Chytej.cz

POMOC S DRAVCI necteno

12.12.2004 | Grollis | 2.455 zobrazení | 10 odpovědí

Snažím se lovit candáty,štiky a výsledky skoro nulové můžete mi poradit jak na ně??Mam pár úlovků ale to je tak pár candátů do 43 pak štiku 81 nic víc!!! poraď te mi tedy!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 13. prosince 2004 v 18:19 ® Grollis

jo já to zkouším jak na woblera tak na třpytku,rippe­ra,twistra tu štiku jak mam ve fotkach tak ta je na rippera tak 7cm!!!!já teda nevíj kde jestli u dna u hladiny kdy a v který roční období chytat!!v tom je ten problém!!a votom to je!!!

reagovat
Pondělí 13. prosince 2004 v 15:08 ® Prizrak

Přes léto skoušej twistry a woblery a na podzim pak i vláčet mrtvou rybičku. Na rotačky pravitelně moc velkých štik nechytneš. To spíš menší kousky. Jestli chceš chytat velký ryby (hlavně štiky), tak chytej na velký nástrahy. P. S. Taková 120 štika už má hodně zkušeností a nevysmívá se jenom tobě, ale i zkušeným vláčkařům. Chce to zkoušet, zkoušet a zkoušet.

reagovat
Neděle 12. prosince 2004 ve 22:30 ® HaD
HaD

Ono takhle obecně se dá těžko poradit. Přečti si všechny články o přívlači tady na Chytej, případně i o cílových dravcích a pak se ptej na konkrétní věci. Na takhle obecnou otázku se dá napsat knížka a těch jsou plný krámy.

reagovat
Neděle 12. prosince 2004 ve 22:09 ® Tomash
Tomash

Grollis : Zkoušej fšechno možný – techniky vláčení , třpytky… Taková metoda „zvedání spouštění“ je úspěšná jak na candoše, tak na zubtky…

reagovat
Neděle 12. prosince 2004 ve 21:47 ® Grollis

jávím jak chytat na dno nebo na káču ale já se ptal na vláčení!!a na káču a na dno jsem to zkoušel!!měl jsem míň záběrů než na vláčku!!!!

reagovat
Neděle 12. prosince 2004 ve 21:15 ® ywan

Ja som na tom tiež dosť biedne. Najviac sa mi darí a teraz pozor : ked je 38"C s rotačkou. Vtedy nadriem krasne zubače ale inak nič

reagovat
Neděle 12. prosince 2004 ve 12:39 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Jestli ti to nejde na vláčku,tak vyzkoušej na těžko na mrtvou rybku,na to určitě candidáta chytneš!Anebo na zubatou dej káču,olůvko a trojháček se živou rybkou!

reagovat
Neděle 12. prosince 2004 ve 12:34 ® Grollis

já už taky vláčím nějakej ten pátek ale ješte jsem nechyt něco pořádně velkýho!!jezdím na revír tam je tak po prsa vody a jemný štěrkový dno jsou tam candáti okolo 90 a nic ani táběk a to to tam provláčím celej den většinou chytam na měkký nástrahy riiper,twister,ale i na přpytky,plandav­ky!!nic,nic a ještě nic!!!!! ,pak chodím k nám na revír a tam jsou přes 120 velký štiky asi je jichg tam 3 ??je jich tam docela dost a vůbec neberou to samý je tam s candátama letos jsem byl několikrát na rybyčku a ani záběr akorát tam jsem tam vyvláčel 81 cm štiku!!jinak nic!!

reagovat
Neděle 12. prosince 2004 ve 12:28 ® Tomash
Tomash

Záleží na co chytáš, jak s tím chytáš a jak dlouho s tím chytáš a kde s tím chytáš… Podal si moc málo informací a já nevím, s čím konkrétně chceš poradit…

reagovat
Neděle 12. prosince 2004 ve 12:25 ® Grollis

Ještě dodatek vše chyceno na vláčení!!zajímá mě pomoc s vláčením!!!sorry

reagovat