Vyhledávání
Pilkrovací prut SPRO Norway King 200-600g
24.11.2008 | Salmon | 3.029 zobrazení | 7 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto pilkrovacím prutem? Chci jej do Norska na
lov s masem. Tady je odkaz: www.rybarskysvet.cz
A jaké jsou vaše zkušenosti celkově s pruty SPRO, jste spokojeni?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 26. listopadu 2008 v 10:17 ® Owner
-
Ja mam jeden prut od SPRO konkretně Gigant Boat FS 2,5m 300–500 gr.Použivám ho jak na pilkrování tak i v nouzi na lov sumců a jsem sním maximalně spokojen.
reagovat - Úterý 25. listopadu 2008 ve 23:39 ® Salmon reakce na …
-
S chytej.cz nemám zatím moc zkušeností. Jen jsem měl pocit, že tady si to spíše někdo přečte a bude reagovat. Zatím jsem v minulosti vše řešil přes MRK, ale tam je spousta rejpalů a na to, jakou mají návštěvnost se mnohdy nedočkám odpovědí. Musí to být většinou něco, co někoho podráždí a vyprovokuje k odpovědi. Tady snad najdu serioznější lidi. Ve vyhledávači jsem konkrétní odpovědi nenašel.
reagovat - Úterý 25. listopadu 2008 v 19:19 ® Droždí
-
s prutama SPRO nemam zkusenosti,ale na lov s masem bych do norska doporucil penn never crack nebo penn prion boat ja mam ten prion boat v 30lb a na maso je uplne super ma citlivou spicku i kdyz chytam s 600gramovejma olovama na 180metrech je supr
reagovat - Úterý 25. listopadu 2008 v 18:39 ® Piranha
-
oprava-nekdo
reagovat - Úterý 25. listopadu 2008 v 18:38 ® Piranha
-
Ja te nechapu, proc zbytecne zakladas diskuzi, aby si se zeptal, jestli nekdo nema nejakej prut. Zeptej se na vseobecny diskuzi a tam ti mozna nekdi odpovi.To same se deje na feederu, tam to jeste obcas beru, ale posledni chvilku se tam polemizuje o prutech porad.
reagovat - Úterý 25. listopadu 2008 v 18:13 ® Bulldog.o
-
Používám proutek Spro shadowXforce na lehlkou přívlač už druhou sezonu a max. spokojenost a to ho nešetřím.Takže já této značce věřím i když pokud se jedná zejména o levnější výrobky této firmy tak tam bych byl velmi, velmi opatrný. Navijáky mám taky této značky a nemám jedinou výtku. Ale je pravda že co se týče vybavení nejsem tak náročný.
reagovat - Úterý 25. listopadu 2008 v 15:49 ® Salmon
-
To fakt nikdo nemáte prut SPRO?!? Zajímá mě hlavně, jestli se dá SPRO věřit. Konkrétní prut si už „omakám“.
reagovat