davam do hotoveho krmeni.Po dopadu koule krmeni na hladinu se ihnet zacnou vyplavovat a proud je odnasi i s nechtenym poterem, ouklejema a ploticema.Jinak kdyz zse nechaj v krmeni pozvolna nasat vodou s krmeni, tak jsou dobry na hacek a potapej se.Beru si je v ZOO v UL.Krmej tam tim plamenaky tak si vzdycky pul litru naberu a hotovo.

reagovat
foto/forum/2008/th-img6556.jpg
Neděle 28. prosince 2008 v 9:41 ® skwor
skwor

standas: Jezdím na ryby s kamarádem, který byl letos na MiČR ve feederu v jednotlivcích třetí a v týmech zvítezili. Trapera používal hodně a určitě nebyl jediný.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 9:31 ® Kubah reakce na …

standas> Jen tak na ukázku.. Podívej se na fotku a příspěvky od technika.. www.mrk.cz

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 2:41 ® b.gun reakce na …

standas: Tak marnost to není, dokonce ani když se za to „postaví“ fronta vykřičníků. Jen to asi nebude pětikilovka za stovku, ale některá z vyšších řad. I když dílčí úspěch se nedá vyloučit ani s některou z nižších. Ostatně, pokud se neumí krmení správně namíchat, tak tam může dotyčný mít třeba kamion Sensasu a bude mu to kulový platný.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 2:11 ® Kubah reakce na …

standas> Proč by byla marnost jít na závody s Traperem? Na mistrovství ČR ve feederu ho normálně používají…

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 1:58 ® standas
standas

Piranha:už jsem vyzkoušel snad vše co je k mání na trhu, záleží spí na situaci a okolnostech, jít s Traperem na závody 1.ligi v plavaný je marnost!!! A jít s špičkovím krmením od Sensasu jentak k vodě je mrhání.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 0:41 ® b.gun reakce na …

No, pokud by to byl skutečně gammarus, tak by to byli sušení blešivci. Ale čert ví, co za havěť pod tím názvem prodávají …

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 0:10 ® Salmo reakce na …
Salmo

Michal. Pokud se nepletu,tak je to něco jako malý sušený ráčci(krevety,gar­náti…).Ale nevím to jistě :-)

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 0:08 ® Michal/
Michal/

Piranha< sušený gamarusy? Co to je? To neznám :-)

reagovat
Úterý 9. prosince 2008 v 15:50 ® Futureriver
Futureriver

ftipálek :-) … než jsem se pokusil o kapříka, tak jsem si napřed zaházel..(zůstala na stromě.. tak snad v létě si pro ní dojdu , doufám

Jinak Petrův zdar , ať vám berou

reagovat
Pondělí 8. prosince 2008 v 19:12 ® albin
albin

Futureriver:A tu rapalku si měl na feedru nebo na prutu s policajtem?:-D

reagovat
Pondělí 8. prosince 2008 v 17:55 ® piv

V Litochovicích jsem zkusil Carp devil baits s příchutí smetanový sýr přidal jsem trochu vloček a kukuřici.Za tři hodiny pár záběrů bylo nakonec i krásná parma.

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 19:34 ® Futureriver
Futureriver

Ahoj , včera jsem se pokoušel o toho kapříka na řece, ale taky nás vyhnala zima a ošklivej vítr… Jinak úlovky: -nákladní loď s pískem asi cca 30m největší osobní úlovek, ale bohužel 0.30nevydržela.. :-D ,poté jsem ještě bohužel přišel o oblíbenýho woblera :Rapala Deep runner 8cm -barva snad SSH, a kamarád se vykoupal když přejížděl úzkou lávku -takže celkově jsme vyhořeli,nevim ještě mě verbuje strýček na vánočního kapříka -nevim,nevim, u vody už je pěkná kosa Jinak Petrův zdar

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 16:55 ® Piranha
Piranha

Dneska jsem byl na rybach na labi.Vcera jsem byl na kukacku a klukum braly pekny plotice.Udelal jsem krmeni od Carp servis, urcene do studenych vod.Zvolil jsem ho pro plotice, protoze tam byl velkej obsah řepky.Ale panove, ta medova prichut… Rano jsem vlezl do auta a cely auto vonelo presne tak, jako foukany medovky od cukku.Do krmeni jsem pridal jeste lneny seminko, nase klasicky vlocky, pohanku, cerviky a suseny gamarusy. Plotice celkem sli, ale zima nas vyhanela.Dostal i jednu ostroretku.

reagovat
Sobota 6. prosince 2008 v 10:03 ® Salmo reakce na …
Salmo

No snad ne,ale nevím.Smrdí to krmčo nějak ?

reagovat
Pátek 5. prosince 2008 v 18:53 ® Futureriver
Futureriver

snad přijde alespoň jeden.. Dotaz,vliv by to mít nemělo na úspěch-že v tom bylo cca 20červů :-) ?

reagovat
Pátek 5. prosince 2008 v 18:51 ® Futureriver
Futureriver

ahoj ,tak jsem si dneska chystal věci na ryby(zejtra razim-POKUS O VÁNOČNÍHO KAPŘÍKA),otevřel jsem tu plotici, co jsem sem vkládal, píšou:můžete přidat červy, ale já nemusel už jsem je tam viděl…:D, tak jsem to přebral vyndal takový ty chuchvalce z toho šrotu a vyhodil – přidám do toho vlastní.., Tak ať se daří, kdo taky zítra vyráží Petrův Zdar

reagovat
Pátek 5. prosince 2008 v 18:45 ® Piranha
Piranha

Jak jinak, musis bejt vychcanej :-D :D:P

reagovat
Pátek 5. prosince 2008 v 18:00 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Á už je to tady.Najednou jsem ti dobrej… Nejdřív to bylo samý PRASE a teď se karta obrátila :-)) ))

reagovat
Pátek 5. prosince 2008 ve 14:32 ® Piranha
Piranha

Ok juknu v novem krame v UL jestli ji maj, jinak smolik.Jedine ze by mi ji privezl Prasek z Prahy

reagovat
Pátek 5. prosince 2008 v 8:08 ® b.gun reakce na …

Plotici od Trapera …

reagovat
Čtvrtek 4. prosince 2008 v 19:24 ® Kubah reakce na …

Piranha- Plotici od Lorpia, obrázek je níž a přidat trochu červů

reagovat
Čtvrtek 4. prosince 2008 v 18:42 ® Piranha
Piranha

Chlapci poradte, co do ledovych vod.Myslim tim reky, ktere nezamrzaj po cely rok.

reagovat
Neděle 30. listopadu 2008 v 0:10 ® Tutan
Tutan

Používáte někdo krmení Trofeum feeder?

reagovat
Sobota 29. listopadu 2008 v 18:14 ® Futureriver
Futureriver

ahoj lidi ,měl bych dotaz dneska jsem se byl projet na kole a našli jsme s kamarádem 4 tůně (jedna je napůl pískovna) ,myslíte že by se nechal překecat nějakej ten vánoční kapřík na tu Plotici od Lorpia – i když jsou to tůně.., v tuhle dobu už to prej na tůních nebere,tak já nevim jestli to má cenu? Máte někdo zkušenosti s chytáním na tůních v tomto období? tak zatim Petrův zdar

reagovat