Chytej.cz

V čem nosíte pruty necteno

24.11.2008 | farnas | 8.405 zobrazení | 40 odpovědí

Zajimalo by mě v čem nosite pruty a ostatni veci na ryby jestli,po taskach nebo v rybarskym obalu nebo v batohu.Odpo­videjte posilejte fotky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 3. dubna 2010 ve 14:41 ® cindy
cindy

Pruty nosím v ruce......, ostatní v brašně nebo po kapsách.

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 0:08 ® Libor
Libor

dnes jsem málem jedno vyztužené pouzdro koupil, ale mělo porouchaný zip, tak příště. Ale supr pevné na prut i s navijákem.

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 ve 21:14 @ mike777 reakce na …

Sander> Díky. Já jsem pošilhával právě Shimanu (ne ne), SPRO (určo dobrá volba), ale ted jsem videl ty tele Daiwy 3,6m 70–150g, za 1270 Kč…tak asi půjdu do nich. Snad nějaký roček vydží Myslím, že je to dobrý kup. :-)

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:35 ® Sander
Sander

mike777 > ne ne, jsou ve 3,30 a myslím 30–60g. Mám je na mníky a občas je vytáhnu na tlouště. V odkazu jsem našel 3,60, ale je to stejné. Jsou vážně fajn.

http://www.hobby-g.cz/…0-m-6pc.html

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:22 @ mike777 reakce na …

Sander> Ahoj, Ty máš teleskopy Daiwy, jako kapráky? Já právě jsem moc o nich přemýšlel, jelikož jezdím na ryby jen na kole a zdá se mi to super. Díky

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 10:48 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

Dawee> taky mám asi 5 let bágl z lídlu dvoukomorovej 150cm a zatím žádnej problém všechny zipy ok, jen jsem prodřel na vršku dírku matchovkou, která jak jsem později zistil je asi o 3mm větší…takže první hrbol a byla venku :-) ale jinak no problem… za 250 spokojenost

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 7:02 ® Dawee reakce na …
Dawee

ta akce byla někdy na začátku prázdnin, dokonce tam měli i prsačky ale ty bych u nich nekoupil:-D

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 7:00 ® Dawee reakce na …
Dawee

neříkám že vydrží díl ale za tu cenu už toho vodtahal obrovský množství a narozdíl vod tátovo značkovýho (mivardi) se mě nerozpadaj zipi :-)

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 21:44 ® Troopik

dawee:škoda, že jsem si tý akce nevšimnul a prošvihnul to za ty prachy i kdyby jen jako ukládací prostor na zimu :-)

reagovat
Středa 10. února 2010 v 18:57 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

timbab> Já jako skalní příznivce Mivardi bych ti doporučil ten první, ale osobně bych bral ten druhý. :-)

reagovat
Středa 10. února 2010 v 18:54 ® Jak.novi
Jak.novi

Dawee> Myslíš, že ti ten z Penny vydrží déle? Mám jeden dražší bágl od Mivardi a drží docela dlouho. Sice to není futrál na pruty, ale drží.

reagovat
Středa 10. února 2010 v 17:49 ® Sander reakce na …
Sander

timbab > nevím který je lepší, ale jisté je, že s červeným by mě k vodě nikdo nedostal.

reagovat
Středa 10. února 2010 v 17:42 ® timbab
timbab

Zdravím,sice to sem úplně nepatří ale co myslíte kterej obal je lepší? http://www.fish-pro.cz/…tdetail.aspx?… http://www.tropicliberec.cz/…and-reel-180

reagovat
Středa 10. února 2010 v 17:35 ® Sander
Sander

Mám na téměř všechny děličky tubus. Do auta mi bez tubusu prut nesmí, nebo jen výjimečně. K vodě jdu pak buď s prutem rozloženým a třeba i navázaným (vláčka, moucha, šoulačka), nebo v původním plátěném obalu. Tubusy nechávám v autě, po docela drahém poučení otevřené, aby nedráždili kleptomany. Co se teleskopů týče, na ty nové Daiwy dávám bacha, takže je nosím ve dvoukomorovém futrálu. Telekapráky špičkou dolů v báglu, pruty mají přes očka plastové krytky a od navijáku až po očka jsou pruty utažené v plátěném pytli.

Na kole pruty vozím složené v původním plátěném obalu, teleskopy v báglu.

reagovat
Středa 10. února 2010 v 17:25 ® Dawee reakce na …
Dawee

diť jo, nemá smysl investonat krutý prachy do báglu kterej stejně nemusí vydržet sezonu

reagovat
Středa 10. února 2010 v 16:56 ®  reakce na …

Dawee> Velmi dobrý kup :-)

Já k vodě nosím většinou jen jeden prut – feeder. Dostal jsem k němu vyztužený tubus, kde nosím špičky a horní dva díly. A protože nechci pořád odmontovávat naviják, nechal jsem si ušít za „děkuji“ takový pytel na dolní díl s navijákem. Je to pohodlné a praktické.

reagovat
Středa 10. února 2010 v 16:50 ® Dawee
Dawee

Já si koupil v penny doukomorový pozdro za stovku a bohatě to stačí

reagovat
foto/forum/2010/th-img12008.jpg
Pondělí 8. února 2010 v 19:25 ® noba
noba

v kapse

reagovat
Neděle 7. února 2010 v 10:45 ® džigit reakce na …

MILHAUSKACHNA> no pokud máš „dělyčku“ ve vyjmenovaných slovech a dělýš ji,tak je to o.k. :-P

reagovat
Neděle 7. února 2010 v 10:38 ® MILHAUSKACHNA
MILHAUSKACHNA

JÁ MÁM DVOU KOMOROVOU TAŠKU A NAKAPROVÝ DĚLYČKY MÁM SPECIÁLNÍ OBAL

reagovat
foto/forum/2010/th-img11929.jpgfoto/forum/2010/th-img11930.jpg
Pátek 5. února 2010 v 16:47 ® Piranha
Piranha

Mam dvou komorovy obal ve kterem mam vse potrebna a jedenu matchku 3,90 do zalohy, feeder v ruce v obalu.Pokud se to vali u hladiny bo ve sloupci a feeder uz nejak nejde, vyndam matchku s anglicakem a chytam na matchku. V pouzdru s matchkou mam i pristresek, kdyby se udelalo hnusne a nebo jsem sedel na primem slunicku, je to dobra vec a velice zpohodlni a usnadni pobyt u vody.

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:45 ® Libor
Libor

Vláčáky nosím v ruce, matchku a feeder nosím ve vyztuženém pouzdře (vejdou se i s nasazeným navijákem), značka Carbolino Super

reagovat
Pátek 28. listopadu 2008 ve 21:22 ® doktor.fiSh
doktor.fiSh

V ruke :-D

reagovat
Pátek 28. listopadu 2008 v 19:11 ® farnas
farnas

pouzdra mam taky ale taska se mi vyplati protoze kdyz jezdim na ryby na kole.A obcas autem.,

reagovat
Pátek 28. listopadu 2008 v 18:12 ® skwor
skwor

Zásadně v ruce. Snažím se k vodě chodit nalehko bez zbytečností, tudíž žádné pouzdro na pruty se u mě nenachází.

reagovat
Pátek 28. listopadu 2008 v 18:09 ® ART
ART

kdyt ta obycejna taska co je jako prvni obrazek postaci taky mam podobnou

reagovat
Pátek 28. listopadu 2008 v 17:53 ® Leonardo
Leonardo

Já nosím pruty v puzdře 1,40m a ještě je mám v látkovém obalu a navijáky jsou oddělené od prutů aby se nepoškodily.

reagovat
Pátek 28. listopadu 2008 v 17:51 ® Leonardo
Leonardo

Já nosím pruty v puzdře na pruty 1,40m a mám je ještě v látkových obalech, navijáky mám odděleně aby se mi nepoškodily.

reagovat
Pátek 28. listopadu 2008 v 16:04 ® chyt a pust reakce na …

trou ale pruty uvnit ne

reagovat
Čtvrtek 27. listopadu 2008 v 0:45 ® cercer
cercer

chyt a pust: a do čeho balíš ty tubusy..taky se hnusně třou..

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1